Xarxa quadriculada a Barcelona (Nova Xarxa Bus)

Autobusos, carrils VAO, taxi, cotxe compartit i resta de transport públic.
Autobuses, carriles VAO, taxi, coche compartido y resto de transporte público.
Respon

Nova enquesta: us sembla que la darrera fase completa bé la implantació de la NXB?

Si, la xarxa queda ben implementada
15
45%
No, haurien d'haver escoltat més les propostes dels veïns
14
42%
No, que tornin ja les antigues línies
2
6%
Altres (expliqueu)
2
6%
 
Vots totals: 33
Avatar de l’usuari
erbuki
N8
N8
Entrades: 765
Ubicació: St. Boi (L70, E79, SB1)

Re: Xarxa quadriculada a Barcelona

Entrada Autor: erbuki » Dijous 02/02/2017 18:33

adriaesc ha escrit:Al PowerPoint de Ciutat Vella diuen de fer circular durant l'estiu els biarticulats per la platja, una idea meravellosa!
Crec que es van fer proves en el seu moment amb un biarticulat fent el recorregut del D20 i no va resultar gaire viable...

No sé per on passaria un biarticulat per Almirall Cervera i el gir al Passeig Maritim (idem amb el gir de Ramón Trias Fargas amb el Passeig Marítim).Avatar de l’usuari
El Maño amañado
N7
N7
Entrades: 463
Ubicació: Sant Martí (Barcelona).

Entrada Autor: El Maño amañado » Dijous 02/02/2017 18:39

albert28 ha escrit:El 60 el podien haver enllaçat amb l'H2 ja que amb els canvis fa que en comptes de dos transbordaments hagis de fer 3 (V15 O V17 pel mig).., no?
Hi haurà una àrea d'intercanvi de l'H2 amb la 60 a Via Júlia - Via Favència. Pels veins de la zona de Nou Barris els hi vindrà de perles. Si vols anar de l'hospital de la Vall d Hebron cap a Carmel i Coll, com que no treuran la 19, doncs pots agafar aquest mateix.Avatar de l’usuari
Henry 030
N4
N4
Entrades: 68
Ubicació: Barcelona (Verdaguer L4-L5)

Entrada Autor: Henry 030 » Dijous 02/02/2017 21:44

Hola,

Considero que la línia V19 serà una línia amb elevada demanda, sobretot en el tram Barceloneta-Parc Güell, el qual segurament tindrà molta afluència de turistes que l'agafaran per anar des del Port Vell, Barceloneta, parc de la Ciutadella i Arc de triomf per pujar finsal Parc-Güell (i viceversa), a més d'oferir una connexió més directa entre Gràcia i el litoral que l'actual 39, l'interval de pas cada 11 minuts que proposen probablement haurà de ser reforcat durant la temporada estival.

Tema modificacions 39 i 55:
-El 55 el deixaria tal com està, doncs en hores punta i festius els busos solen anar plens. A més els veïns de la zona nord del Passeig de Sant Joan perdriem definitivament la connexió amb el barri de Sant Antoni i el Parc de Montjuïc, indrets on es desplaça gent gran del barri per anar a passejar, a més a Montjuïc abans també hi duia el 50 i a Sant Antoni el 20, recorreguts que ja no fan...

-El 39 s'hauria de mantenir entre Urquinaona i la zona de Font d'En Fargues passant per la Vila de Gràcia en sentit Urquinaona, el problema que veig és on ubicar el final al barri de la Font d'En Fargues :nose


Volem un museu del transport a Barcelona!!!

adriaesc
N7
N7
Entrades: 435
Ubicació: Llucmajor (L4)

Entrada Autor: adriaesc » Dijous 02/02/2017 22:46

Henry 030 ha escrit:
-El 39 s'hauria de mantenir entre Urquinaona i la zona de Font d'En Fargues passant per la Vila de Gràcia en sentit Urquinaona, el problema que veig és on ubicar el final al barri de la Font d'En Fargues :nose
Plaça Catalana. Tot i això, jo apostaria per a unir-la amb la 55 fent un 55 passant pel tram del 39 de Gràcia.Avatar de l’usuari
Adolescent barceloní
N9
N9
Entrades: 2310
Ubicació: La Trinitat Nova, Nou Barris, Barcelona
Contacta:

Entrada Autor: Adolescent barceloní » Divendres 03/02/2017 7:19

Jo no entenc per què des d'un principi no es planteja la unió de 39 i 55. L'única explicació lògica que se m'acudeix és que aquestes línies siguin operades per diferents cotxeres.


Juanjo Rubio. Frontend & Backend Developer. Faig coses a ACEMA, ARCA, Amics del Bus, #busclassicbcn i Jove de Barcelona. Aficionat al transport públic, a la fotografia i a les telecomunicacions. Diguéssim que el nom d'usuari fa temps que se'm va quedar petit.

Avatar de l’usuari
El Maño amañado
N7
N7
Entrades: 463
Ubicació: Sant Martí (Barcelona).

Entrada Autor: El Maño amañado » Divendres 03/02/2017 8:26

Adolescent barceloní ha escrit:Jo no entenc per què des d'un principi no es planteja la unió de 39 i 55. L'única explicació lògica que se m'acudeix és que aquestes línies siguin operades per diferents cotxeres.
És l'altra cara de tot aquest bonic i ben presentat projecte de la NXB. Encara que no es tractin de línies de la NXB, l'empresa busca la picada (diners, parlant clar), és per això que la divideixen en dos, per forçar l'enllaç i a veure si cau un senzill més o lo que sigui.Avatar de l’usuari
El Maño amañado
N7
N7
Entrades: 463
Ubicació: Sant Martí (Barcelona).

Entrada Autor: El Maño amañado » Divendres 03/02/2017 9:09

adriaesc ha escrit:
Henry 030 ha escrit:
-El 39 s'hauria de mantenir entre Urquinaona i la zona de Font d'En Fargues passant per la Vila de Gràcia en sentit Urquinaona, el problema que veig és on ubicar el final al barri de la Font d'En Fargues :nose
Plaça Catalana. Tot i això, jo apostaria per a unir-la amb la 55 fent un 55 passant pel tram del 39 de Gràcia.
Donant-li voltes i mirant-ho bé, he tret 4 opcions on es pot posar la terminal de la 39 en Font d'en Fargues - Carmel:

1- En el psg. Font d'en Fargues en la plaça del mateix nom, entre el C/ Montserrat de Casanovas i el C/ Pedrell.

2- En el C/ Pedrell, entre Rbla. Carmel i passatge Gabarnet, on actualment es troben les dues parades del 39 per ambdós sentits.

3- En la Rbla. Carmel cantonada Llobregós, a l'alçada de la parada de la V21. Per donar la volta i anar cap a Urquinaona, no hi ha problema. Després de sortir d'aquesta parada, et situes al carril esquerre i aquest mateix et permet fer el canvi de sentit abans d'entrar al túnel.

4- En el C/ Lletres cantonada Dante, a l'alçada on té la parada el mateix 39, el 87, el 102, el V21 i l'N4. Per fer el canvi de sentit cap a Urquinaona, es continua per mateix carril de la dreta i fas la volta entrant per C/ Beatriu.França451
N9
N9
Entrades: 1825
Facebook: Mikel Eric Redondo Santoyo (Pluma de Hierro)
Ubicació: Tota TUS excepte: 11,80,15,23
Contacta:

Entrada Autor: França451 » Divendres 03/02/2017 14:50

Bueno. Os resumo las dos últimas sesiones, a las que he asistido.

Ciutat Vella.
Se propuso en Almirall Cervera sentido Pla de Palau si se va a poner una parada con asiento y cobertura en vez del palote atrapalluvia actual, y sin cornisa en la esquina de detrás (eso me recuerda al que hay delante del SOC de Bac de Roda).
Se ha hablado del "forat" que hay en la Avinguda Meridiana, puesto que el H14 cubre sólo hasta el Auditori, y el V25 a partir de Independéncia-Glóries, pero si vamos del H14 al 62 tenemos que transbordar al Metro y se recuerda que desde L1 Clot no tiene acceso PMR ni escaleras mecánicas.
Se pide que la D50 entre a recorrer toda la Ciutat Meridiana, no se quede en el Poliesportiu.
Una mujer dice que así como se hizo llegar el V13 a Pla de Palau, que el V11 llegue también a Barceloneta. Para ello propone que "la estación marítima no tiene suficiente demanda como para poner allí y en el WTC una parada de bus, por lo que ese tramo desde Drasanes lo echen fuera. Hale, los del 20 y Metring, ya podéis matarla agusto si queréis.
Se ha hablado de la salida al otro lado de la estación de Barceloneta.
Respecto al tema de los turistas, se pide que no entren en Barceloneta. Como comentaré más adelante, los de Horta-Guinardó, también quieren sacarlos de los buses. Se pide que no entren ni buses de turistas ni limosinas al Hotel Vela.
Se pide que no quiten el 39 (en Ciutat Vella, recuerdo), porque es una línea bien comunicada. Por supuesto, esa persona no se ha metido en la línea para ir de Barceloneta a Joanic, o de Font d'en Fargas a arc de Triomf, para ver la cantidad de vueltas gilipollas que te hace tragarte la línea.
Se propuso en las mesas que en el tema de la Meridiana, pongan a la 51 a cubrir el tramo muerto, desde Clot a Marina. O por lo menos que cubriese el tramo de Glóries al Auditori, sin cobertura de bus.
El tema H8: lo de los giros del 20, sólo lo harán si se implanta el TRAM por la Diagonal. Mientras que no se haga, el H8 seguirá yendo por José Tarradellas y la Diagonal.
Una mujer dijo en las mesas que si este verano se vuelve a repetir lo de que los buses lleguen llenos a Barceloneta, si viajan como gallinas... Bueno, el resto de la frase os lo podéis imaginar.
Se nos repartió dos folletos de papel pequeños. Por un lado las alternativas del 64, y por el otro, el tema de los refuerzos en temporada de verano. Se dijo lo del biarticulado, el cual se ha preguntado si entra en Almirall Cervera. Yo pregunté si eso entraba en Arizala, a lo cual me contestaron que ya se ha probado y entra.

Respecto a Horta-Guinardó.
En la explicación, todo fue bien hasta que hablaron de que el V23 sustituye al 39, lo que provocó las airadas protestas y alzada de bastones de las cerca de 400 personas que se encontraban en la sala. Desde este momento las protestas casi el resto de la exposición fueron contínuas.
Sorprendentemente, toda la sala aplaudió a rabiar. Fue en la última diapositiva, cuando se dijo que el H6 actualmente no conecta para nada con el Hospital de Sant Pau y que para solucionarlo y hacer que la ortogonalidad sea más acertada en la línea, se hace pasar el H6 por toda la Ronda del Guinardó en ambos sentidos, dejando el D40 por toda Verge de Montserrat.

En el turno de preguntas, éstas fueron las planteadas.
1. Si el 192 desaparece
2. La frecuencia de buses de todas las redes
3. Se ha entendido que la 45, la 47 y la 19 "desaparecen"
4. Los buses de barri tienen poca frecuencia
5. Si el H6 circulará por la Ronda en ambos sentidos.
6. Si se sigue teniendo el mismo número de líneas, cómo se aumentan las frecuencias?
7. Si el 39 desaparece (bastones en alza y protestas otros cinco minutos)
8. Qué van a hacer con la invasión de turistas chinos en la 24
9. Si todas las paradas tendrán asiento o seguirán habiendo paradas de la NXB con palote atrapalluvia.
10. Una duda en el recorrido de la 32 con la 55.
11. Convivencia entre líneas convencionales y líneas nuevas.
12. La info de las paradas: en muchas líneas ponen termómetro y no aparece el esquema de la línea, por tanto los usuarios no saben por dónde va, así como poner planos integrados, no sólo el de la NXB.
13. Dónde se compran los billetes.

Respecto a las líneas de convivencia, se convierten a líneas de alta frecuencia, con idea de dar mejor servicio. Se dice que las paradas en la NXB y sobre todo en área d'Intercanvi tendrán asiento y información del tiempo de espera.
El tema de los turistas en el 24 se propone mandarlos al bus turístico (otra vez protestas, puesto que no se quiere que este bus haga invasión masiva en el barrio).
La 39 no desaparece. Finaliza en Plaza Catalana y se reconvierte al V23 (más protestas).

Como había mucha gente y mucho barullo, se hicieron cuatro mesas, las dos últimas en las salas externas. Me fui a la última sala, consciente de que me perdería muchas cosas, pero seguro de que al haber muy pocas personas y establecer un diálogo educado, podría enterarme mejor de todo.
La V23 tienen dudas de dónde situar su punto de Regulación, pero seguramente será en Can Marcet, justo antes de incorporarse a la Ronda.
Mi propuesta fue hacer un área d'Intercanvi en la Plaça Boticelli, y que se informe adecuadamente a los usuarios de las tres verticales que confluirán en dicha glorieta, repartiendo folletos por ejemplo con el recorrido de cada una. Propuse que en cada banda de la glorieta hubiera una parada con las tres líneas, y que se haga área d'Intercanvi.
Unas mujer ha advertido que desde Font d'en Fargas con el 117, puedan hacer llegar la línea al Cap del Carmel. Para ello, estudiaron hacerla seguir por Montserrat Casanovas, bajar por Calderón de la Barca, y hacerla subir por Santuari. El problema era si se podía hacer girar para bajar, coger la paralela a Calderón y regresar al punto donde enlaza con su recorrido actual, que baja a la Gran Vista.
Por último, se propuso una parada donde el 32 y 24 son comunes, pero la del 39 está un poco más allá, y se propone juntar ambas paradas para las tres líneas. (no recuerdo el punto exacto).

Y ésto es todo al respecto.
Un saludo

Mikel


Los tiempos de Calígula se van acabando... Según la Historia, en el 41 vino Claudio. Vamos a ver si es verdad. Al menos para una parte...

Avatar de l’usuari
El Maño amañado
N7
N7
Entrades: 463
Ubicació: Sant Martí (Barcelona).

Entrada Autor: El Maño amañado » Divendres 03/02/2017 16:45

França451 ha escrit:Por último, se propuso una parada donde el 32 y 24 son comunes, pero la del 39 está un poco más allá, y se propone juntar ambas paradas para las tres líneas. (no recuerdo el punto exacto).
Mmm... Creo que se referían a las paradas de Camèlies - Ca l'Alegre de dalt y Camèlies - Secretari Coloma. Pero... En estas dos, las líneas que están en una parada común son el 32 y el 39 en la de Secretari Coloma. La del 24 queda sola en la esquina con Escorial. Y hombre, sería un acierto juntarlas.França451
N9
N9
Entrades: 1825
Facebook: Mikel Eric Redondo Santoyo (Pluma de Hierro)
Ubicació: Tota TUS excepte: 11,80,15,23
Contacta:

Entrada Autor: França451 » Divendres 03/02/2017 18:25

era la de Camélias con Escorial. Y puede ser, que fuera la del 24 apartada. La cosa es que proponían juntar las 3 líneas en una parada.

A todo esto, yo pregunto... ¿Y por qué en la Fuente Castellana hay una parada del Bus Barri pero las líneas 24 y 32 no paran y cuando hubo que hacer no recuerdo qué reforma hicieron parar todas las líneas ahí y luego las normales las volvieron a trasladar de parada? ¿No es mejor siendo un punto importante, que paren delante de la fuente en ambos sentidos todas las líneas? No sé qué pasa con la Fuente castellana... no muerde. :D


Los tiempos de Calígula se van acabando... Según la Historia, en el 41 vino Claudio. Vamos a ver si es verdad. Al menos para una parte...

Avatar de l’usuari
El Maño amañado
N7
N7
Entrades: 463
Ubicació: Sant Martí (Barcelona).

Entrada Autor: El Maño amañado » Divendres 03/02/2017 18:34

França451 ha escrit:A todo esto, yo pregunto... ¿Y por qué en la Fuente Castellana hay una parada del Bus Barri pero las líneas 24 y 32 no paran y cuando hubo que hacer no recuerdo qué reforma hicieron parar todas las líneas ahí y luego las normales las volvieron a trasladar de parada? ¿No es mejor siendo un punto importante, que paren delante de la fuente en ambos sentidos todas las líneas? No sé qué pasa con la Fuente castellana... no muerde. :D
Otra vez te confundes, chico. Pero no pasa nada, ahora te informo. Las que pasan por la Castellana y a su vez por Camèlies son el 32 y el 39. El 24 no es, ya que gira izquierda en Secretari Coloma para ir a Sanllehy y luego subir por Ctra. Carmel, como la 92.

Pues... No sé por qué no han respetado la parada de la Castellana lado Collserola. Y obviamente, sería lo más lógico. Estos de TMB que son unos garrulos! :martell1Avatar de l’usuari
sag470
N9
N9
Entrades: 1622
Ubicació: Muntanyola

Entrada Autor: sag470 » Divendres 03/02/2017 21:09

Henry 030 ha escrit:Tema modificacions 39 i 55:
-El 55 el deixaria tal com està, doncs en hores punta i festius els busos solen anar plens. A més els veïns de la zona nord del Passeig de Sant Joan perdriem definitivament la connexió amb el barri de Sant Antoni i el Parc de Montjuïc, indrets on es desplaça gent gran del barri per anar a passejar, a més a Montjuïc abans també hi duia el 50 i a Sant Antoni el 20, recorreguts que ja no fan...

-El 39 s'hauria de mantenir entre Urquinaona i la zona de Font d'En Fargues passant per la Vila de Gràcia en sentit Urquinaona, el problema que veig és on ubicar el final al barri de la Font d'En Fargues :nose
Aixó es soluciona unint les línies resultants. Quedaria com l'actual 55 pero pujant del Lluria i baixant per torrent de l'Olla. Inclús seria interessant allargar-la de pl.Catalana fins Horta per Amilcar (tornada per Arc de St.Martí), pg.Maragall fins Tajo.Miquel
Administrador
Entrades: 4169
Ubicació: Barcelona

Entrada Autor: Miquel » Dissabte 04/02/2017 14:08

França451 ha escrit: Respecto a Horta-Guinardó.
En la explicación, todo fue bien hasta que hablaron de que el V23 sustituye al 39, lo que provocó las airadas protestas y alzada de bastones de las cerca de 400 personas que se encontraban en la sala. Desde este momento las protestas casi el resto de la exposición fueron contínuas.
Sorprendentemente, toda la sala aplaudió a rabiar. Fue en la última diapositiva, cuando se dijo que el H6 actualmente no conecta para nada con el Hospital de Sant Pau y que para solucionarlo y hacer que la ortogonalidad sea más acertada en la línea, se hace pasar el H6 por toda la Ronda del Guinardó en ambos sentidos, dejando el D40 por toda Verge de Montserrat.

En el turno de preguntas, éstas fueron las planteadas.
1. Si el 192 desaparece
2. La frecuencia de buses de todas las redes
3. Se ha entendido que la 45, la 47 y la 19 "desaparecen"
4. Los buses de barri tienen poca frecuencia
5. Si el H6 circulará por la Ronda en ambos sentidos.
6. Si se sigue teniendo el mismo número de líneas, cómo se aumentan las frecuencias?
7. Si el 39 desaparece (bastones en alza y protestas otros cinco minutos)
8. Qué van a hacer con la invasión de turistas chinos en la 24
9. Si todas las paradas tendrán asiento o seguirán habiendo paradas de la NXB con palote atrapalluvia.
10. Una duda en el recorrido de la 32 con la 55.
11. Convivencia entre líneas convencionales y líneas nuevas.
12. La info de las paradas: en muchas líneas ponen termómetro y no aparece el esquema de la línea, por tanto los usuarios no saben por dónde va, así como poner planos integrados, no sólo el de la NXB.
13. Dónde se compran los billetes.

Respecto a las líneas de convivencia, se convierten a líneas de alta frecuencia, con idea de dar mejor servicio. Se dice que las paradas en la NXB y sobre todo en área d'Intercanvi tendrán asiento y información del tiempo de espera.
El tema de los turistas en el 24 se propone mandarlos al bus turístico (otra vez protestas, puesto que no se quiere que este bus haga invasión masiva en el barrio).
La 39 no desaparece. Finaliza en Plaza Catalana y se reconvierte al V23 (más protestas).

Como había mucha gente y mucho barullo, se hicieron cuatro mesas, las dos últimas en las salas externas. Me fui a la última sala, consciente de que me perdería muchas cosas, pero seguro de que al haber muy pocas personas y establecer un diálogo educado, podría enterarme mejor de todo.
La V23 tienen dudas de dónde situar su punto de Regulación, pero seguramente será en Can Marcet, justo antes de incorporarse a la Ronda.
Mi propuesta fue hacer un área d'Intercanvi en la Plaça Boticelli, y que se informe adecuadamente a los usuarios de las tres verticales que confluirán en dicha glorieta, repartiendo folletos por ejemplo con el recorrido de cada una. Propuse que en cada banda de la glorieta hubiera una parada con las tres líneas, y que se haga área d'Intercanvi.
Unas mujer ha advertido que desde Font d'en Fargas con el 117, puedan hacer llegar la línea al Cap del Carmel. Para ello, estudiaron hacerla seguir por Montserrat Casanovas, bajar por Calderón de la Barca, y hacerla subir por Santuari. El problema era si se podía hacer girar para bajar, coger la paralela a Calderón y regresar al punto donde enlaza con su recorrido actual, que baja a la Gran Vista.
Por último, se propuso una parada donde el 32 y 24 son comunes, pero la del 39 está un poco más allá, y se propone juntar ambas paradas para las tres líneas. (no recuerdo el punto exacto).
Sobre la V23, jo realment faria això:

Imatge

Mantens la connexió Font d'en Fargues amb Horta (Mercat, CAP, etc), alhora que mantens la connexió Mundet - Horta L5 o V21, que és el que realment interessa a tothom a l'entorn de Mundet i així tots contents.

L'únic punt problemàtic és el gir Ciències - Dante, però vamos, tampoc és res de l'altre món.

El final, per suposat ha de ser abans d'arribar al Pg. Vall d'Hebron, i Arquitecte Moragas és un lloc perfecte per fer de terminal. En sentit ascendent, de pas dones servei al carrer Berruguette i al barri, així s'evita el transbord amb el V21 a Pl. Botticelli. Molt millor que pujar per Can Marcet, que queda a esquenes del barri i allà en essència no hi ha absolutament res.

I bueno, sobre l'àrea d'intercanvi, per distància de parades és més pràctic per tots situar-lo a la Plaça de l'Estatut. A banda d'això, per Av. Estatut ja paren a la mateixa parada V21 i V23 (cosa que no passarà a Botticelli). I si l'AMB es regalés una mica, podrien fer parar allà mateix el 86 i 87.

Sobre el V25, tot i que Valldaura ja em queda un pel allunyat de casa, si que penso que el V23/45 carregaria més si en comptes de pujar a cotxeres per la carretera, anés pel Passeig Valldaura, sortís a Pl. Karl Marx, tornés al Passeig de Vall d'Hebron i pugés a les Cotxeres pel Cementiri d'Horta.
Així també de passada es crea un petit intercanviador entre l'H4 i el V23 a Pl. Karl Marx, i la gent que va al Tanatori s'estalvia la pujada si accedeix fora de l'actual àrea d'influència del 45.


El metro de Barcelona amb motoristes!

adriaesc
N7
N7
Entrades: 435
Ubicació: Llucmajor (L4)

Entrada Autor: adriaesc » Dissabte 04/02/2017 15:15

Miquel ha escrit: Mantens la connexió Font d'en Fargues amb Horta (Mercat, CAP, etc), alhora que mantens la connexió Mundet - Horta L5 o V21, que és el que realment interessa a tothom a l'entorn de Mundet i així tots contents.

L'únic punt problemàtic és el gir Ciències - Dante, però vamos, tampoc és res de l'altre món.

El final, per suposat ha de ser abans d'arribar al Pg. Vall d'Hebron, i Arquitecte Moragas és un lloc perfecte per fer de terminal. En sentit ascendent, de pas dones servei al carrer Berruguette i al barri, així s'evita el transbord amb el V21 a Pl. Botticelli. Molt millor que pujar per Can Marcet, que queda a esquenes del barri i allà en essència no hi ha absolutament res.

I bueno, sobre l'àrea d'intercanvi, per distància de parades és més pràctic per tots situar-lo a la Plaça de l'Estatut. A banda d'això, per Av. Estatut ja paren a la mateixa parada V21 i V23 (cosa que no passarà a Botticelli). I si l'AMB es regalés una mica, podrien fer parar allà mateix el 86 i 87.

Sobre el V25, tot i que Valldaura ja em queda un pel allunyat de casa, si que penso que el V23/45 carregaria més si en comptes de pujar a cotxeres per la carretera, anés pel Passeig Valldaura, sortís a Pl. Karl Marx, tornés al Passeig de Vall d'Hebron i pugés a les Cotxeres pel Cementiri d'Horta.
Així també de passada es crea un petit intercanviador entre l'H4 i el V23 a Pl. Karl Marx, i la gent que va al Tanatori s'estalvia la pujada si accedeix fora de l'actual àrea d'influència del 45.
Em sembla bé la teva proposta. I a Pl. Karl Marx quedaria un enllaç amb H4-V25-V27. Però on faries el final del V25? Pujada per Pg. Valldaura/Karl Marx i baixada per Carretera d'Horta? Aleshores la cobertura que dones de pujada la treus de baixada. El V25 teòricament baixa per Jerez però puja per Avinguda de l'Estatut de Catalunya. Jo també els faria baixar a tots 3 per Estatut de Catalunya.Miquel
Administrador
Entrades: 4169
Ubicació: Barcelona

Entrada Autor: Miquel » Dissabte 04/02/2017 15:25

adriaesc ha escrit:
Miquel ha escrit: Mantens la connexió Font d'en Fargues amb Horta (Mercat, CAP, etc), alhora que mantens la connexió Mundet - Horta L5 o V21, que és el que realment interessa a tothom a l'entorn de Mundet i així tots contents.

L'únic punt problemàtic és el gir Ciències - Dante, però vamos, tampoc és res de l'altre món.

El final, per suposat ha de ser abans d'arribar al Pg. Vall d'Hebron, i Arquitecte Moragas és un lloc perfecte per fer de terminal. En sentit ascendent, de pas dones servei al carrer Berruguette i al barri, així s'evita el transbord amb el V21 a Pl. Botticelli. Molt millor que pujar per Can Marcet, que queda a esquenes del barri i allà en essència no hi ha absolutament res.

I bueno, sobre l'àrea d'intercanvi, per distància de parades és més pràctic per tots situar-lo a la Plaça de l'Estatut. A banda d'això, per Av. Estatut ja paren a la mateixa parada V21 i V23 (cosa que no passarà a Botticelli). I si l'AMB es regalés una mica, podrien fer parar allà mateix el 86 i 87.

Sobre el V25, tot i que Valldaura ja em queda un pel allunyat de casa, si que penso que el V23/45 carregaria més si en comptes de pujar a cotxeres per la carretera, anés pel Passeig Valldaura, sortís a Pl. Karl Marx, tornés al Passeig de Vall d'Hebron i pugés a les Cotxeres pel Cementiri d'Horta.
Així també de passada es crea un petit intercanviador entre l'H4 i el V23 a Pl. Karl Marx, i la gent que va al Tanatori s'estalvia la pujada si accedeix fora de l'actual àrea d'influència del 45.
Em sembla bé la teva proposta. I a Pl. Karl Marx quedaria un enllaç amb H4-V25-V27. Però on faries el final del V25? Pujada per Pg. Valldaura/Karl Marx i baixada per Carretera d'Horta? Aleshores la cobertura que dones de pujada la treus de baixada. El V25 teòricament baixa per Jerez però puja per Avinguda de l'Estatut de Catalunya. Jo també els faria baixar a tots 3 per Estatut de Catalunya.
De baixada, no quedaria més remei que seguir usant el 185 fins a Tajo. El problema d'Horta-Valldaura es que no hi ha carrers per on un autobús pugui circular lliurement, llevat dels extrems del barri.

De totes maneres, als barris de muntanya, és més important la cobertura en sentit ascendent que no pas la descendent, al ser molt més "empipador" pujar caminant que baixar.

Ara bé, si es volgués donar cobertura en sentit descendent, tal com baixa de cotxeres, entra a Passeig Valldaura, fa exactament el mateix que abans via Pl. Karl Marx i en comptes d'entrar pel cementiri, surt per la següent i baixa altre cop per l'Avinguda de l'Estatut de Catalunya. El problemet es que es una volteta la mar d'absurda, però potser se li pot treure una mica de suc. Pero bueno, com que és la part del final de línia, que faci voltes tampoc és un problema molt gran, ja que no perjudica a ningú.


El metro de Barcelona amb motoristes!

França451
N9
N9
Entrades: 1825
Facebook: Mikel Eric Redondo Santoyo (Pluma de Hierro)
Ubicació: Tota TUS excepte: 11,80,15,23
Contacta:

Entrada Autor: França451 » Diumenge 05/02/2017 13:58

Hablando del 185, lo siento, se me pasó. Lo tenía apuntado en un lateral de la hoja y no lo vi al pasar los apuntes al mensaje.

Separan de nuevo el 185 del 112. Sí, sí. Como lo oís. No pude afotar el trazado, pero el 112 unirá Sant Genís con el Mercat de Horta. Y el 185 irá de Vall d'Hebrón y Av. Jordá a Canyelles, como hacía antes. ¿Anteriormente el 112 también llegaba al Mercado de Horta? Nunca hice esa línea, cuando la fusionaron con el 185 aún no la había recorrido.
Un saludo

Mikel


Los tiempos de Calígula se van acabando... Según la Historia, en el 41 vino Claudio. Vamos a ver si es verdad. Al menos para una parte...

adriaesc
N7
N7
Entrades: 435
Ubicació: Llucmajor (L4)

Entrada Autor: adriaesc » Diumenge 05/02/2017 14:09

França451 ha escrit:Hablando del 185, lo siento, se me pasó. Lo tenía apuntado en un lateral de la hoja y no lo vi al pasar los apuntes al mensaje.

Separan de nuevo el 185 del 112. Sí, sí. Como lo oís. No pude afotar el trazado, pero el 112 unirá Sant Genís con el Mercat de Horta. Y el 185 irá de Vall d'Hebrón y Av. Jordá a Canyelles, como hacía antes. ¿Anteriormente el 112 también llegaba al Mercado de Horta? Nunca hice esa línea, cuando la fusionaron con el 185 aún no la había recorrido.
Un saludo

Mikel
Si, anteriormente llegaba hasta Plaza Ibiza, donde está el Mercat d'Horta. (http://www.autobusesbcn.es/lineas/212.html)Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 22868
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dilluns 06/02/2017 19:39
Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 22868
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dilluns 06/02/2017 19:47

No em digueu que el bus no és cuqui!Avatar de l’usuari
Fran-Ikarus
N11
N11
Entrades: 5264
Ubicació: Allá donde se cruzan los sagaleses, donde el mar no se puede concebir
Contacta:

Entrada Autor: Fran-Ikarus » Dimarts 07/02/2017 8:41

Impressionant el bus de cartró!, reprenent l'estil de velles "tradicions" reivindicatives fotogràficament documentades, sobretot als anys 70-80.


Exhiba abono o pase antes de que se lo exijan

Respon

Torna a “Autobusos i resta t. públic / Autobuses y resto t. público”