Errors en megafonies i sistemes d'informació al metro

Per a tot tipus de material rodant, avistaments, seguiments, etc. de qualsevol empresa ferroviària (RENFE, FGC, TMB, TRAM...).
Para todo tipo de material rodante, avistamientos, seguimientos, etc. de cualquier empresa ferroviaria (RENFE, FGC, TMB, TRAM...).
Respon
Avatar de l’usuari
wefer
Administrador
Entrades: 6993
Ubicació: Barcelona - Fabra i Puig / Sant Andreu Arenal
Contacta:

Errors en megafonies i sistemes d'informació al metro

Entrada Autor: wefer » Dilluns 02/09/2013 12:07

Fil procedent de: http://transport.cat/viewtopic.php?f=6& ... 34#p224134

Avui mateix a la L3 he agafat un 3000 on l'anunci de parada no funcionava (només es sentia la indicació sonora inicial) i els termòmetres també estaven apagats. De fet, amb prou feines s'intuïa el senyal de tancament de portes.
A la L1 m'he trobat molts 4000 on l'anunci de parades només se sent a trossos, fent impossible entendre res.
I de la megafonia de la majoria d'estacions, millor ni en parlem, perquè és absolutament impossible entendre res. No pot haver-hi res pitjor... perdó, sí que hi ha una cosa pitjor: els desastrosos monitors dels 9000, incapaços de mostrar un sol vídeo sense talls ni salts. Sort que no mostren cap informació rellevant.

Que vaja, que sí, que està bé posar més sistemes, però potser caldria tenir una mica més de cura amb els que hi ha actualment i que, de vegades, tampoc funcionen.



epuig29
N6
N6
Entrades: 209
Ubicació: Salt<Girona<Catalunya<Europa

Entrada Autor: epuig29 » Dilluns 02/09/2013 14:50

L'anunci de parades dels trens és un tema problemàtic. Jo, per les poques vegades que baixo a Barcelona sempre enganxo algun metro que, com has dit tu, wefer, la seva megafonia no diu les parades, o bé se sent molt fluixa, o bé els termòmetres no funcionen, inclús algun cop he vist com s'encenien de cop al mig de la línia. Abans d'haver instal·lat les pantalletes i deu mil tecnologies més s'ha d'aprofitar el que es té i fer que funcioni bé, no tenir mil-i-un sistemes i que tots funcionin a mig gas.



Avatar de l’usuari
Renfe445
N10
N10
Entrades: 4440
Ubicació: ??!!!#=?¿****!!! ©
Contacta:

Entrada Autor: Renfe445 » Divendres 01/08/2014 23:38

Ahir vaig viatjar en el cotxe 4012 i la megafonia no funcionava, però el termòmetre sí. Avui, per casualitats de la vida, l'he tornat a agafar, i encara no ho han arreglat!



Avatar de l’usuari
wefer
Administrador
Entrades: 6993
Ubicació: Barcelona - Fabra i Puig / Sant Andreu Arenal
Contacta:

Entrada Autor: wefer » Dissabte 02/08/2014 0:28

Renfe445 ha escrit:Ahir vaig viatjar en el cotxe 4012 i la megafonia no funcionava, però el termòmetre sí. Avui, per casualitats de la vida, l'he tornat a agafar, i encara no ho han arreglat!
Jo ja vaig comentar un tema amb una porta d'un 4000 en aquest altre fil. Només et diré que 2 setmanes després el 4320 seguia igual tot i haver avisat repetidament a TMB, i no m'estranyaria trobar-me'l algun altre dia encara avariat.
També si us heu fixat, la neteja de pintades a les estacions cada vegada és menor. Últimament estic veient com pintades força ostentoses en les pròpies andanes de les estacions cèntriques es poden passar diversos dies allà abans de que algú es digni a netejar-les. Abans era impossible que una pintada durés més de 24 hores.

La baixada de la qualitat i quantitat del manteniment a can TMB és cada cop més evident, i em temo que ho continuarà essent en el futur.



Respon

Torna a “Material rodant ferroviari / Material rodante ferroviario”