Servei a demanda o supressió de línies deficitàries

Autobusos, carrils VAO, taxi, cotxe compartit i resta de transport públic.
Autobuses, carriles VAO, taxi, coche compartido y resto de transporte público.
Respon
Avatar de l’usuari
sag470
N9
N9
Entrades: 1618
Ubicació: Muntanyola

NOU SERVEI A LA DEMANDA TAD PLA DE L'ESTANY

Entrada Autor: sag470 » Divendres 29/11/2019 19:01

Benvolguts usuaris,

A partir del proper dilluns 2 de desembre entra en funcionament el nou servei a la demanda TAD Gironès.

Aquest servei que només funciona si hi ha demanda prèvia, això vol dir que per a poder utilitzar-lo cal realitzar primer una reserva indicant la parada d’origen i la de destí. Aquestes reserves es poden realitzar mitjançant l’APP de TAD - TEISA en qualsevol moment o via telefònica (de dilluns a divendres feiners de 8 h a 20 h).

Les reserves s’han de realitzar amb, com a mínim, 15 minuts d’antelació de l’hora estipulada de sortida de la primera parada de la línia. Un cop entrats en aquest període, s’enviarà als usuaris que hagin realitzat una reserva la posició del vehicle així com els horaris de sortida i arribada definitius. Un cop iniciada la ruta, es podrà seguir en tot moment la ubicació del bus mitjançant l’aplicació.

Un servei sostenible, inclusiu, intermodal i tecnològic per seguir aprop teu.

Grup TEISA

http://www.teisa-bus.com/ca/actualitat/ ... tany/1/574Avatar de l’usuari
sag470
N9
N9
Entrades: 1618
Ubicació: Muntanyola

Entrada Autor: sag470 » Dimarts 19/05/2020 20:08

NOUS HORARIS TAD GIRONÈS

19/05/2020

Benvolguts usuaris/es,

A partir del proper 20/05 el servei a la demanda del Gironès disposarà de nous horaris així com tres noves parades:

- Institut Narcís Xifra
- Canet d’Adri – Can Colomer d’Adri
- Canet d’Adri – La Vidella d’Adri

Poden consultar els nous horaris a l’enllaç de més informació.

Gràcies per la seva confiança.

Més Informació

http://www.teisa-bus.com/ca/actualitat/ ... ones/1/624El Yisus 712
N4
N4
Entrades: 49
Ubicació: Cerdanyola del Vallès

Entrada Autor: El Yisus 712 » Diumenge 14/06/2020 22:17

Hola! Unes cosetes sobre Shotl i TaD de Catalunya...

Els serveis de Shotl a Sant Cugat (L5 TAD Can cortes Can borrull)(L10 TAD Can Trabal Buscarons)(CB TAD Can Mates Can Barata) ja tenen parades dignes d'un transport urbà o segueixen amb nomes ratlles grogues de parada de bus al asfalt?

El mapa de la app de Shotl funciona amb el TaD mes aprop de la teva ubicació, oi?

El TaD del Berguedà Bagà-Gisclareny entre d'altres estan ja operatius?

Perque nomes em surten les linies de TaD de Sant Celoni i no altres a la app de Sagalés on Demand?

Aqui us deixo videos:
Shotl:
https://youtu.be/krSXgLmr7gI
https://youtu.be/EtR2OT56gBg
https://youtu.be/-jfNjY4cDUw
Shotl-ElMeuBus:
https://youtu.be/OMJwNdJubxg
BerguedàTaD:
https://youtu.be/tWNKx0dxLKw
https://youtu.be/hYK1jVfi8Ms
SagalésOnDemand:
https://youtu.be/7cRJ7MGN_JQAvatar de l’usuari
sag470
N9
N9
Entrades: 1618
Ubicació: Muntanyola

Entrada Autor: sag470 » Diumenge 14/02/2021 19:12

Surt a concurs el sistema a demanda de TMB pels pròxims 2+1+1+1 anys.

Al plec surt la gran aposta per elMeuBus que arribarà a 13 zones i 40 cotxes.
https://contractaciopublica.gencat.cat/ ... 9&lawType=Avatar de l’usuari
sag470
N9
N9
Entrades: 1618
Ubicació: Muntanyola

Entrada Autor: sag470 » Dilluns 15/02/2021 16:28

Sembla pasar-nos per alt. Igualada té TAD amb dues línies desde Sta.Margarida i Vilanova fins les Comes.
https://lescomes.elmeubus.com/Avatar de l’usuari
sag470
N9
N9
Entrades: 1618
Ubicació: Muntanyola

Entrada Autor: sag470 » Dimarts 02/03/2021 20:30

sag470 ha escrit:
Dilluns 15/02/2021 16:28
Sembla pasar-nos per alt. Igualada té TAD amb dues línies desde Sta.Margarida i Vilanova fins les Comes.
https://lescomes.elmeubus.com/
Més informació:

El director de Transports i Mobilitat, David Saldoni, ha presentat avui als representants dels municipis d’Igualada, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui, la prova pilot de dos nous serveis de transport a la demanda Clic.cat que s’implementen al polígon Les Comes a partir del 15 de març. A la presentació telemàtica d’avui també han assistit representants empresarials de l’Anoia i el polígon, de l’ATM de Barcelona i de l’operador del servei, S.A. Masats Transports Generals (Direxis).

Les línies que es presenten avui són:
  TAD1: Sta. Margarida de Montbuí -Igualada - Polígon Les Comes
   TAD2: Vilanova del Camí - Igualada - Polígon Les Comes

   Recorregut línies TAD1 i TAD2

   En el cas de les línies TAD1 i TAD2, que es presenten avui, l’objectiu és connectar en transport públic sostenible els polígons industrials amb els municipis adjacents i evitar l’ús del vehicle privat oferint una alternativa eficient, còmode i segura. Els horaris encara són provisionals i s’ajustaran a la demanda de la majoria dels treballadors del polígon. Per aconseguir-ho, la Unió d’Empresaris de l’Anoia està realitzant enquestes a les empreses per a determinar el millor horari del servei.

   Des de l’any 1991 la Generalitat de Catalunya ha implantat serveis de transport a la demanda amb la col·laboració dels ajuntaments i consells comarcals. El novembre passat es va presentar la marca Clic.cat que respon a un model de transport a la demanda basat en la digitalització que facilita i agilitza l’accés als serveis del conjunt de la ciutadania. El director de Transports i Mobilitat, David Saldoni ha valorat que “a dia d’avui disposem de 235 línies que donen servei a 736 nuclis de població”. “El cas de les dues línies que presentem avui és el resultat d’una demanda dels empresaris, que ens han fet arribar a través de la Unió d’Empresaris de l’Anoia (UEA) i l’Associació d’Empresaris del Polígon Industrial les Comes (AEPIC) i del territori, que DTES ha traduït en mesures concretes per fomentar la mobilitat laboral en transport públic garantint la cohesió territorial i l’equitat de la ciutadania”, ha expressat Saldoni. En aquest sentit, el transport a la demanda, contribueix a garantir aquesta equitat, alhora que promou una mobilitat sostenible.

   Clic.cat: digitalització que facilita i agilitza l’accés als serveis

   Els serveis de transport a la demanda es caracteritzen perquè només es presten si hi ha un requeriment previ per part dels usuaris de manera que s’eviten els recorreguts ineficients i s’ofereix un servei molt ajustat a les necessitats reals dels usuaris.

   Tradicionalment, el sistema de reserva dels serveis de transport a la demanda s’ha fet a través d’una trucada telefònica prèvia, però des del Departament de Territori i Sostenibilitat s’ha treballat en els darrers anys en la digitalització del sistema. Així, per a millorar la gestió i l’accés als serveis de transport a la demanda, actualment també hi ha aplicacions a iOs i Android que agilitzen i faciliten l’accés als serveis escurçant substancialment el temps necessari per a fer la reserva prèvia.

   En el cas dels nous serveis TAD1 i TAD2, les persones usuàries podran descarregar-se l’aplicació, desenvolupada per Direxis, El meu bus o fer la reserva al web www.lescomes.elmeubus.com.

   L’any 2019 un total de 59.200 viatgers van fer us dels serveis de transport a la demanda el que suposa un increment del 15,6% pel que fa al nombre de viatgers respecte l’any 2018.

   Els serveis de transport a la demanda es presten amb vehicles adequats a les necessitats de mobilitat existents, habitualment amb vehicles de menys de nou places de forma que s’eviten els desplaçaments ineficients i es redueixen les emissions al prestar-se només aquells serveis que han estat prèviament contractats.

   Pel que fa les tarifes, els primers viatges seran gratuïts per tal que els ciutadans que treballen al polígon puguin provar el servei. A partir d’aquí, el bitllet senzill costarà 1,7€, que és el mateix preu del bitllet senzill a Igualada, i a partir de 10 viatges, el preu es reduirà a 1,1€/viatge.

   Aquest sistema de gestió del transport a la demanda amb la marca Clic.cat es vol estendre al conjunt de serveis de Catalunya i a aquells nous serveis que s’implementin en el futur.

   https://govern.cat/salapremsa/notes-pre ... de-montbui   Respon

   Torna a “Autobusos i resta t. públic / Autobuses y resto t. público”