Bus urbà El Vendrell

Autobusos, carrils VAO, taxi, cotxe compartit i resta de transport públic.
Autobuses, carriles VAO, taxi, coche compartido y resto de transporte público.

Bus urbà El Vendrell

EntradaAutor: trainman » Diumenge 25/03/2007 16:37

Novetats en el transport municipal del Vendrell
El Vendrell, 19 de març de 2007


Avui al matí, l'alcaldessa, Helena Arribas, el regidor de Serveis Públics, Josep Lluís Pascual, i els responsables de l'empresa responsable del transport municipal, Autocars del Penedès, han presentat la nova guia i diverses novetats.

Un del reptes de l’Ajuntament del Vendrell és el de garantir una mobilitat sostenible en un municipi en què cada vegada hi ha més persones que es desplacen entre els diferents barris. A més, la característica urbana del nostre municipi, amb un nucli central envoltat d’urbanitzacions i amb els barris marítims fa necessària una xarxa de transport públic que connecti el conjunt del terme municipal. Per això, s'ha presentat una nova guia de les diferents rutes del transport municipal que s'han creat per fomentar-ne l'ús i conscienciar els vilatans i vilatanes sobre una nova cultura de l’ús de l’automòbil privat. A la guia, s'hi troben tots els recorreguts i els horaris de freqüència per facilitar la consulta amb un únic document.

D'altra banda, leas principals novetats sobre el transport municipal són:

- l'activació de la línia L-0 que aprofita el pas pel Vendrell dels autocars inteurbans que enllacen Vilafranca del Penedès i Tarragona amb una tarifa urbana.
- entre setmana, s'ha ampliat el nombre d'expedicions entre l'Hospital i el límit del terme municipal amb Roda de Barà (20 en direcció al Francàs i 17 en direcció a l'Hospital). El dissabte n'hi haurà 6 i el diumenge 2.
- s'ha arribat a un acord amb l'Ajuntament de Roda de Barà per crear la línia L-444 que enllaçarà el Francàs amb el Cente Cívic de Coma-ruga i amb l'estació de RENFE de Sant Vicenç de Calders.
- a les línies L-4 i L-44 s'han creat noves parades a l'interior de les urbanitzacions els Garrofers, Nirvana i els Masos de Coma-ruga per millorar l'accessibilitat als usuaris.
- ben aviat es posarà a disposició dels usuaris dues targetes de prepagament que suposaran descomptes sobre la tarifa establerta.

Autocars del Penedès disposa d'una flota d'autocars moderna i avançada, amb una mitjana d'esdat de 5 anys, adaptables a les exigències dels clients i a les necessitats del servei a realitzar, que garanteix seguretat, confort, tecnologia i qualitat. Es preveu que abans d'acabar l'any tots els vehicles estiguin adaptats per a persones amb discapacitat.

http://www.elvendrell.net/Web_Noticia.a ... WS_Tip=Obj
trainman l’ha editat per darrera vegada el dia: Dimecres 21/06/2017 18:17, en total s’ha editat 1 vegada.
trainman
N9
N9
 
Entrades: 2371
Membre des de: Dilluns 02/05/2005 11:50
Ubicació: Cerdanyola del Vallès

EntradaAutor: trainman » Dilluns 27/08/2007 12:36

Es presenta una nova línia del transport públic municipal
Divendres 20 de juliol del 2007


Hi haurà 57 expedicions tant d’anada com de tornada entre l’Estació d’Autobusos i l’Hospital del Vendrell.

Avui al matí, l’alcalde, Benet Jané, el regidor de Serveis, Jaume Domingo, i el representant de l’empresa concessionària del transport municipal, Josep Sivill, han presentat la nova línia L-5 que des d’avui, de dilluns a dissabte, farà el recorregut CAP, Cintoi (av. de Sant Vicenç), Centre (Estació d’Autobusos), Les Mates i Hospital.

L’alcalde ha explicat que amb aquesta nova línia “hem complert el compromís que teníem amb la ciutadania per donar resposta a la demanda d’augmentar la freqüència del transport urbà municipal entre l’Estació d’Autobusos i l’Hospital”. Ara, doncs, de dilluns a divendres, hi haurà 57 expedicions d’anada i 57 expedicions de tornada entre aquestes dues parades, amb uns intervals de pas d’entre 15 i 20 minuts de mitjana que, en situacions de normalitat, mai superaran els 30 minuts. El dissabte disminuirà aquesta freqüència, tenint en compte que a l’Hospital no hi ha consultes externes dels especialistes, i el diumenge es mantindrà el servei que hi ha hagut fins ara.

El regidor ha dit que aquest “és el primer pas per a una reestructuració del transport municipal”. Properament, està previst l’aprofitament de línies externes i crear una línia pròpia per al transport escolar.

I Josep Sivill ha posat de manifest l’esforç que ha fet l’Ajuntament per crear aquesta nova línia que connectarà el CAP, el centre de la vila i l’Hospital amb expedicions des de les 6 del matí fins a les 11 de la nit. Segons un estudi de l’empresa concessionària del transport municipal, es calcula que la nova línia L-5 tindrà una mitjana de 15 viatgers per expedició.

http://www.elvendrell.net/Web_Noticia.a ... WS_Tip=Obj
trainman
N9
N9
 
Entrades: 2371
Membre des de: Dilluns 02/05/2005 11:50
Ubicació: Cerdanyola del Vallès

EntradaAutor: trainman » Dimecres 21/06/2017 18:16

Canvis d’ubicació de parades de transport urbà

juny 16, 2017

L’Ajuntament del Vendrell ha canviat d’ubicació dues parades de transport urbà, atenent a les peticions dels veïns. A partir de la setmana que ve la parada del carrer Garrafó, que està al peu de la N-340 a Coma-ruga, es trasllada a l’entrada de l’Avinguda Generalitat i també es mou uns metres la parada que hi havia a la mateixa rotonda d’accés al Nou Vendrell.

http://www.rtvelvendrell.cat/canvis-dub ... port-urba/
trainman
N9
N9
 
Entrades: 2371
Membre des de: Dilluns 02/05/2005 11:50
Ubicació: Cerdanyola del Vallès


Torna a: Autobusos i resta t. públic / Autobuses y resto t. público

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 3 visitants