Violència a rodalia i al metro

Rodalies RENFE, FGC Vallès i Llobregat, Metro de Barcelona, Trammet.
Cercanías RENFE, FGC Vallés y Llobregat, Metro de Barcelona, Trammet.
Respon

N'hi ha prou amb posar més càmeres de seguretat per frenar la violència a les estacions d'Adif?

Si, així se n'estaran més
3
4%
Si, però poca cosa
6
8%
No ho sé
7
10%
En absolut, calen més vigilants!
24
33%
Calen més vigilants, i amb permís per fer servir les armes quan calgui
32
44%
 
Vots totals: 72
sagrering
N6
N6
Entrades: 273

Re: Violència a rodalia i al metro

Entrada Autor: sagrering » Dissabte 30/03/2013 14:51

no creo que haya ningun pais que los vigilantes que estan desempeñando tarea de seguridad ciudadana, como es el caso de los chavales de metro y renfe tengan vulnerados sus derechos o atribuciones como en el estado español. A estos se le ocurre meterle 2 ostias a un mamarracho de estos por su seguridad o pir la de algun viajero y encima se les cae el pelo.



Avatar de l’usuari
Fran-Ikarus
N11
N11
Entrades: 5702
Ubicació: Allá donde se cruzan los sagaleses, donde el mar no se puede concebir
Contacta:

Entrada Autor: Fran-Ikarus » Dilluns 01/04/2013 10:22

gatvell, no vull afegir ni un punt ni una coma als teus últims escrits: només :plas per la teva manera de reconduïr l'última part del tema.

sagrering, tothom sóm racistes en més gran o més petita mesura, ho volguem o no, i ens agradi més o menys d'acceptar-ho.


Exhiba abono o pase antes de que se lo exijan

gatvell
N8
N8
Entrades: 1151
Facebook: https://www.facebook.com/CalafontNatural
Contacta:

Entrada Autor: gatvell » Dilluns 01/04/2013 14:37

Moltes gràcies Fran-Ikarus!!!!
Jo crec que a Catalunya no hi ha racistes, excepte casos individuals. Crec que el problema que tenim es més una "indigestió" de gent de fora que res més.
I com que en general ens agrada rel·lcionar-nos amb gent de fora, conèixer cultures i demés, d'aquí a uns anys això ja serà "digerit" i tindrem amistats dels cinc continents.


Fabrico artesanalment, productes ecològics de neteja de la llar i d'higiene corporal.
https://calafont.cat/botiga

sagrering
N6
N6
Entrades: 273

Entrada Autor: sagrering » Dilluns 01/04/2013 15:39

Os habeis paado a pensar que el racismo puede ser invertido ???
No por parte nuestra, si no que por nuestra forma de vida y por la bondad y tolerancia que demostramos a otras culturas, seamos un punto debil para el odio y la delincuencia. Somos tolerantes, pasotas dialogantes, caritativos y eso nos pueden considerar como gili..... ??
Saludos



gatvell
N8
N8
Entrades: 1151
Facebook: https://www.facebook.com/CalafontNatural
Contacta:

Entrada Autor: gatvell » Dilluns 01/04/2013 16:38

Nosaltres, com a catalans, no donem motius a l'odi i la delinqüencia. Alguna cultura senzillament ens té enveja, Espanya; però la resta de països no.

Ara bé, pot ser si que hem tingut un pel massa de bona fe i hauríem de parar els peus de tant en tant, sigui amb una mirada, un gest, o amb una conversa enraonada.

Fa un parell d'anys, a l'R5 d'FGC, tenia a l'altra banda del passadis un jove amb els peus al seient del davant. A mig camí em va demanar, en castellà i educadament, que deia un adhesiu enganxat a la meva finestra (era el tren de l'incivisme). QUan li vaig començar a traduïr al castellà i vaig arribar al punt de no posar els peus als seients sino a terra, el els va posar inmediatament a terra i en acabar de traduïr-li m'ho va agraïr. Un parell de cops més que el vaig veure seia correctament.
Sempre hi haurà algú que serà poc respectuós o un pel violent fins i tot. Aquest es el que s'ha d'encarregar el responsable del servei de transport; però si nosaltres, viatger anònims, sempre que veiguèssim quelcom fèssim un comentari, molta gent tindria un comportament molt cívic davant el que veiem ara.

Sagrering, si hom ens insulta perquè som educats, tolerants i respectuosos, hom queda fotografiat.


Fabrico artesanalment, productes ecològics de neteja de la llar i d'higiene corporal.
https://calafont.cat/botiga

sagrering
N6
N6
Entrades: 273

Entrada Autor: sagrering » Dilluns 01/04/2013 18:35

voy a dejar el comentario en blanco, pero con el inicio del texto de un refran castellano . A TU CASA VENDRAN Y DE ELLA....



gatvell
N8
N8
Entrades: 1151
Facebook: https://www.facebook.com/CalafontNatural
Contacta:

Entrada Autor: gatvell » Dilluns 01/04/2013 20:42

Sagrering, es enriduiqdor parlar amb gent de fora i que t'expliquin coses.
Parlem de trens? Imagina que et dirà un japonés, o un francés, o un belga, o un xilé. Res que surti en un web, esperiències personals, succesos....
Aquí som de cultura i ment oberta, i si al final tenim la independencia, això ens obrirà portes i mons.
Jo sempre dic, que si l'aeroport del Prat, fons dels catalans, hi hauria vols a tots els països dels mon, perquè som curiosos, volem veure com pensen els altres, com mengen, que vesteixen, hol volem veure TOT. I no per fer el xafarder, sinó per curiositat, per aprendre, per enriquir-nos.

Tindre immigració, vol dir que podràs no només menjar plats catalan i espanyols, sinó xinesos, japonesos, indis, paraguaians, xilens, cubans....i això es cultura i riquesa.
I com a català que són, això m'omple.

Ara, els dolents n'hi a tot arreu, com ja sabem.

Fem punt final?


Fabrico artesanalment, productes ecològics de neteja de la llar i d'higiene corporal.
https://calafont.cat/botiga

sagrering
N6
N6
Entrades: 273

Entrada Autor: sagrering » Dilluns 01/04/2013 21:57

SI mejor. No creo que sea el sitio mas adecuado para hablar. Cada uno piensa de una manera,son respetables todas las opiniones y cada uno habla por sus experiencias vividas
saludos



Avatar de l’usuari
canalcole
N9
N9
Entrades: 2074
Facebook: XavierMartinezVidal
Ubicació: PENEDÈS
Contacta:

Entrada Autor: canalcole » Dimarts 02/07/2013 12:46

Agresión a vigilantes de Renfe en la estación de Sant Vicenç de Calders
Los usuarios denuncian también la inseguridad que hay en los alrededores con numerosos robos y amenazas


http://www.diaridetarragona.com/noticia.php?id=3538

Dos vigilantes de la estación de Renfe de Sant Vicenç de Calders, en El Vendrell, sufrieron una agresión de manos de un grupo de jóvenes. El ataque sucedió el miércoles de la pasada semana sobre las ocho de la tarde. Los vigilantes seguían ayer de baja a causa de los golpes e incluso mordiscos que recibieron.
El suceso ocurrió cuando los vigilantes pidieron a un joven que no molestase a los viajeros en la estación. El joven se encaró e incluso les arrojó agua de una botella. En ese momento los vigilantes intentaron reducirlo.
Ya en el suelo, sobre los vigilantes se lanzó un grupo de jóvenes, amigos del primero, propinándoles patas e incluso mordiscos. Al parecer los agresores son habituales en la estación. Policía Local y Mossos d’Esquadra tuvieron que acudir a la zona.
Tras la agresión los vigilantes tuvieron que pasar reconocimiento médico a causa de las agresiones y ayer todavía seguían de baja. Posteriormente pusieron denuncia contra los agresores.

Robos
La estación de Sant Vicenç tiene vigilancia las 24 horas con al menos un vigilante. Son dos sobre todo a última hora del día. Su presencia es valorada por los viajeros ya que la estación queda aislada y la presencia de seguridad da tranquilidad. Viajeros que ayer esperaban un tren explicaban que además, en los entornos de la estación se producen numerosos robos. Por ello muchos viajeros piden a sus familiares que les acompañen cuando deben coger el tren. En Sant Vicenç de Calders juega en contra de la seguridad la accesibilidad de la estación, incluso hasta los andenes, ya que no hay ningún tipo de barrera que lo impida

En marzo, otra
La agresión de la pasada semana pone de manifiesto también el riesgo del propio personal de seguridad, contratado a una empresa privada. A finales del pasado marzo seis personas, tres de ellas menores, agredieron a dos vigilantes de seguridad en la estación de El Vendrell.
Entonces los vigilantes pidieron a los jóvenes que no cruzasen sobre las vías por un paso prohibido, pero éstos reaccionaron con violencia agrediendo a los miembro de seguridad con palos y cinturones.



sagrering
N6
N6
Entrades: 273

Entrada Autor: sagrering » Dimarts 02/07/2013 20:48

me remito a mis anteriores comentarios. Uno la inseguridad y la falta de " fuerza " de los vigilantes. Por otro lado, llevo bastantes años trabajando por esa zona y el ambito de delincuencia de la estacion se ramifica en yonkis, colgaos de fin de semana, magrebis y sudamericanos. Seria conveniente que al vigilante que le han mordido lo vacunen contra la rabia, como minimo.
Por cierto. Me robaron Una furgoneta en el aparcamiento de la estacion y aparecio a los 20 dias en....... ALGECIRAS



Enric
N7
N7
Entrades: 438

Entrada Autor: Enric » Dimarts 02/07/2013 23:08

El pasado viernes estuve allí junto a otro aficionado...pasando la tarde charlando y haciendo fotos...si que ví bastantes Mossos y Policia Local...pero estaban pendientes de los manteros que llegaban o marchaban en tren..pero estos últimos creo que se las saben todas..ya que mientras estaban los Mossos y P. Local no aparecieron...curiosamente se van y zas...lleno total de manteros.


Vivo bastante cerca de esta estación...o sea que al cabo del año voy mucho...y hasta ahora pensando que la mayoría de veces voy con la cámara nunca por suerte me ha pasado nada...gente de todo tipo si...pero cómo en cualquier otro lugar...porque magribies y sudamericanos hay pero aquí..allá y...en fin...no todo el mundo es malo....lo que pasa que hay demasiada gente joven que pasan de todo...y se rien a las narices de quién sea....algunos drogatas y otros no....quizás deberían los vj mirar más el posible trapicheo que a veces pasa...pero claro..aún recuerdo una vez hace unos meses que un vj me seguia todo el rato...porque?...sencillo verme con una cámara hacer fotos era pecado...hasta que al final mientras hacia foto a un par de japos con teco que entraba en la estación...por cierto el maquinista me conoce y bajó a saludarme...cosa que al vj no le gusto mucho...bueno sigo me dijo el rollo de siempre prohibido hacer fotos..le dije jajajaj...llevo permisos que de hecho no hacen falta...además le dije dos cosas...una vamos al jefe de estación y verás que no hay problema,a y dos...y eso le escoció bastante...que mejor que seguirme a mi..que total no hacia más que fotos...mejor era que menos rollito plan amigos con todos los que rondan por allí...su respuesta fue algo así cómo mejor tenerlos de amigos por si acaso...con esto dicho todo.



sagrering
N6
N6
Entrades: 273

Entrada Autor: sagrering » Dimecres 03/07/2013 20:34

Enric. te/nos guste o no el vj cumple con su obligacion. No dejar hacer fotos y no hacerles nada a estos gaznapiros. Vivir para ver....



lithops
N6
N6
Entrades: 189
Ubicació: Sant Feliu de Codines

Entrada Autor: lithops » Dimecres 03/07/2013 23:46

Enric ha escrit:pero claro..aún recuerdo una vez hace unos meses que un vj me seguia todo el rato...porque?...sencillo verme con una cámara hacer fotos era pecado...hasta que al final mientras hacia foto a un par de japos con teco que entraba en la estación...por cierto el maquinista me conoce y bajó a saludarme...cosa que al vj no le gusto mucho....
¿El maquinista bajó a saludarte y dejó el tren solo?



Enric
N7
N7
Entrades: 438

Entrada Autor: Enric » Dijous 04/07/2013 22:24

lithops ha escrit:
Enric ha escrit:pero claro..aún recuerdo una vez hace unos meses que un vj me seguia todo el rato...porque?...sencillo verme con una cámara hacer fotos era pecado...hasta que al final mientras hacia foto a un par de japos con teco que entraba en la estación...por cierto el maquinista me conoce y bajó a saludarme...cosa que al vj no le gusto mucho....
¿El maquinista bajó a saludarte y dejó el tren solo?

Si bajó...por varios motivos...el primero porque tenia el semáforo en rojo...dos porque si me conoce de otras veces de verme allí haciendo fotos y tres porque aprovechó el momento para decir que le mandara la foto de su Teco...



Ferry1ac1
N8
N8
Entrades: 926
Ubicació: Barcelona-Catalunya
Contacta:

Entrada Autor: Ferry1ac1 » Dilluns 14/10/2013 13:31

http://www20.gencat.cat/portal/site/mos ... xtchannel=

Els Mossos d'Esquadra detenen cinc joves al Vallès Oriental per agredir dos vigilants de Renfe

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la comissaria de Montcada i Reixac en col·laboració amb la policia local del mateix municipi han detingut cinc joves de nacionalitat dominicana i colombiana, d’edats compreses entre els 17 i el 19 anys, per un presumpte delicte de lesions, un altre d’atemptat a agents de l’autoritat i, en el cas de dos dels joves, també un altre de resistència i desobediència a agents de l’autoritat. Quatre dels detinguts son veïns de l’Hospitalet de Llobregat i només un d’ells és veí de Montcada i Reixac.

Els fets van tenir lloc la passada nit a un tren de rodalies de Renfe que realitzava el trajecte Sabadell – Martorell. A l’alçada de l’estació de Cerdanyola de Vallès quatre vigilants de seguretat que es trobaven realitzant tasques ordinàries de vigilància han observat com un grup de joves estaven bevent begudes alcohòliques, fumant i alterant l’odre públic a l’interior de un dels vagons.

Els vigilants han recriminat els joves la seva actitud i han intentar agafar les ampolles de vidre, moment en que un dels joves s’ha apropat a un dels vigilants i l’ha agafat del coll i li ha donat una empenta tot iniciant-se una baralla que ha provocat que dos dels vigilants hagin hagut de ser atesos per ferides sagnats i traus al cap. Els joves haurien agafat les defenses reglamentàries dels vigilants i ampolles de vidre i les haurien utilitzat per agredir-los.

A l’alçada de la parada de Montcada i Reixac els vigilants ha pogut aturar el tren i sol·licitar la presencia dels Mossos d’Esquadra i dels serveis mèdics. En arribar les dotacions policials, els vigilants han donat la descripció dels agressors i la direcció de fugida, iniciant-se una recerca per les rodalies coordinada amb la policia local de Montcada i Reixac que ha permès detenir els cinc agressors tot i la resistència mostrada per alguns d’ells.

A hores d’ara els detinguts majors d’edat estan a l’espera de passar a disposició judicial al Jutjat en funcions de guàrdia de Cerdanyola del Vallès i el detingut menor d’edat passarà a disposició de Fiscalia de Menors en les properes hores.

Àrea de Comunicació,
Granollers, 14 de Octubre de 2013



MZA_1600
N7
N7
Entrades: 500

Entrada Autor: MZA_1600 » Dilluns 14/10/2013 16:13

Tot això va succeïr entre les 23.40 i les 23:55, aquest tren va perdre 17min a l'estació de Montcada i Reixac Manresa per espera d'autoritats, com sempre tot tipus de xusma provinent de la zona hermètica de sabadell, a sobre exposant xuleria en territori extranger, després creuen les vies, els tritura un tren, i el familiars exigeixen responsabilitats a l'estat.



Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23724
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Dilluns 14/10/2013 17:02

Això no passaria si els jutges sentessin jurisprudència i, en lloc de fer cas de les seves reclamacions, els en demanessin a ells com a successors legals pels desperfectes causats. Així els passarien les ganes als següents de fer d'aprenents de bruixot.


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Sokjo
N5
N5
Entrades: 145
Ubicació: Sabadell

Entrada Autor: Sokjo » Dilluns 14/10/2013 17:58

Per ser un article redactat des de la mateixa gencat (Area de comunicació), no s'hi han esforçat gaire per donar informacions correctes, començant per la frase "detenen cinc joves al Vallès Oriental" i acabant per "un tren de rodalies de Renfe que realitzava el trajecte Sabadell – Martorell" ,ja que es tracta d'un comunicat oficial, podrien posar més èmfasi a escriure bé les coses.

Pel que fa a l'agressió, sempre penso i dic que la justícia sembla estar feta pels dolents, si imposessin càstigs exemplars amb penes de presó reals (al estil dels Estats Units, que entres encara que sigui 1 mes) o serveis a la comunitat com netejar trens i vorals de les carreteres potser s'ho pensarien dos cops abans de fer aquests tipus d'actes.



gatvell
N8
N8
Entrades: 1151
Facebook: https://www.facebook.com/CalafontNatural
Contacta:

Entrada Autor: gatvell » Dilluns 14/10/2013 18:29

Jo més que posar penes de presó, que ja tenim problemes de sobreocupació, deportar-los al seu pais d'origen i que no puguin retornar més.
O una multa que fes molt mal, si no la poden pagar ells, son pares, si no poden, embargar el cotxe.


Fabrico artesanalment, productes ecològics de neteja de la llar i d'higiene corporal.
https://calafont.cat/botiga

sagrering
N6
N6
Entrades: 273

Entrada Autor: sagrering » Dilluns 14/10/2013 19:58

yo siento pena. Siento mucha pena por el pueblo llano que tenemos que soportar estos excrementos de personajes, impotentes a la chuleria y falta de respeto hacia el projimo que muestran. La verdad que no se a lo que los condenaria. Quizas condenaria a los politicos, que han consentido infectar la sociedad de estos especimenes y sus plataformas de integracion, simplemente a que convivieran con ellos.



Respon

Torna a “Ferrocarril àrea Barcelona / Ferrocarril área Barcelona”