Pàgina 1 de 1

Smart Mobility World Congress 2017

EntradaPublicat: Dijous 28/09/2017 13:33
Autor: metring
Aquest any BCNRail perd el nom, i s'integra directament al congrés Smart Mobility, a on hi han tres vessants:Mobility Stream, Railway Stream i Public Transport Stream. De moment, la pàgina i les sessions venen només en anglès (o jo no he trobat la versió en català o castellà, cosa d'un mal disseny de la web):

http://www.smartmobilitycongress.com/en/

http://www.smartmobilitycongress.com/do ... f861f64e56

Re: Smart Mobility World Congress 2017

EntradaPublicat: Diumenge 12/11/2017 13:13
Autor: oscar440
Jo ja tinc la meua acreditació.

Salutacions.

Re: Smart Mobility World Congress 2017

EntradaPublicat: Diumenge 12/11/2017 14:27
Autor: davroca5
Jo també! A veure que ens trobem.

Re: Smart Mobility World Congress 2017

EntradaPublicat: Diumenge 12/11/2017 16:51
Autor: oscsanchez6

:D Tot i que potser només podré anar-hi dijous, per temes de la universitat... Intentaré pujar tot el contingut que pugui, tant del SMWC com el de SCWC (Smart City World Congress, congrés paral·lel al de mobilitat)

Re: Smart Mobility World Congress 2017

EntradaPublicat: Dijous 16/11/2017 13:45
Autor: oscar440
Ahir pel matí vaig anar. Vaig estar unes tres hores, temps suficient per veure-ho tot. Em va agradar el simulador del taxi groc NYC, a l´estand de Ford. Hi havia una maqueta molt maca de Lego City (amb tren inclós) a l´estand d´Ineco. També una petita maqueta de tren a l´estand de Pilz amb una locomotora que es movia al prémer uns botons i es baixaven les barreres del pas a nivell. L´Irizar 1108, exposat a l´estand de TMB. A l´estand de CAF, em va agradar molt la maqueta del Metro d´Estambul. A l´estand de Bombardier, totes les maquetes eren les mateixes de fa dos anys. A l´estand del TRAM, et donaven un retallable del tramvia.

Vaig fer unes mil fotografies, ja posaré alguna, encara les tinc que seleccionar. Però hi ha una cosa que no em va agradar i que no puc deixar de dir: la falta d´higiene als lavabos, total i absoluta. Sóc conscient que hi havia molta gent, havies de fer cua per fer ús dels lavabos, però és que els orins se t´enganxaven a la sola de la sabata, estava tot molt brut amb papers al terra i dels folletons que donaven als estands, llavors la cosa és molt fàcil: per què agafen fulletons i papers per després llençar-los per la tassa del wàter? A més no hi havia ni paper higiènic, sort que només havia de fer pis (lògic i normal, després de tres hores de visita i quatre d´haver sortit de casa), les persones tenim necessitats i dret a fer-les en condicions d´higiene apropiades. Lo lògic seria tancar els lavabos uns cinc minuts per netejar un cop a l´hora, desinfectant amb lleixiu. Posaré una queixa formal a Fira de Barcelona.

Salutacions.