Encadenada popular per la nova estació de Sant Andreu Comtal

Propostes d'organització de "Trobades", viatges, conferències, cursos, actes inaugurals, etc.
Propuestas de organización de "Encuentros", viajes, conferencias, cursos, actos inaugurales, etc.

Encadenada popular per la nova estació de Sant Andreu Comtal

EntradaAutor: metring » Divendres 11/11/2016 12:55

http://www.agrupament.cat/portal/2016/1 ... eu-comtal/

2a encadenada popular per la nova estació de Sant Andreu Comtal


11 novembre 2016

L’Associació veïns Sant Andreu de Palomar, en demana que fem resort i recolsament de la seguent iniciativa:

2a encadenada popular per la nova estació
Dia: Dissabte 26 de novembre
Lloc: Pl. Estació

12h Encadenada popular

Dins els actes de Festa Major l’AVV Sant Andreu de Palomar convoquem de nou aquest acte reivindicatiu per exigir la finalització de la nova estació de Sant Andreu Comtal.
La falta d’adaptació de l’estació actual és vergonyosa i volem demanar al nou Govern de l’estat, i a les diferents administracions, que es comprometin a acabar les obres de la nova.
Us hi esperem!

Copia de l’escrit:

Les obres de l’alta velocitat, un gran engany!
Quants anys fa que esperem el final de les obres de les vies? Qui és responsable de la situació en la que ens trobem avui? Perquè no hi ha ningú que reconegui els errors? Com pot ser que ningú faci res per resoldre-ho? Quants cops hem fet aquestes preguntes?

No volem oblidar el passat, però preferim mirar endavant. La situació de les obres del projecte del tren d’alta velocitat és molt i molt preocupant. Ens trobem a mig camí d’un projecte que no avança i que any rere any es va degradant. Amb un munt de diners consumits, que no sabem si serviran d’alguna cosa. Deixant de banda la gran estació de la Sagrera; la resta del projecte està en molt mal estat.

L’estació de Sant Andreu Comtal que avui és un infern per a les persones amb mobilitat reduïda, i que incompleix totes les normatives d’accessibilitat i de seguretat, necessita una solució. El projecte de la nova estació està encallat des de fa anys en tràmits burocràtics entre el Ministeri espanyol, ADIF, i l’Ajuntament; mentre que la Generalitat fa anys que s’ha desentès d’aquest projecte. I a més cal afegir-hi la trama de corrupció que, suposadament, va desviar 6 M d’euros a les obres de l’AVE Madrid – Barcelona; investigada en la Operació “Yogui”.

El parc que ha de cobrir les lloses i els ponts que han de connectar els barris han deixat de ser un futur engrescador. Les estructures de formigó que omplen la trinxera de les vies s’han convertit en un paisatge apocalíptic que separa encara més les persones que vivim als dos costats.

I els col·lectors, vials de trànsit, estació de busos, línies de metro, equipaments, … es troben en la mateixa situació, o fins i tot molt pitjor.

Per què aquest gran projecte no tira endavant? Definitivament els diners no són el problema, perquè ja estan als pressupostos. És que potser hi ha un problema de manca de voluntat?
Nosaltres pensem que se’ns està enganyant. Durant anys s’ha donat llargues als veïns i a les entitats que els representem.

Exigim que aquest engany s’acabi d’una vegada. Que les tres administracions responsables es posin a treballar i donin al projecte l’impuls que necessita.

Volem l’estació JA!

AVV Sant Andreu de Palomar

tota l’informació a: http://www.avvsantandreu.cat
Avatar de l’usuari
metring
Administrador
 
Entrades: 22566
Membre des de: Dissabte 04/03/2006 14:28
Ubicació: Fabra i Puig

Torna a: Trobades i esdeveniments / Encuentros y eventos

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant