Notícies línia de La Pobla de Segur

RENFE regionals i línies FGC de fora de l'àrea de Barcelona.
RENFE regionales y líneas FGC de fuera del área de Barcelona.

Re: Notícies línia de La Pobla de Segur

EntradaAutor: davida » Dilluns 07/08/2017 15:42

cesc ha escrit:Avui m'ha estranyat que ens hagin fet fer Transbord a Balaguer per anar a la Pobla de Segur, algú en sap dir si es habitual?

Suposo que ha sigut a Balaguer a las 11:20.
Pot ser algo tan simple como una unitat tenia que pasar per tallers o mantenimient per algo senzill, poca estona.
Si aquest unitat ha sortit a les 10:45 de Lleida no tenia temps d'anar a tallers, ja que ha Lleida habia arribat a les 10:35. Pero la unitat que ha baixat de Pobla i arriba a Balaguer a les 11:20 esta parada de 11:45 a 13:05 a Lleida.
Solució: intercanviiem passatgers de les 2unitats a Balaguer.
I si la cosa es complica eliminen el tren de las 13:05 desde Lleida i la tornada de les 14:08 desde Balaguer. Aleshores tenen tempos fins 15:05 per fer feina mes complicada.

Si nomes hi ha 2 unitats i es necesiten pel servei es tenen que fer aquestes coses "rares"
davida
N9
N9
 
Entrades: 1742
Membre des de: Dimecres 04/05/2005 15:46

Re: Notícies línia de La Pobla de Segur

EntradaAutor: cesc » Dilluns 07/08/2017 16:13

122-042-132 ha escrit:
cesc ha escrit:Avui m'ha estranyat que ens hagin fet fer Transbord a Balaguer per anar a la Pobla de Segur, algú en sap dir si es habitual?Sky ha escrit:Servei substitutori a la línia Lleida-La Pobla del 31 de juliol al 4 d'agost per treballs de millora

Amb motiu dels treballs de manteniment ordinari a les nostres unitats de tren, del 31 de juliol al 4 d’agost, ambdós inclosos, es realitzarà servei d’autobús substitutori entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur, i es mantindrà el servei habitual en tren entre Lleida-Pirineus i Balaguer excepte la circulació amb sortida a les 5.25 h de Lleida-Pirineus i les circulacions descendents amb origen Balaguer de les 20.38 h, de dilluns a dijous, i de les 22.28 h els divendres, que es realitzaran també en autobús.

http://www.fgc.cat/downloads/avisos_fgc ... ei_bus.pdfAquí no hi ha hagut cap servei substitueixi amb l'Autobús, era el servei de Lleida 10,45h a la Pobla de Segur 12,28h, hem passat de la 331-02 a la 331-01 a Balaguer, i pel que sembla a la 331-01 que ha sortit de la Pobla de Segur a les 15,30h i arriba a Lleida a les 17,05h està fallant alguna cosa ja que ara de baixada hem estat 10 minuts dins del Túnel abans d' arribar a Tremp, la 331-02 fallava alguna cosa el pujar
cesc
N5
N5
 
Entrades: 151
Membre des de: Dissabte 11/08/2012 10:14

Re: Notícies línia de La Pobla de Segur

EntradaAutor: Sky » Dilluns 04/09/2017 12:11

CCOO denúncia la precarització de la plantilla de Ferrocarrils de la Generalitat, i la consegüent manca d’efectius

Ara fa aproximadament un any que Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya està operant a la línia Lleida – la Pobla, en la qual ofereix 10 viatges d’anada i tornada. Actualment per fer aquest servei disposa d’una plantilla de 23 persones, de les quals 9 són maquinistes i la resta són personal de circulació (2 de baixa).

Aquesta plantilla, segons denúncia CCOO és “insuficient”, ja que “habitualment el personal de l’explotació de la línia Lleida – la Pobla ha de treballar fins a 10 dies seguits sense descans i en alguns casos realitzen jornades per sobre de les 8 hores diàries”. Aquest volum de treball, segons CCOO, “moltes vegades va en detriment del servei òptim i de la seguretat dels passatgers, perquè és de sentit comú que algú que treballa deu dies consecutius amb jornades maratonianes, al final del període no té els reflexos com el primer dia, per més bona voluntat i professionalitat que hi posin els treballadors i treballadores de l’empresa”.

A través d’un comunicat, el sindicat alerta que a principis d’estiu es va arribar a una situació “pràcticament insostenible” a causa de la manca de maquinistes, per la qual cosa Ferrocarrils de la Generalitat va obrir una oferta pública per cobrir una vacant de maquinista. “Convocatòria més que insuficient per poder oferir un servei òptim a la ciutadania de les nostres contrades. Ferrocarrils ha fet dos convocatòries més en 3 mesos i han resultat desertes. Tot i que s’hi han presentat diversos maquinistes tots han declinat l’oferta per les baixes condicions salarials i laborals”. Aquestes condicions són les més baixes del sector amb una diferència important: un maquinista que treballi a RENFE cobra 500 € més cada mes, i un maquinista de la mateixa empresa en cobra 400 més, mensualment. El personal que treballa a la línia de Lleida – la Pobla està equiparat al personal que treballa als cremalleres de Montserrat o de Núria.

CCOO a finals de primavera va asseure’s a negociar amb l’empresa per equiparar les condicions del personal de la línia Lleida – la Pobla amb el personal que presta serveis a les línies de rodalies de l’àrea metropolitana. En tot moment ens vam trobar amb la negativa de l’empresa a fer cap millora. Posteriorment, vam interposar una demanda de conciliació al Tribunal Laboral de Catalunya que va acabar sense acord i amb una actitud tancada per part de Ferrocarrils de la Generalitat. La resposta de l’empresa és que no volen negociar amb el sindicat perquè “s’allargarien les negociacions més de dos anys i és més ràpid que ho porteu a judici”. CCOO ha interposat un conflicte col·lectiu perquè s’apliqui el mateix conveni que als treballadors que donen servei a l’àrea metropolitana de Barcelona.

Per part de l’empresa hi ha hagut un menysteniment tàcit cap al servei que dona la línia Lleida – la Pobla a les contrades de Lleida. Tot i formar part de l’ATM de Lleida (Autoritat Transport Metropolità de Lleida), de donar un servei periòdic de rodalies, que la feina que realitzen és idèntica que la que fan els treballadors i treballadores de la xarxa de ferrocarrils, l’empresa els aplica el Conveni de muntanya de FGC que està pensat per a les pistes d’esquí i els cremalleres de Montserrat i Núria, que formen part de Ferrocarrils de la Generalitat i que res tenen a veure amb el servei que es fa a la línia de Lleida -la Pobla. En tot moment l’empresa ens ha comunicat verbalment que per a ells aquesta línia és eminentment turística, malgrat que el 90% els viatgers utilitzen la targeta de l’ATM que seria una T-10 o una T-10/30. Aquestes targetes habitualment són utilitzades per les persones que es desplacen assíduament per les contrades de Lleida, i són residents d’aquest territori.

Si no es milloren les condicions laborals i salarials del personal de la línia Lleida – la Pobla hi haurà dificultats serioses per trobar nous maquinistes i garantir que els que hi ha ara no se’n vagin a treballar a RENFE. Davant de les continuades ofertes de treball de l’operadora estatal, en poques setmanes hi pot haver una manca de maquinistes que faci inviable la sortida d’alguns dels 10 trens que hi ha diàriament programats a la línia de Lleida – la Pobla.

http://www.holalleida.com/ccoo-denuncia ... defectius/
Sky
N9
N9
 
Entrades: 1830
Membre des de: Dilluns 02/05/2005 15:00
Ubicació: Lleida

Re: Notícies línia de La Pobla de Segur

EntradaAutor: Miquel » Dilluns 04/09/2017 20:07

En tot moment l’empresa ens ha comunicat verbalment que per a ells aquesta línia és eminentment turística

Vaja, i el Conseller no ha sortit a denunciar-ho, o amaga el cap sota l'ala? Perquè si fos a la inversa, li falten minuts per sortir davant les pantalles. Quina colla de pocavergonyes. Una línia de Regional i van i diuen que es turística, amb dos pebrots!

Una altre més per a l'historial "Cara B" d'FGC.
El metro de Barcelona amb motoristes!
Miquel
N10
N10
 
Entrades: 3606
Membre des de: Dilluns 14/05/2007 19:17
Ubicació: Barcelona

Re: Notícies línia de La Pobla de Segur

EntradaAutor: Sky » Dimecres 06/09/2017 9:11

Imatge

Destrossen la barrera d’un pas a nivell a Grenyana

A la línia de la Pobla, tot i que no va afectar els trens

La Urbana va tallar el pas per aquest camí entre la partida i el polígon


Una de les barreres del pas a nivell del ferrocarril Lleida-la Pobla que hi ha en un camí al costat de la partida de Grenyana –l’únic que queda a Lleida ciutat– va aparèixer ahir a mitja tarda caiguda, després d’haver estat envestida, presumiblement, per un vehicle. Va ser el maquinista d’un tren qui va donar l’avís a la sala de control de Ferrocarrils de la Generalitat, que va enviar operaris de manteniment a resoldre la incidència. També la Guàrdia Urbana va rebre un avís cap a les 17.30 hores i va decidir tallar el pas pel camí, que connecta la partida de Grenyana amb el polígon El Segre, per falta de seguretat, ja que els semàfors no funcionaven bé i s’havien quedat en roig. Fonts de Ferrocarrils van confirmar que la barrera va quedar reparada poc després i la Urbana va informar que cap a les vuit de la tarda va reobrir la circulació per aquest pas a nivell després de comprovar que ja tornava a funcionar amb normalitat. Els trens no es van veure afectats per la incidència.

Tant Ferrocarrils com la Urbana no van poder precisar la causa de la ruptura de la barrera. Tot sembla indicar que va ser envestida per un vehicle amb massa pressa, encara que també hi ha la possibilitat d’un acte vandàlic.

https://www.segre.com/noticies/lleida/2 ... _1092.html
Sky
N9
N9
 
Entrades: 1830
Membre des de: Dilluns 02/05/2005 15:00
Ubicació: Lleida

Re: Notícies línia de La Pobla de Segur

EntradaAutor: Sky » Dijous 07/09/2017 14:47

FGC i autobusos HIFE connecten la línia Lleida-La Pobla amb Tarragona, Castelló, València, Saragossa i Terol

FGC i HIFE signen un conveni de col•laboració per a la comercialització de bitllets combinats que combinin el transport amb tren i autobús

Els nous bitllets permetran enllaçar els trens de la línia Lleida – La Pobla i diferents ciutats de fora de Catalunya


El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó, i el conseller delegat de La Hispano de Fuente en Segures (HIFE), Jose Maria Chavarria Homedes, han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de promoure i comercialitzar bitllets combinats que connectin els trens de la línia Lleida - La Pobla amb diverses ciutats, tant de Catalunya com de fora, mitjançant el servei d’autobusos que ofereix HIFE.

El conveni pretén millorar la mobilitat dels usuaris de la línia Lleida-La Pobla mitjançant la coordinació del servei de trens i de busos, connectant la línia de Ferrocarrils amb les següents destinacions:
  • Lleida – Caspe – Alcañiz – Teruel
  • Lleida – La Pineda – Salou – Cambrils – L’Hospitalet – Vinaròs – Benicarló – Peñíscola – Oropesa – Benicassim – Castelló amb Connexió a València
  • Lleida – Flix – Ascó – Mora La Nova – Mora d’Ebre – Tortosa – Amposta – Sant Carles de la Ràpita – Alcanar
FGC i HIFE posaran a la venta en els seus punts habituals, així com en els canals informàtics corresponents, aquest nou bitllet combinat, promovent la utilització del transport multimodal i ampliant les opcions de viatges dels usuaris d’ambdues empreses.

Així, el conveni mostra la voluntat d’FGC i d’HIFE de donar un millor servei als usuaris i fer possible mitjançant acords amb altres operadores un sistema de transport multimodal amb els avantatges que proporciona als ciutadans la possibilitat de combinar diversos tipus de transport per la millora de la seva mobilitat i de les condicions tarifaries.

http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/303109/ca/fgc-autobusos-hife-connecten-linia-lleida-pobla-tarragona-castello-valencia-saragossa-terol.do
Sky
N9
N9
 
Entrades: 1830
Membre des de: Dilluns 02/05/2005 15:00
Ubicació: Lleida

Re: Notícies línia de La Pobla de Segur

EntradaAutor: bigcoaster » Dijous 07/09/2017 17:17

Bé per coses d'aquestes!
This is the Southern service to London Victoria. We're now approaching London Victoria. Change here for the Victoria, Circle and District lines, National Rail services and the Victoria Coach Station.
Avatar de l’usuari
bigcoaster
N8
N8
 
Entrades: 840
Membre des de: Diumenge 12/04/2015 16:50

Re: Notícies línia de La Pobla de Segur

EntradaAutor: Sky » Dijous 07/09/2017 17:58

FGC adquirirà un nou tren per a la línia Lleida-la Pobla de Segur

Segons ha informat avui el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó, pròximament s’adquirirà un nou tren per a la línia Lleida-la Pobla de Segur. Aquest, s’afegirà als dos que funcionen actualment. Ticó no ha donat més informació, i ha explicat en roda de premsa que pròximament es donaran més detalls. La notícia ha arribat en la roda de premsa on Enric Ticó, i el conseller delegat de La Hispano de Fuente en Segures (HIFE), Jose Maria Chavarria Homedes, signaven un conveni de col·laboració amb l’objectiu de promoure i comercialitzar bitllets combinats que connectin els trens de la línia Lleida – La Pobla amb diverses ciutats, tant de Catalunya com de fora, mitjançant el servei d’autobusos que ofereix HIFE.

[...]

http://www.holalleida.com/fgc-adquirira ... -de-segur/
Sky
N9
N9
 
Entrades: 1830
Membre des de: Dilluns 02/05/2005 15:00
Ubicació: Lleida

Re: Notícies línia de La Pobla de Segur

EntradaAutor: albe6 » Dijous 07/09/2017 19:18

La HIFE afegirà parada a l' estació de tren, no?
Perquè si no quin enllaç...
albe6
N8
N8
 
Entrades: 812
Membre des de: Divendres 17/02/2012 21:15
Ubicació: Almacelles (Lleida)

Re: Notícies línia de La Pobla de Segur

EntradaAutor: Intercanviador » Dissabte 16/09/2017 8:49

Creo que no s'ha dit per aquí, però l'estació de Sant Llorenç de Montgai és on es van grabar les imatges de la campanya del 1-O.
Intercanviador
N4
N4
 
Entrades: 47
Membre des de: Dissabte 28/07/2012 23:56

Re: Notícies línia de La Pobla de Segur

EntradaAutor: bigcoaster » Dissabte 16/09/2017 10:07

Intercanviador ha escrit:Creo que no s'ha dit per aquí, però l'estació de Sant Llorenç de Montgai és on es van grabar les imatges de la campanya del 1-O.

No s'havia dit, però no ets l'únic que se'n va adonar! :D
This is the Southern service to London Victoria. We're now approaching London Victoria. Change here for the Victoria, Circle and District lines, National Rail services and the Victoria Coach Station.
Avatar de l’usuari
bigcoaster
N8
N8
 
Entrades: 840
Membre des de: Diumenge 12/04/2015 16:50

Re: Notícies línia de La Pobla de Segur

EntradaAutor: Renfe445 » Dissabte 16/09/2017 13:14

bigcoaster ha escrit:
Intercanviador ha escrit:Creo que no s'ha dit per aquí, però l'estació de Sant Llorenç de Montgai és on es van grabar les imatges de la campanya del 1-O.

No s'havia dit, però no ets l'únic que se'n va adonar! :D

Aquí.
Renfe445
N10
N10
 
Entrades: 2949
Membre des de: Dijous 16/08/2012 19:33
Ubicació: En algún rincón de este vasto universo.

Re: Notícies línia de La Pobla de Segur

EntradaAutor: oriolp13 » Dissabte 30/09/2017 23:28

Avui he passat amb cotxe per el costat de la línia, a la Pobla, i han instal·lat ja els semàfors (i imagino que les balisses i el blocatge) tant d'entrada com el de sortida, però encara no estan en funcionament.
Salutacions,

Oriol
oriolp13
N9
N9
 
Entrades: 2186
Membre des de: Diumenge 13/05/2007 22:44
Ubicació: L2/L5

Anterior

Torna a: Ferrocarril a Catalunya / Ferrocarril en Cataluña

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant