Accident de cotxe a Sants

Cotxes, motos, bicis, etc. i infrastructures associades (autopistes i autovies).
Coches, motos, bicis, etc. e infraestructuras asociadas (autopistas y autovías).
Respon
Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23220
Ubicació: Fabra i Puig

Accident de cotxe a Sants

Entrada Autor: metring » Divendres 02/07/2010 14:52

Ara acabo de passar pel carrer entre Plaça de Sants i l'estació de Sants, al costat del cinema, i segons m'ha explicat un testimoni, al qui li he preguntat què havia passat amb l'alderull de gent que hi havia, fa 20 minuts hi ha hagut un accident, un veí de la zona, begut, ha agafat el seu cotxe, tot i que la seva dona li pregava que no ho fes, ha topat contra un semàfor, després contra un cotxe, ha girat contra l'acera del davant i s'ha emportat una noia d'una terrassa d'un bar i ha mort a l'instant, ara està tot tapat amb una lona entre el cotxe sinistrat i unes caixes d'electricitat, i cotxes de la guàrdia urbana.



Avatar de l’usuari
Sagrerenc
N9
N9
Entrades: 1479
Ubicació: T2 / RER C / Métro ligne 12

Entrada Autor: Sagrerenc » Divendres 02/07/2010 16:25

Déu meu, això és un assassinat en tota regla.

Després vindrà el jutge i dirà que l'alcohol és un atenuant per reduir la condemna.

Condols als familiars de la víctima.



Avatar de l’usuari
El LLOP
N9
N9
Entrades: 1635
Ubicació: esperant via lliure

Entrada Autor: El LLOP » Divendres 02/07/2010 17:47

com diu un amic meu: Peu al coll, gasolina i misto.



Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23220
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Divendres 02/07/2010 18:37

Fa una estona, ha aparegut la informació a El Punt/Avui:

http://avui.elpunt.cat/noticia/article/ ... sants.html

Una dona mor atropellada a la terrassa d'un bar de Sants

El conductor del cotxe que l'ha envestit s'ha negat a fer la prova d'alcoholèmia i ha estat detingut per la Guàrdia Urbana
Els testimonis asseguren que tenia un actitud agressiva i que semblava afectat per algun trastorn mental

02/07/10 18:05 - BARCELONA - Redacció

Una dona de 40 anys que seia a la terrassa d'un bar al darrere de l'estació de Sants ha mort aquest divendres al migdia atropellada per un cotxe que ha envestit els ocupants de les taules. Els testimonis descriuen una escena de pànic en què els clients del bar s'han aixecat a corre cuita quan han vist un cotxe que accelerava de manera brusca i es dirigia cap on eren ells. La víctima, però, no s'ha pogut apartar a temps i el vehicle l'ha encastat contra un semàfor, informa l'Agència Catalana de Notícies (ACN).

Els fets s'han produït a l'encreuament del passeig de Sant Antoni i el carrer Santa Caterina de Barcelona, molt a prop de l'estació de Sants, cap a dos quarts de dues del migdia.

Després de l'atropellament, el conductor ha baixat del cotxe i la Guàrdia Urbana l'ha retingut. S'ha negat a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia i drogues i ha estat detingut, com a mínim per un delicte de desobediència, tot i que també li poden atribuir un delicte contra al seguretat del trànsit i un d'homicidi o d'homicidi imprudent.

Els càrrecs els haurà de fixar el jutge que instrueixi el cas. Segons han explicat els testimonis a aquest diari, les maniobres brusques que ha fet el conductor abans d'envair la vorera on hi havia la terrassa del bar podria fer pensar en un acte deliberat. De fet, segons l'ACN l'home ha xocat primer contra el cotxe de l'amo del bar Bocata, Manuel Jiménez, que l'ha esbroncat pel que havia fet. La seva resposta ha estat tornar a accelerar i envestir les taules i els clients.

Els mateixos testimonis han indicat que l'home donava símptomes d'estar afectat per algun tipus de trastorn mental, i que es mostrava agressiu.

Es tracta d'un home de 66 anys, S. F. R., segons les dades facilitades per la Guàrdia Urbana.

Darrera actualització ( Divendres, 2 de juliol del 2010 18:22 )



Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23220
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Diumenge 04/07/2010 13:08

http://www.lavanguardia.es/sucesos/noti ... larla.html

Libertad provisional para el hombre que mató a una mujer en Sants al atropellarla

La mujer de 40 años, E. G. P., murió en la confluencia del paseo Sant Antoni y la calle Santa Caterina

04/07/2010 | Actualizada a las 12:11h | Sucesos

Barcelona. (Europa Press).- El conductor del vehículo que arrolló el pasado viernes a una mujer en el distrito de Sants de Barcelona mientras estaba sentada en la terraza de un bar y le causó la muerte permanece en libertad provisional a la espera de recibir la citación judicial, han confirmado fuentes municipales a Europa Press este domingo.

La mujer de 40 años, E. G. P., murió en la confluencia del paseo Sant Antoni y la calle Santa Caterina, cuando por causas que se desconocen un vehículo invadió la acera.

El hombre que conducía, de 66 años, fue trasladado a las dependencias de la Guardia Urbana para aportar más datos al atestado y someterse a las pruebas de consumo de alcohol y drogas, si bien finalmente fue puesto en libertad.



Avatar de l’usuari
wefer
Administrador
Entrades: 6993
Ubicació: Barcelona - Fabra i Puig / Sant Andreu Arenal
Contacta:

Entrada Autor: wefer » Dilluns 12/07/2010 18:02

metring ha escrit:Libertad provisional para el hombre que mató a una mujer en Sants al atropellarla
És fantàstic. Mata una pobrte dona que estava asseguda en un bar i que no coneixia de res, i al cap de dos dies ja torna a ser llire al carrer, quan el normal seria que el mantinguessin a la presó fns al dia del judici en que li apliquessin la perppètua.

Però així són les lleis i els jutges. Un festival de l'humor.



Avatar de l’usuari
Santfeliuenc
N10
N10
Entrades: 3520
Ubicació: Sant Andreu de la Barca, BL

Entrada Autor: Santfeliuenc » Dimarts 13/07/2010 7:20

Hola,

Alguien dijo una vez, no sé exactamente dónde, pero tenía razón, que lo más sencillo en este mundo para matar a alguien era atropellarlo con el coche o tener un accidente de tráfico: no te pasaría nada y "eliminarías" a tu objetivo.

Y es muy cierto, las leyes son como son y cualquier persona que te caiga mal o que te quieras cargar, solamente tiene que pasar por la calle, por un paso de peatones o incluso estar en la acera, ya sea en una terraza tomando un café o caminando tranquilamente, con que pases a gran velocidad y le pases por encima ya te has cargado a tu objetivo. Después... bueno, pues libertad provisional, fue sin querer, se me fue el coche, no lo vi, me deslumbraba la luna llena en la noche oscura... pero tu objetivo está muerto y bien muerto.

Ciertamente quien dijo eso tenía toda la razón, es la manera más fácil hoy en día de matar a una persona. Y encima no te pasa nada.

Saludos,
Sergio


"Se buscan hombres para peligroso viaje. Salario reducido. Mucho frío. Largos meses de completa oscuridad. Constante peligro. No se asegura retorno con vida. En caso de éxito, honor y reconocimiento"

Avatar de l’usuari
El LLOP
N9
N9
Entrades: 1635
Ubicació: esperant via lliure

Entrada Autor: El LLOP » Dimarts 13/07/2010 7:47

Santfeliuenc ha escrit:Ciertamente quien dijo eso tenía toda la razón, es la manera más fácil hoy en día de matar a una persona. Y encima no te pasa nada.
o tenir una "amiget" menor d'edat que tingui prou mala llet.



Avatar de l’usuari
Santfeliuenc
N10
N10
Entrades: 3520
Ubicació: Sant Andreu de la Barca, BL

Entrada Autor: Santfeliuenc » Dimarts 13/07/2010 7:55

Hola,

Por ejeeeeeemplo, por ejeeeeeeemplo. O tener contactos como el hijo del presi del Sevilla, el tal Del Nido, que con un amiguete se ve que iban a toda pastilla y se ve que mataron a dos chicas que iban correctamente creo que caminando sobre un paso de peatones, los siguió un taxi y un coche patrulla y tras pararlos y después del "Ud. no sabe con quién está hablando" y una llamada a papi, que vino enseguida a intimidar con su presencia, el poli recibió otra llamada inmediata y lo tuvo que tratar de "señorito". Hasta la fecha no se conoce que le haya pasado nada a ninguno de los dos. Hay que decir que el hijo del presi sevillista no conducía.

http://www.diariodesevilla.es/article/s ... /huir.html

Saludos,
Sergio


"Se buscan hombres para peligroso viaje. Salario reducido. Mucho frío. Largos meses de completa oscuridad. Constante peligro. No se asegura retorno con vida. En caso de éxito, honor y reconocimiento"

Respon

Torna a “Vehicles privats / Vehículos privados”