Simulació de jocs de trens

Simuladors de transport i conducció, col·leccionisme, modelisme, sèries de bitllets, jocs, etc.
Simuladores de transporte y conducción, coleccionismo, modelismo, series de billetes, juegos, etc.
Respon
Avatar de l’usuari
tintin
N6
N6
Entrades: 176
Ubicació: Barcelona - Horta

Re: Simulació de jocs de trens

Entrada Autor: tintin » Diumenge 07/11/2010 21:18

Hola MetroBCN,

has probat a desinstalar tot i tornar-ho a instalar de nou?



Avatar de l’usuari
Santfeliuenc
N10
N10
Entrades: 3520
Ubicació: Sant Andreu de la Barca, BL

Entrada Autor: Santfeliuenc » Divendres 16/09/2011 11:45

Hola,
wefer ha escrit:
aim ha escrit:Locomotion
Mmm... el vaig provar i de fet el tinc, i no m'ha agradat massa mai. És una llàstima, perquè l'autor és el mateix que va fer el Transport Tycoon, però crec que la va pifiar amb aquest joc. Recordo que els trens se'm perdien massa fàcilment, i que per evitar-ho havies de posar uns punts de pas... que quan remodelaves la via també es perdien i era tot bastant desastrós. Per no parlar del complicadíssim i farragós sistema de construcció de les vies.
És del tot oposat al OpenTTD, que curiosament es basa en l'antic Transport Tycoon, però que ha millorat molt la circulació de trens i les possibilitats d'expansió. Em quedo 1000 vegades amb aquest (es nota que és el meu joc preferit? :) )
A mi también me gusta bastante el OpenTTD pero encuentro poco material en internet para consultar manuales, ejemplos, añadir nuevos "NewGRF's" y por ejemplo crear alguno personalizado para que salgan ciudades o pueblos de España, Cataluña, Valencia, etc. ¿no hay nadie que haya creado algo así? lo digo por añadirlo. No sé cómo y estaría bien.

También estaría bien ver qué GRF's tiene la gente instalados o saber de un listado qué es lo que hace cada uno realmente y cómo o qué hay que hacer en algunos casos, porque a veces se hace uno un lío. Yo por lo menos. Por ejemplo ahora tengo trenes que se paran en la estación, cargan y cuando alcanzan un porcentaje determinado... se quedal ahí como "colgados". O los llevas al depósito o se quedan así para siempre jamás... ¿¿?? ya sé que habrá quien se pase la vida jugando y esto y muchas otras cosillas serán una chorradilla para él, pero los que tenemos tan sólo unos minutillos al mes para entretenernos... :bleah

De los otros juegos conozco poco o nada.

Saludos,
Sergio


"Se buscan hombres para peligroso viaje. Salario reducido. Mucho frío. Largos meses de completa oscuridad. Constante peligro. No se asegura retorno con vida. En caso de éxito, honor y reconocimiento"

Avatar de l’usuari
Lluita1714
N9
N9
Entrades: 1964
Ubicació: Aigüestoses

Entrada Autor: Lluita1714 » Dilluns 10/10/2011 21:18

He descobert un nou joc. Cities in Motion és el relleu natural de Traffic Giant, amb unes gràfiques estupendes, en 3D, i una varietat decent de material mòbil. Permet fer línies de metro (en superfície, sota terra en tres capes, o per viaducte) fer tramvies (curiosament inclou un Citadis inspirat en el de Barcelona, idèntic), autobusos de tota mena, helicòpters i ferris.

Inclou tres ciutats bàsiques que donen molt de joc, Helsinki, Berlin, Viena i Amsterdam, i hi ha packs d'expansió amb més ciutats alemanyes i Tòkio (que afegeix els monorails), altres expansions inclou vehicles clàssics, i d'altre, de vehicles que ara són projectes, com el tramvia amb balconets.

El joc segueix un ordre cronològic. L'any més antic, és 1920. Jugant has de controlar constantment el preu dels bitllets i el salari dels treballadors, i és que els canvis econòmics afecten al joc, i destaquen desastres econòmics com la crisi del 29,. les guerres, el 2008... de fet, les dades són històriques i per tant, basats en successos reals. La ciutat evoluciona, el creixement d'aquestes ciutats pretén seguir l'ordre real, i es pot veure com edifiquen l'aeroport de Viena, nous barris a Helsinki, o fins-i-tot la construcció i caiguda del Mur de Berlín, que suposa tot un revés al jugador.

Molt addictiu, us ho recomano fermament, tot i que no si teniu projectes importants (distreu). També permet crear mapes, i jo estic creant ara mateix Barcelona, de moment estic posant edificis que ja hi eren al 1920, per després anar canviant-los. Noi són del tot fidel, el Zoo, ha de ser un parc d'atraccions, l'estació de França té tres voltes, o el mercat del Born és una mena de Lidl. La intenció és el que val i els transports pels eixos barcelonins poden ser molt interessants de jugar.

http://www.citiesinmotion.com/

Imatge


"El forense va donar un cop d’ull a les dues ratlles paral·leles, rovellades i cobertes de males herbes. «Crispadora paradoxa!», digué. «Aquesta via ha mort perquè el tren l’ha aixafada poc.»." Pere Calders.

Avatar de l’usuari
metro3001
N5
N5
Entrades: 130

Entrada Autor: metro3001 » Dimarts 11/10/2011 0:52

Ja heu probat aquest?
http://www.youtube.com/watch?v=w1jwq0c-cwM
Ja deu fer 5 mesos que està al mercat. Aquest últim es el mes lograt de tots. El problema es que el joc demana bastants recursos pero val la pena.
La seguent ediciò, el volum 4 ja l´han anunciat: RATP Paris.
L´esperarem en candeletes....



jEiiK0b
N5
N5
Entrades: 118
Ubicació: Esparreguera

Entrada Autor: jEiiK0b » Dimarts 11/10/2011 14:06

Lluita1714 ha escrit:He descobert un nou joc. Cities in Motion és el relleu natural de Traffic Giant, amb unes gràfiques estupendes, en 3D, i una varietat decent de material mòbil. Permet fer línies de metro (en superfície, sota terra en tres capes, o per viaducte) fer tramvies (curiosament inclou un Citadis inspirat en el de Barcelona, idèntic), autobusos de tota mena, helicòpters i ferris.
Quina casualitat, fa una setmana o així el vaig veure en un centre comercial, vaig pensar que podria ser interessant i que valdria la pena comprar-lo, i ara encara més.



Avatar de l’usuari
Lluita1714
N9
N9
Entrades: 1964
Ubicació: Aigüestoses

Entrada Autor: Lluita1714 » Dimarts 11/10/2011 16:18

Al web hi ha una demo, prova-la abans de comprar-lo, i si te'l vols comprar, es pot trobar per 9,99 euros http://www.citiesinmotion.com/news/2011 ... ion-titles . Sinó... hi ha "torrents" força ràpids en vuit minuts el tens, (no estic ni a favor ni en contra, és una via que cadascú opta sota la seva responsabilitat, sota la seva responsabilitat)


"El forense va donar un cop d’ull a les dues ratlles paral·leles, rovellades i cobertes de males herbes. «Crispadora paradoxa!», digué. «Aquesta via ha mort perquè el tren l’ha aixafada poc.»." Pere Calders.

Respon

Torna a “Oci i divertiments / Ocio y divertimentos”