Ordenança de bicicletes a Barcelona

Cotxes, motos, bicis, etc. i infrastructures associades (autopistes i autovies).
Coches, motos, bicis, etc. e infraestructuras asociadas (autopistas y autovías).
Respon
Avatar de l’usuari
Adolescent barceloní
N9
N9
Entrades: 2313
Ubicació: La Trinitat Nova, Nou Barris, Barcelona
Contacta:

Re: Ordenança de bicicletes a Barcelona

Entrada Autor: Adolescent barceloní » Dijous 25/01/2018 10:18

Sí, Aquest carril és força recent, el van fer el novembre passat si no vaig errat. Amb la reducció de dos carrils a un, i la descoordinació semàforica a l'encreuament amb el Pg. Valldaura (dos semàfors descoordinats a menys de 50 metres), hi ha dies que tot el tram entre Meridiana i Valldaura està saturat.


Juanjo Rubio. Frontend & Backend Developer. Faig coses a ACEMA, ARCA, Amics del Bus, #busclassicbcn i Jove de Barcelona. Aficionat al transport públic, a la fotografia i a les telecomunicacions. Diguéssim que el nom d'usuari fa temps que se'm va quedar petit.

Avatar de l’usuari
Fran-Ikarus
N11
N11
Entrades: 5285
Ubicació: Allá donde se cruzan los sagaleses, donde el mar no se puede concebir
Contacta:

Entrada Autor: Fran-Ikarus » Dijous 25/01/2018 12:22

I no és només això (que corroboro perquè ho vaig patir quan hi vaig passar): és que el doble carril bici acaba de manera abrupta, a molt pocs metres d'allà on els cotxes han de triar entre girar Pg. Valldaura amunt o avall, i aquests últims, com és obvi, només disposen d'aquells pocs metres per col·locar-se en el seu carril de girar a l'esquerra (que és la continuació de la trajectòria del doble carril bici)

Jo ho veig un desastre.


Exhiba abono o pase antes de que se lo exijan

marciruelos
N4
N4
Entrades: 79
Facebook: facebook.com/marciruelos
Ubicació: Barcelona

Entrada Autor: marciruelos » Dijous 25/01/2018 14:43

Més que desastre tocanassos perquè les dues voreres de Rio de Janeiro són ben amples i les bicicletes i els peatons poden anar còmodament. El mateix passa a Via Júlia, cap bici fa servir el carril, les voreres són amples i els cotxes l'envaeixen per adelantar els autobusos que estan en una parada. Hi ha carrils bici ben fets a Barcelona i també de mal fets que només estorben als cotxes, com aquests 2 entre altres.França451
N9
N9
Entrades: 1832
Facebook: Mikel Eric Redondo Santoyo (Pluma de Hierro)
Ubicació: Tota TUS excepte: 11,80,15,23
Contacta:

Entrada Autor: França451 » Dilluns 29/01/2018 23:14

Lo de los carriles bici es un despropósito como la copa de un pino desde el principio. A quien se le ocurrió semejante idea de bombero sería para darle un premio al mayor agravio a la bicicleta y a los ciclistas.
En el cruce de Provença con Dos de Mayo, sin ir más lejos (en el de Provença con Cartagena, en los de Cartagena... Puedo seguir), los semáfors de bicis tiene dos colores: el verde y el rojo. Repito: el verde y EL ROJO. No amarillo ámbar. Rojo. Y rojo significa detención. Pues todos los ciclistas que veo a diario pasar por dichos cruces cuando su semáforo está en rojo, pasan adelante. Ven que no hay nadie cruzando y hále, p'alante como los de Alicante. Si haces eso con tu coche y hay un rádar, o te ve la guardia urbana, se te cae el pelo, pero si lo hace un ciclista, es como los que cruzan el paso a nivel de Montcada y Sant Feliù: tan ricamente, oye!!!!
Esto es una prueba más de que creando los carriles bici hemos acostumbrado a los ciclistas a que tomen su carril bici como si fuera suyo exclusivamente y todo lo que se le ponga por delante tiene que apartarse. Y si vas por la acera con tu bici, por muy prudente que seas, los viandantes te comen dicíendote que vayas por tu carril bici, y la guardia te casca. Bravo!!!!!

Luego muchos foreros decíais que lo que eran peligrosas eran las motos. Por lo menos a un motorista se le enseña educación vial. Los ciclistas se han convertido en gente directamente sin educación.
Olé tus h****!!!!


Los tiempos de Calígula se van acabando... Según la Historia, en el 41 vino Claudio. Vamos a ver si es verdad. Al menos para una parte...

Avatar de l’usuari
Fran-Ikarus
N11
N11
Entrades: 5285
Ubicació: Allá donde se cruzan los sagaleses, donde el mar no se puede concebir
Contacta:

Entrada Autor: Fran-Ikarus » Dilluns 10/12/2018 11:24

https://ajuntament.barcelona.cat/santma ... a-2_742590

Un tou de quilòmetres d’alternativa per no anar en bici per la vorera

30/11/2018 - 09:43 h

A partir de l’1 de gener estarà prohibit circular-hi, tret dels espais amb més amplitud d'espai per compartir amb els vianants, i en el cas de menors de 12 anys

L’1 de gener es començarà a aplicar completament l’Ordenança de circulació de vianants i vehicles, després de la moratòria de divuit mesos aprovada el juliol del 2017, que endarreria la prohibició de circular en bicicleta per la vorera.

La normativa municipal indica que les bicicletes poden circular per la vorera, sempre que no hi hagi cap carril bici ni cap senyal que indiquin el contrari, en els casos següents:

Voreres de més de 5 metres d’ample i 3 metres d’espai lliure.
Carrils bici a la vorera, a una velocitat màxima de 10 km/h.
De 22 a 07 h en voreres de més de 4,75 metres d’ample i 3 metres d’espai lliure, com per exemple les de la trama Cerdà.
Ciclistes menors de 12 anys i els seus acompanyants.


Exhiba abono o pase antes de que se lo exijan

Respon

Torna a “Vehicles privats / Vehículos privados”