Acord pel desmantellament de la via al seu pas per Salou

RENFE regionals i línies FGC de fora de l'àrea de Barcelona.
RENFE regionales y líneas FGC de fuera del área de Barcelona.
Respon
josep_serre
N9
N9
Entrades: 2158
Ubicació: Sant Cugat del Vallès/Tarragona
Contacta:

Acord pel desmantellament de la via al seu pas per Salou

Entrada Autor: josep_serre » Dilluns 30/05/2011 15:10

Extret de la pàgina web de l'ATM del Camp de Tarragona, és una molt mala notícia de cara a la creació d'un nucli de rodalies al Camp de Tarragona ja que impedeix prestar-hi servei a la que seria una de les seves línies principals a més que impedeix la comunicació del municipi en tren, i malgrat tot l'alcalde de Salou ho vendrà com una bona notícia, aquest tipus de coses només poden passar aquí.

http://www.atmcamptarragona.cat/noticies/96

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha signat l’acord de coŀlaboració en el qual hi participen José Blanco, Ministro de Fomento, i Antonio Gonzalez Marín, president del Consell d’Administració de l’entitat pública empresarial Administrador de Infraestructuras Ferroviarias (ADIF), per a la “integració dels terrenys ferroviaris a la ciutat i per a la construcció de la nova estació al municipi”.

Les dues administracions i l’entitat administradora de la xarxa ferroviària de l’Estat, han arribat a un acord per a la realització dels estudis urbanístics, tècnics i econòmics que han de permetre desenvolupar i finançar les actuacions següents, amb els beneficis resultants dels aprofitaments urbanístics dels terrenys que s’alliberaran: construcció d’una nova estació, l’estació de Salou-PortAventura, que connectarà amb el corredor Mediterrani mitjançant un nou ramal; el desmantellament de les instaŀlacions ferroviàries actuals al seu pas pel nucli urbà de Salou, i la urbanització dels terrenys alliberats de les vies, amb una gran avinguda de serveis segons el projecte redactat i aprovat de l’Eix Cívic.

Segons l’alcalde Pere Granados “aquest acord suposa l’inici d’un procés de coŀlaboració amb ADIF i el Ministeri de Foment, pel qual Salou recuperarà un important espai que permetrà atendre necessitats urbanes i de mobilitat, però també socials i econòmiques”. Granados manifestava la seva satisfacció perquè “aquest és un acord històric perquè suposa l’inici d’un projecte molt esperat a Salou perquè connecta dues parts urbanes dividides per les vies, i permet vertebrar un nou model de ciutat a l’entorn de l’eix cívic que executarem”.


Corren, corren pels carrers corren, bitllets d'Orion que s'esborren per a trens que no se'n van

Avatar de l’usuari
wefer
Administrador
Entrades: 6914
Ubicació: Entre Fabra i Puig, Universitat i Sagrada Família amb metro, bus, Seat 1200Sport, Citroën Xantia
Contacta:

Entrada Autor: wefer » Dilluns 30/05/2011 15:30

A efectes pràctics, això representa la desaparició del ferrocarril a Salou. Realment, és impressionant l'habilitat que tenen alguns alcaldes per enfonsar les seves poblacions en la misèria futura.

Però vaja, total pel tipus de turisme que hi ha allà tant els fa si hi ha serveis públics o no... mentre tinguin sangria, la resta els importa ben poc!!! :riureAvatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23385
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Dilluns 30/05/2011 17:56

“aquest acord suposa l’inici d’un procés de coŀlaboració amb ADIF i el Ministeri de Foment, pel qual Salou recuperarà un important espai que permetrà atendre necessitats urbanes i de mobilitat, però també socials i econòmiques”.
Es pot ser més cínic i manipulador?


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

josep_serre
N9
N9
Entrades: 2158
Ubicació: Sant Cugat del Vallès/Tarragona
Contacta:

Entrada Autor: josep_serre » Dilluns 30/05/2011 21:28

I malgrat tot no sé fins a quin punt aquesta notícia vol dir res, es tracta d'un ajuntament amb un alcalde amb funcions i per cert amb una moguda post-electoral important, d'altra banda la línia no es pot tancar ni desmantellar sense preguntar primer a la Generalitat i aquesta en els seus plans territorials del Camp de Tarragona hi preveu un servei de rodalia o semblant, jo espero que s'acabi imposant el seny i això no es porti a terme.


Corren, corren pels carrers corren, bitllets d'Orion que s'esborren per a trens que no se'n van

Avatar de l’usuari
Sagrerenc
N9
N9
Entrades: 1479
Ubicació: T2 / RER C / Métro ligne 12

Entrada Autor: Sagrerenc » Dilluns 30/05/2011 21:39

construcció d’una nova estació, l’estació de Salou-PortAventura, que connectarà amb el corredor Mediterrani mitjançant un nou ramal.
Això em sembla una gran barbaritat. Està demostrat que això de construir estacions als afores no té cap utilitat, i encara menys si es tracta d'un ramal, la qual cosa voldrà dir menys serveis i impossibilitat d'anar cap al sud.437.001
N10
N10
Entrades: 4868
Ubicació: Tarragona

Entrada Autor: 437.001 » Dimarts 31/05/2011 17:57

Veurem què acaba passant, cal recordar que hi ha pendent la LAV Camp de Tarragona-Castelló-València, que podria alterar l´estat de les coses...
De tota manera, convé recordar que de moment, al Corredor Mediterrani fa temps que no hi ha moviment de cap tipus...
I si els polítics en general no ténen cap mena de credibilitat, els de Salou encara menys, com podeu imaginar.suiza1957
N4
N4
Entrades: 69

Entrada Autor: suiza1957 » Diumenge 05/06/2011 14:22

I a on tenent credibilitat?. Lo que tenent tarjetes de credit per fotrasn menjars a costa nostra.Respon

Torna a “Ferrocarril a Catalunya / Ferrocarril en Cataluña”