Fil d'errors del Fòrum

Idees per a millorar el fòrum i suggeriments. Feu aquí les proves de funcionament que vulgueu.
Ideas para mejorar el foro y sugerencias. Haced aquí las pruebas de funcionamiento que queráis.

Re: Fil d'errors del Fòrum

EntradaAutor: iFercat » Dilluns 17/06/2013 23:53

Si, tneia la subsilver, i com dius ja esta solucionat :plas :plas
iFercat
N6
N6
 
Entrades: 167
Membre des de: Dijous 22/07/2010 15:04

Re: Fil d'errors del Fòrum

EntradaAutor: Adolescent barceloní » Dimarts 18/06/2013 9:34

Per cert, no sé si us heu adonat que hi ha icones del Fòrum que no surten.

També m'he fixat en què, abans les "caixes" eren arrodonides i ara són quadrades... M'he fixat també en què els botons de quan escrius missatges ja no són gris amb degradat sinó que són blancs.
Juanjo Rubio. Programador informàtic, casteller, i aficionat al transport públic. President d'Amics del Bus.
Avatar de l’usuari
Adolescent barceloní
N9
N9
 
Entrades: 2288
Membre des de: Dissabte 25/02/2012 15:00
Ubicació: La Trinitat Nova

Re: Fil d'errors del Fòrum

EntradaAutor: metring » Dimarts 18/06/2013 22:14

Adolescent barceloní ha escrit:Per cert, no sé si us heu adonat que hi ha icones del Fòrum que no surten.

També m'he fixat en què, abans les "caixes" eren arrodonides i ara són quadrades... M'he fixat també en què els botons de quan escrius missatges ja no són gris amb degradat sinó que són blancs.


D'això...No ho hem entès, no trobem el que dius :x
Avatar de l’usuari
metring
Administrador
 
Entrades: 21943
Membre des de: Dissabte 04/03/2006 13:28
Ubicació: Fabra i Puig

Re: Fil d'errors del Fòrum

EntradaAutor: Adolescent barceloní » Dimarts 18/06/2013 22:20

metring ha escrit:
Adolescent barceloní ha escrit:Per cert, no sé si us heu adonat que hi ha icones del Fòrum que no surten.

També m'he fixat en què, abans les "caixes" eren arrodonides i ara són quadrades... M'he fixat també en què els botons de quan escrius missatges ja no són gris amb degradat sinó que són blancs.


D'això...No ho hem entès, no trobem el que dius :x


Fixa't per exemple en la zona on posa PMF, Membres i Finalitza la sessió. Abans apareixien icones que ara no apareixen.

Una altra cosa: cada missatge està en una "caixa", oi? Doncs aquestes "caixes" eren com més arrodonides, abans.

I l'altra cosa que m'he fixat és que ara, els botons per posar missatges, són blancs. Abans, el fons era una mica diferent.
Juanjo Rubio. Programador informàtic, casteller, i aficionat al transport públic. President d'Amics del Bus.
Avatar de l’usuari
Adolescent barceloní
N9
N9
 
Entrades: 2288
Membre des de: Dissabte 25/02/2012 15:00
Ubicació: La Trinitat Nova

Re: Fil d'errors del Fòrum

EntradaAutor: metring » Dimarts 18/06/2013 22:23

Quina plantilla tens? Prosilver o Subsilver? Jo tinc la segona i no em passa això que expliques.
Avatar de l’usuari
metring
Administrador
 
Entrades: 21943
Membre des de: Dissabte 04/03/2006 13:28
Ubicació: Fabra i Puig

Re: Fil d'errors del Fòrum

EntradaAutor: raulitinbcn » Dimarts 18/06/2013 22:28

metring ha escrit:Quina plantilla tens? Prosilver o Subsilver? Jo tinc la segona i no em passa això que expliques.

Jo també i no tinc cap problema, deu ser a la predeterminada, la prosilver.
Amics del Bus de Catalunya - Membre i fundador número 1 http://www.amicsdelbus.com NOU!
Autobuseros Magazín NOU!- Fòrum Amics del Bus NOU!
Avatar de l’usuari
raulitinbcn
N8
N8
 
Entrades: 1193
Membre des de: Dimarts 21/02/2012 13:54
Ubicació: PobleNou (H16) i Segur de Calafell (R2S, urbà L1 i L3)

Re: Fil d'errors del Fòrum

EntradaAutor: Adolescent barceloní » Dimarts 18/06/2013 22:31

Tinc la Prosilver.

Mira:

1.png
1.png (383 Bytes) S’ha visualitzat 2858 vegades

2.png
2.png (1.54 KiB) S’ha visualitzat 2858 vegades


Aquestes formes arrodonides, i les icones, no em surten. Abans sí que sortien (la captura de pantalla és d'Archive.org).
Juanjo Rubio. Programador informàtic, casteller, i aficionat al transport públic. President d'Amics del Bus.
Avatar de l’usuari
Adolescent barceloní
N9
N9
 
Entrades: 2288
Membre des de: Dissabte 25/02/2012 15:00
Ubicació: La Trinitat Nova

Re: Fil d'errors del Fòrum

EntradaAutor: metring » Dimarts 18/06/2013 22:34

Doncs tenies raó! Ara m'he canviat de plantilla (què incòmode quan estàs acostumada a una altra!) i ho he comprovat! Quin ull!
Avatar de l’usuari
metring
Administrador
 
Entrades: 21943
Membre des de: Dissabte 04/03/2006 13:28
Ubicació: Fabra i Puig

El cercador em toca els... + "Reactivar tema"

EntradaAutor: Renfe445 » Divendres 20/09/2013 17:57

No sé si és bona idea posar-ho, però algú sap com utilitzar el cercador perquè funcioni com cal?

Guigui, recordes que "per error" vaig obrir un fil anomenat És veritat que es va colar un 3000 a la L5? i em vas dir que ja hi havia un: el de 3000 L5.

O una de dos: o es posa un cercador de temes del fòrum potenciat per Google, o posem els títols dels temes d'una manera coherent.

Més coses: Quan un tema fa temps que no surten missatges surt un botonet de "Reactivar Tema". Sé que serveix per reactivar el tema, però passa alguna cosa més si li prems al botó???
Avatar de l’usuari
Renfe445
N9
N9
 
Entrades: 2550
Membre des de: Dijous 16/08/2012 18:33
Ubicació: En algún rincón de este vasto universo.

Restringir la cerca

EntradaAutor: Guigui » Divendres 20/09/2013 18:05

L'única condició que cal per a introduir termes de cerca és que han de tenir pel cap baix tres lletres. A més, també cal pensar que paraules molt habituals ajudaran poc a estrènyer el criteri. A partir d'aquí, cal aplicar una mica d'imaginació: per exemple, en el cas de la sèrie 3000 a la L5, posar com a termes "sèrie 3000 metro L5" en lloc de "3000 L5". I, és clar, restringir la cerca per subfòrums.

Més enllà d'això, no puc ajudar, ja que no sóc entès en qüestions d'informàtica.
a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.
Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
 
Entrades: 23410
Membre des de: Diumenge 26/02/2006 18:02
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Thank you very much!

EntradaAutor: Renfe445 » Divendres 20/09/2013 18:13

Guigui ha escrit:L'única condició que cal per a introduir termes de cerca és que han de tenir pel cap baix tres lletres. A més, també cal pensar que paraules molt habituals ajudaran poc a estrènyer el criteri. A partir d'aquí, cal aplicar una mica d'imaginació: per exemple, en el cas de la sèrie 3000 a la L5, posar com a termes "sèrie 3000 metro L5" en lloc de "3000 L5". I, és clar, restringir la cerca per subfòrums.

Més enllà d'això, no puc ajudar, ja que no sóc entès en qüestions d'informàtica.

Moltes gràcies per la lliçó! :smile
Avatar de l’usuari
Renfe445
N9
N9
 
Entrades: 2550
Membre des de: Dijous 16/08/2012 18:33
Ubicació: En algún rincón de este vasto universo.

Re: Fil d'errors del Fòrum

EntradaAutor: Adolescent barceloní » Divendres 20/09/2013 22:08

Sempre que entro al Fòrum des del meu mòbil, em surt la pàgina inicial així...
SC20130920-230404.png
SC20130920-230404.png (157.67 KiB) S’ha visualitzat 2252 vegades
Juanjo Rubio. Programador informàtic, casteller, i aficionat al transport públic. President d'Amics del Bus.
Avatar de l’usuari
Adolescent barceloní
N9
N9
 
Entrades: 2288
Membre des de: Dissabte 25/02/2012 15:00
Ubicació: La Trinitat Nova

Re: Fil d'errors del Fòrum

EntradaAutor: Renfe445 » Dissabte 21/09/2013 7:56

Adolescent barceloní ha escrit:Sempre que entro al Fòrum des del meu mòbil, em surt la pàgina inicial així...
SC20130920-230404.png


Quan entro amb el meu iDevice em surt normal, tens sort de què et surt "per a mòbils".
Avatar de l’usuari
Renfe445
N9
N9
 
Entrades: 2550
Membre des de: Dijous 16/08/2012 18:33
Ubicació: En algún rincón de este vasto universo.

Re: Fil d'errors del Fòrum (Solucionat)

EntradaAutor: Renfe445 » Dimecres 25/09/2013 18:56

No funciona l'embed dels vídeos... És el meu navegador? (Google Chrome :nose )

EDITO: Solucionat!
Avatar de l’usuari
Renfe445
N9
N9
 
Entrades: 2550
Membre des de: Dijous 16/08/2012 18:33
Ubicació: En algún rincón de este vasto universo.

Re: Fil d'errors del Fòrum

EntradaAutor: metring » Dissabte 28/09/2013 17:48

No és error del fòrum, però a algú li passa que té xarxa Movistar i no li carrega la pàgina? Ara l'estem veient des d'una altra xarxa i es carrega :nose
Avatar de l’usuari
metring
Administrador
 
Entrades: 21943
Membre des de: Dissabte 04/03/2006 13:28
Ubicació: Fabra i Puig

Re: Fil d'errors del Fòrum

EntradaAutor: UT440_132M » Dissabte 28/09/2013 21:10

metring ha escrit:No és error del fòrum, però a algú li passa que té xarxa Movistar i no li carrega la pàgina? Ara l'estem veient des d'una altra xarxa i es carrega :nose

A mi s'em carrega bé amb Jazztel (que utilitza la xarxa de Movistar).
Visiteu: http://www.youtube.es/rodaliesvicc3 - http://www.flickr.com/photos/ut440_132m

PACO "Plataforma per l'Abolició del Cotxe Oficial", Soci núm. 3

http://www.nouferrocat.foroactivo.com
Avatar de l’usuari
UT440_132M
N10
N10
 
Entrades: 3393
Membre des de: Dilluns 03/03/2008 17:18
Ubicació: Tona. C-17 s. 49/51 N152A KM. 59

"Y yo también"

EntradaAutor: Renfe445 » Diumenge 29/09/2013 10:03

metring ha escrit:No és error del fòrum, però a algú li passa que té xarxa Movistar i no li carrega la pàgina? Ara l'estem veient des d'una altra xarxa i es carrega :nose


A mí m'ha passat! :cop
Avatar de l’usuari
Renfe445
N9
N9
 
Entrades: 2550
Membre des de: Dijous 16/08/2012 18:33
Ubicació: En algún rincón de este vasto universo.

Jo TMBé

EntradaAutor: Adolescent barceloní » Diumenge 29/09/2013 12:42

A mi també em va passar. En veure que no carregava la web vaig avisar per Twitter.

Per cert, se sap per què ha passat?
Juanjo Rubio. Programador informàtic, casteller, i aficionat al transport públic. President d'Amics del Bus.
Avatar de l’usuari
Adolescent barceloní
N9
N9
 
Entrades: 2288
Membre des de: Dissabte 25/02/2012 15:00
Ubicació: La Trinitat Nova

Re: Fil d'errors del Fòrum

EntradaAutor: Adolescent barceloní » Divendres 04/10/2013 21:24

Torna l'error. No sé si li passarà a més gent...

Si poso www.transport.cat, la web no es carrega, surt una pàgina de HomeStation (el router). En canvi, si poso transport.cat, sense el www davant, es carrega bé.
Juanjo Rubio. Programador informàtic, casteller, i aficionat al transport públic. President d'Amics del Bus.
Avatar de l’usuari
Adolescent barceloní
N9
N9
 
Entrades: 2288
Membre des de: Dissabte 25/02/2012 15:00
Ubicació: La Trinitat Nova

Re: Fil d'errors del Fòrum

EntradaAutor: wefer » Divendres 04/10/2013 22:01

Adolescent barceloní ha escrit:Torna l'error. No sé si li passarà a més gent...

Si poso http://www.transport.cat, la web no es carrega, surt una pàgina de HomeStation (el router). En canvi, si poso transport.cat, sense el www davant, es carrega bé.

A mi em carrega perfectament de les dues maneres. A veure si algú més pot confirnar.
Avatar de l’usuari
wefer
Administrador
 
Entrades: 7493
Membre des de: Dimarts 19/04/2005 22:55
Ubicació: Entre Fabra i Puig, Universitat i Sagrada Família amb metro, bus, Seat 1200Sport, Citroën Xantia

AnteriorSegüent

Torna a: Suggeriments i proves / Sugerencias y pruebas

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant