camins i escales lentes i ràpides en el Metro o Fgc

Propostes dels usuaris per a fer millores a les xarxes ferroviàries existents o per crear-ne de noves / Propuestas de los usuarios para hacer mejoras en las redes ferroviarias existentes o para crear nuevas
Respon
Avatar de l’usuari
sortrens
N8
N8
Entrades: 765
Ubicació: BARCELONA (Catalunya)

camins i escales lentes i ràpides en el Metro o Fgc

Entrada Autor: sortrens » Dimecres 07/08/2013 4:44

s'ha m'ha passat per el cap avui anant a treballar que es podria implantar en el Metro de Barcelona uns camins i escales tant automàtiques com no automàtiques per gent que camina ràpid o lent.

Tothom ens hem trobat en situacions que baixant en uns parada ens trobem la típica dona que té pressa i ens molesta i tot just quan baixa es posa a caminar com una Anciana Tortuga.

Dins del comboi potser no hi ha solució numés està en mans de l'educació o prudencia de cadascú però un cop fora del Comboi en els accesos y túnels de pas i correspondències es podria habilitar en el terra unes indicacions que indiquessin camí lent on podrien anar gent gran o gent que no té pressa i l'altre tot el contrari per gent que si té pressa per que va a treballar per eixemple.

Què us assembla?


Salvem l'ESTACIÓ DE FRANÇA!!! En el cas de l’estació de França ens haurem de plantejar que fem. Una opció, no la única, és dedicar part de l’edifici a museu i la resta a serveis Ferroviaris de cada una de les linies de Suport a la Sagrera-Sants a l'EDF Servei Ferroviari!! Cal Millorar l'accés a la L4 Barceloneta i fer arribar la L8 FGC a l'estació de França i també adaptar vies UIC a l'Estació de França!!!

Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23361
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Dimecres 07/08/2013 12:01

Tindrà el mateix efecte que les diverses indicacions que recorden que a les escales mecàniques i tapissos rodants, es deixi lliure l'esquerra per a qui vulgui passar-hi caminant.

La millor inversió no són ginys ni etiquetes, sinó educació.


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Respon

Torna a “Propostes ferroviàries / Propuestas ferroviarias”