Pàgina 1 de 1

Guia d'horaris Docuferr

EntradaPublicat: Dissabte 22/07/2017 21:35
Autor: Docuferr
Bona nit.

Alguns potser recordeu la guia Docuferr, que va nàixer l'any 2010 gràcies a un grup d'aficionats. El seu objectiu era recopilar els horaris de tots els trens espanyols per poder consultar-los a un mateix lloc, cosa impossible des que Renfe va deixar de publicar les seues guies d'horaris i no els facilita a la web en format PDF. Lamentablement, la nostra guia va deixar de publicar-se per diversos motius.

Però ara hem tornat amb moltes ganes de treballar i a l'agost tornem a publicar-la. En un principi, s'actualitzarà mensualment. S'està treballant per inculir a les properes edicions horaris de més nuclis de rodalia, de FGC, de FGV i de SFM. Esperem no defraudar-vos. Si teniu cap consell o correcció no dubteu en comunicar-nos-ho.

Salutacions.

Re: Guia d'horaris Docuferr

EntradaPublicat: Dimarts 08/08/2017 9:57
Autor: Docuferr
Bon dia.

Ja hem publicat la primera edició de la guia. Podeu descarregar-la aquí. En aquesta primera edició hi ha els horaris de tots els trens de LD, internacionals, regionals, regionals de FEVE i els nuclis de rodalia de València i Murcia-Alacant. Estem treballant per incorporar més nuclis de rodalia, línies de FEVE i els ferrocarrils autonòmics (FGC, FGV...).

Com ja us vam dir, si detecteu qualsevol error us preguem que ens ho feu saber. I si voleu col·laborar en l'elaboració o aportar-hi fotografies, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu docuferr(a)gmail.com.

Esperem que la gaudiu i que us agrade.

Salutacions.

Re: Guia d'horaris Docuferr

EntradaPublicat: Dissabte 14/10/2017 20:03
Autor: Docuferr
Bona tarda.

A causa de diversos problemes que ens han sorgit als col·laboradors, el número de setembre no ha pogut ser publicat, però aquí teniu el d'octubre: http://docuferr.eu/wp-content/uploads/2 ... t-2017.pdf.

També us informem que hem decidit canviar la periodicitat de la publicació i ara la guia serà trimestral. Per tant, la pròxima edició serà publicada al desembre.

Si detecteu cap error no dubteu en comunicar-nos-el. I si algú vol col·laborar enviant fotografies o inclús treballar en l'edició, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de docuferr(a)gmail.com.

Salutacions.