Desviaments de trànsit per trasllat mercat Sant Antoni

Cotxes, motos, bicis, etc. i infrastructures associades (autopistes i autovies).
Coches, motos, bicis, etc. e infraestructuras asociadas (autopistas y autovías).

Desviaments de trànsit per trasllat mercat Sant Antoni

EntradaAutor: metring » Divendres 23/01/2009 19:50

http://w3.bcn.es/V01/Serveis/Noticies/V ... me=HomeBCN

Desviaments de trànsit per l'inici del trasllat provisional del Mercat de Sant Antoni

publicat el 23/01/2009 a les 15:00 h. bcn.cat/media

La Guàrdia Urbana desplega a partir de dimarts 27 un dispositiu de reforç als desviaments de trànsit per l'inici del trasllat provisional del Mercat de Sant Antoni

Dimarts 27 de gener, la Guàrdia Urbana desplegarà un dispositiu específic per minimitzar l'impacte en el trànsit dels desviaments per la instal·lació provisional del mercat de Sant Antoni a la ronda de Sant Antoni, entre els carrers Comte d'Urgell i Floridablanca.

La modificació de l'estructura viària dels voltants de la ronda Sant Antoni i els desviaments de trànsit començaran a partir de les 9.30 hores de dimarts 27 de gener i es mantindran mentre s'efectuïn els treballs de remodelació de l'actual mercat, previsiblement durant quatre anys.

Des de primera hora del matí, es tallarà al trànsit la ronda de Sant Antoni, entre els carrers Comte d'Urgell i Floridablanca, exceptuant el pas transversal de Villarroel cap a la Riera Alta. A conseqüència del tall de la rda. Sant Antoni, es veurà afectada la circulació dels carrers Paloma, Ferlandina i Sant Gil, que restaran en cul de sac des del carrer Nou de Dulce fins a la ronda Sant Antoni.

El dia anterior al tall, l'empresa adjudicatària de l'obra haurà inutilitzat la senyalització vertical de la zona, i instal·lat senyalització informativa de l'obra. Es facilitarà l'accés dels vehicles cap als aparcaments de la zona sempre que el desenvolupament de l'obra ho faci possible.

Desviaments pel trasllat provisional del Mercat de Sant Antoni

El sentit ascendent de la ronda de Sant Antoni es tallarà per la instal·lació del mercat. Els desviaments en aquest sentit es realitzaran pel carrer Comte d'Urgell i Floridablanca, per enllaçar de nou amb la rda. Sant Antoni.

En el sentit descendent de la rda. Sant Antoni, els vehicles es desviaran pel carrer de Sepúlveda. Es permetrà sempre el pas transversal de vehicles des del carrer Villarroel cap al carrer Tamarit, o cap a la Riera Alta, que serà l'únic accés a la zona del Raval.

Els vehicles que vulguin sortir pels carrers afectats de la zona de Ciutat Vella: carrers Paloma, Ferlandina i Sant Gil, es desviaran pel carrer Nou de Dulce cap a Riera Blanca, Erasme Janer i Sant Antoni Abat. La circulació procedent de Valldonzella i Torres Amat es desviarà per la rda. Sant Antoni en sentit ascendent. El trànsit del carrer Muntaner es desviarà pel carrer Sepúlveda o per la rda. Sant Antoni, en sentit ascendent.

Modificació de les fases semafòriques dels voltants de Sant Antoni

Es modificaran les seqüències dels semàfors de les següents 6 cruïlles per tal de donar més fluïdesa a la circulació:

• Rda. Sant Pau amb la rda. Sant Antoni

• Sant Antoni Abat - rda. Sant Antoni

• Comte d'Urgell - Floridablanca

• Floridablanca amb Casanova

• Rda. Sant Antoni amb Floridablanca

• Tram del carrer Sepúlveda, entre la rda. Sant Antoni i Villarroel
Avatar de l’usuari
metring
Administrador
 
Entrades: 22577
Membre des de: Dissabte 04/03/2006 14:28
Ubicació: Fabra i Puig

Torna a: Vehicles privats / Vehículos privados

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant