Tibidabo Clàssic, transports i entrada en un

Rodalies RENFE, FGC Vallès i Llobregat, Metro de Barcelona, Trammet.
Cercanías RENFE, FGC Vallés y Llobregat, Metro de Barcelona, Trammet.
Respon
Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Tibidabo Clàssic, transports i entrada en un

Entrada Autor: metring » Divendres 02/03/2012 20:46

http://www.tmb.cat/ca/sala-de-premsa/-/ ... 120302-oci

Neix Tibidabo Clàssic per combinar Tramvia Blau, funicular i atraccions històriques del parc

La nova temporada del Parc d'Atraccions del Tibidabo s'obre aquest cap de setmana amb la novetat del Tibidabo Clàssic, una entrada combinada per posar la muntanya màgica més a l'abast dels visitants ocasionals de Barcelona.

L'oferta inclou el viatge d'anada i tornada amb l'històric Tramvia Blau o el bus 196, els trajectes amb funicular i la visita al Camí del Cel, amb l'entrada al Museu d'Autòmats, el Miramiralls i una tercera atracció a escollir, tot per 11 euros.

La fórmula és fruit d'un conveni entre Transports Metropolitans de Barcelona, Turisme de Barcelona i el mateix Parc d'Atraccions. La venda de bitllets es fa a través de la web de Turisme de Barcelona.



quinesglai
N2
N2
Entrades: 12

Entrada Autor: quinesglai » Dimarts 06/03/2012 18:21

Ja era hora que fessin una oferta de aquest tipus.Com sempre passa,hi han segones intencions darrera d´histories com aquesta:::

[url]http://www.abc.es/agencias/noticia.asp?noticia=1113940



El presidente del parque ha señalado que "el objetivo es recuperar y asegurar los 600.000 visitantes, cifra de frecuentación ideal del parque" para que el Ayuntamiento de Barcelona pueda plantear un concurso público para encargar su gestión a una empresa privada.

Con este reto y con las entradas y las cuotas de socio al mismo precio que el año pasado y el anterior, el Tibidabo abrirá todos los fines de semana y los días festivos y en verano también los miércoles, jueves y viernes.

Entre los nuevos productos con los que intentará recuperar público el parque esta temporada, su directora, Rosa Ortiz, ha destacado la oferta "Tibidabo Classic", pensada para captar a los turistas que quieran gozar de las mejores vistas de Barcelona y que es fruto de la colaboración entre PATSA, Turisme de Barcelona y Transportes Metropolitanos de Barcelona (TMB).

Por 11 euros, se podrá subir y bajar del parque con el Tramvia Blau y en el Funicular del Tibidabo, visitar el Museo de los Autómatas y el Miramiralls y acceder a una atracción del Camino del Cielo.



Ferry1ac1
N8
N8
Entrades: 926
Ubicació: Barcelona-Catalunya
Contacta:

Entrada Autor: Ferry1ac1 » Dijous 07/09/2017 19:36

Rescato el fil per comentar que...

ahir vaig descobrir per casualitat que existia el Tibidabo Clàssic i resulta que des del 2012 el preu s'ha mantingut igual, continua costant 11€! Es pot comprar per internet (http://bcnshop.barcelonaturisme.com/sho ... assic.html) o a les oficines de Turisme de Barcelona.
Sembla mentida la nul·la difusió que es fa d'aquesta bona oferta als webs i xarxes socials del Tibidabo i TMB i que el preu no hagi canviat en 5 anys.



Avatar de l’usuari
Fran-Ikarus
N11
N11
Entrades: 5690
Ubicació: Allá donde se cruzan los sagaleses, donde el mar no se puede concebir
Contacta:

Entrada Autor: Fran-Ikarus » Divendres 08/09/2017 18:12

Però sí 11 € ja s'acosta al preu d'anada i tornada del Tramvia Blau :x


Exhiba abono o pase antes de que se lo exijan

Respon

Torna a “Ferrocarril àrea Barcelona / Ferrocarril área Barcelona”