Rodalies no millorarà la informació fins al 2007

Rodalies RENFE, FGC Vallès i Llobregat, Metro de Barcelona, Trammet.
Cercanías RENFE, FGC Vallés y Llobregat, Metro de Barcelona, Trammet.
Respon
Avatar de l’usuari
wefer
Administrador
Entrades: 6915
Ubicació: Entre Fabra i Puig, Universitat i Sagrada Família amb metro, bus, Seat 1200Sport, Citroën Xantia
Contacta:

Rodalies no millorarà la informació fins al 2007

Entrada Autor: wefer » Dijous 05/10/2006 9:53

http://www.avui.cat/
-----------------------------------
Rodalies no millorarà la informació fins al 2007

Redacció

La ministra de Foment, Magdalena Álvarez, va avançar ahir en una intervenció en el ple del Senat que la implantació de nous sistemes d'informació a les estacions i trens de la xarxa de Rodalies de Barcelona no estarà totalment enllestida fins a mitjans del 2007. La ministra va respondre així a les crítiques del grup de CiU pel que fa al "caos" que, segons aquesta formació, existeix en el servei de rodalia català. El portaveu convergent al Senat Pere Macias va destacar que la infraestructura de Rodalies necessita inversió i una gestió "bona i descentralitzada", que inclogui el traspàs de competències a la Generalitat. Macias va fer especial èmfasi a l'hora d'exigir una millora en la informació als passatgers.

D'altra banda, Álvarez també va assegurar que es compliran els plans d'inversió i de millora de la xarxa, amb la incorporació de 80 trens nous entre aquest any i el 2009 i la retirada de 25 combois vells. Durant la seva interpel·lació, Macias va recordar que l'Estat no ha fet inversions a les Rodalies de Catalunya des de 1980, quan se'n va modernitzar la xarxa. El diputat va afirmar que la xarxa és "clarament insuficient" per assumir l'increment de població dels darrers anys.

La ministra va repassar la inversió que Foment té previst fer en el servei (1.603 milions d'euros) i va reiterar que els problemes es reduiran quan s'acabin les obres de l'arribada del TGV a Barcelona.Avatar de l’usuari
George85
N8
N8
Entrades: 700
Ubicació: BCN, Eixample
Contacta:

Entrada Autor: George85 » Dijous 05/10/2006 17:23

aaaa clar... i mentre AJO Y AGUA! :emprenyat

Tan difícil és fer anunciar per la megafonia dels trens als maquinistes de perque s'esta parat? I que no hem diguin que els maquinistes no se n'enteren de perque no es pot continuar la marxa... :evil:

I a les estacions la megafonia serveix per algo apart de per dir que "segons la legislació legal vigent, no esta permes de fumar a ... " o "tren destinació ... via... "Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 22823
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dijous 05/10/2006 17:30

No, no és tan difícil, és desidia total, el que passa és que els hi costa agafar personal per donar informació en directe, en lloc de les maquinetes que diuen que no fumeu, o tren tal a la via cual. Hi han altres sistemes, com missatges a mòbils d'incidències, prèviament inscribint-se, i no se'ls hi acut.Avatar de l’usuari
entfe001
N10
N10
Entrades: 3589

Entrada Autor: entfe001 » Dijous 05/10/2006 18:07

L'estació de Maçanet té megafonia. Aquesta emet, de tant en tant, missatges recordant la necessitat d'adquirir i validar els títols de transport de Rodalies. En 100 minuts va ser incapaç de dir una paraula relacionada amb el retard de l'últim regional cap a Girona.

Renfe no pot millorar la informació al client. Primer n'hi ha d'haver.Avatar de l’usuari
Santfeliuenc
N10
N10
Entrades: 3520
Ubicació: Sant Andreu de la Barca, BL

Entrada Autor: Santfeliuenc » Dijous 05/10/2006 19:54

Hola,

Ajá, ¿el 2007, no? hummmmm... ¿enero o diciembre del 2007? porque claro, el 2007 es muy largo, no es lo mismo que nos puedan informar a partir del 1 de enero, que bueno, es una guarrada, pero nos podríamos esperar un poco.

Y otra cosa es que nos lo tengan listo para el 31 de diciembre, donde la cosa ya ******* un poquitín más, me parece a mi, no sé. Elucubraciones mías.

Es que me molesta muchísimo cuando la gente esta da fechas y habla de años como si estuviesen diciendo algo, pero que no digan el mes o día exacto y hablen de "para el 2007 estará acabado", o digan cosas como "en el 2008 ya estará operativo...".

Si, sí, muy bien, pero ¿CUÁNDO DEL 2007 Y CUÁNDO DEL 2008?

Saludos,
Sergio


"Se buscan hombres para peligroso viaje. Salario reducido. Mucho frío. Largos meses de completa oscuridad. Constante peligro. No se asegura retorno con vida. En caso de éxito, honor y reconocimiento"

Respon

Torna a “Ferrocarril àrea Barcelona / Ferrocarril área Barcelona”