Viatge a la Vall de Ribes en Talgo III RD

Propostes d'organització de "Trobades", viatges, conferències, cursos, actes inaugurals, etc.
Propuestas de organización de "Encuentros", viajes, conferencias, cursos, actos inaugurales, etc.

Re: Viatge a la Vall de Ribes en Talgo III RD

EntradaAutor: Renfe451 » Dijous 07/01/2016 21:34

No costaria res posar les circulacions de trens especials de viatgers a l'app, i a la inversa, posar les circulacions de rodalies a la web. O millor encara, portar el sistema de la app d'Adif a la web. Així es pot seguir les circulacions en temps real per tots dos dispositius.
Avatar de l’usuari
Renfe451
N9
N9
 
Entrades: 1922
Membre des de: Dimarts 01/08/2006 12:12
Ubicació: Barcelona / Cubelles (Garraf, El Penedès)

Re: Viatge a la Vall de Ribes en Talgo III RD

EntradaAutor: César » Divendres 08/01/2016 18:45

robertotlh ha escrit:
Ganz ha escrit:El meu punt de vista és el següent:

Aquests viatges del "Catalan Talgo" es tenen que comparar amb el tren turístic de l'altre línia pirenaica de via ample de la regió, és a dir, el Tren dels Llacs. Si aquest té, any rere any, una ocupació propera al 100% (i sense necessitat d'utilitzar locomotora de vapor...) i ascendent, que en tres viatges el "Catalan Talgo" hagi vist disminuïda la seva ocupació, força a reflexionar-ne sobre les causes:

1: Preu creixent del bitllet. Ho dubto. Si un nombre rellevant de persones es desplacen per pujar al "Tren dels Llacs", amb l'increment de preu que això suposa, dec imaginar que, des de Barcelona, acaba sortint per un preu molt semblant...
2: Menys interès per la línia de Puigcerdà. No ho crec, doncs ambdues línies, amb les seves peculiars característiques, són igual d'especials i interessants...
3: Tipus de material utilitzat. Trobo que és una raó a tenir present... per un servei turístic de caràcter històric, en tenim uns quants exemples de ferrocarrils turístics que interessen més o menys en l'aspecte de la lublicitat, que amb el "Tren dels Llacs" funciona molt millor.

En definitiva, crec que es pot afirmar que el "Catalan Talgo", per viatges aïllats i commemoratius funciona de meravella (com, de fet, succeeix amb tants trens TEE preservats en estat funcional a Europa i Suïssa...)... però el tren turístic que tindria èxit a la línia de Puigcerdà és: vapor de Ripoll a Ribes i de la Molina fins a Puigcerdà, locomotora 281 entre Ribes i la Molina i cotxes de fusta i/o metal•litzats.


4: Promoció i target al que va dirigit: el tren dels llacs compta amb tota la maquinària promocional d'FGC, per dirigirse a un públic generalista. En canvi el Talgo III s'ha anunciat en fòrums d'afeccionats, Facebook i una pàgina web tant de 1998 que et donen ganes de veure Godzilla mentre escoltes el disc Generation Next de Pepsi. I si poses com a target els afeccionats al ferrocarril, apart que es un target molt reduit, cal tenir en compte que els afeccionats el tren el tenen molt vist.


A sobre van fer censura al Facebook només perquè jo els hi questionava com podia ser que pujant a Vic el preu fos el mateix que des de Barcelona. :martell2
César
N5
N5
 
Entrades: 138
Membre des de: Dimecres 31/05/2006 16:42
Ubicació: Girona

Re: Viatge a la Vall de Ribes en Talgo III RD

EntradaAutor: Fran-Ikarus » Dissabte 09/07/2016 11:36

Dissabte 17 de Desembre:

Torna el Tren del Nadal amb el Catalán Talgo a Puigcerdà.
Exhiba abono o pase antes de que se lo exijan
Avatar de l’usuari
Fran-Ikarus
N11
N11
 
Entrades: 5225
Membre des de: Dissabte 21/05/2005 1:19
Ubicació: Allá donde se cruzan los sagaleses, donde el mar no se puede concebir

Anterior

Torna a: Trobades i esdeveniments / Encuentros y eventos

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant