Urgente, galgo perdido en las vias del metro de Madrid

Serveis de RENFE fora de Catalunya i resta de companyies i països, així com temes ferroviaris sense ubicació geogràfica concreta.
Servicios de RENFE fuera de Cataluña y resto de compañías y paises, así como temas ferroviarios sin ubicación geográfica concreta.
Respon
Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

No ens enganyem: són força més de 5 minuts

Entrada Autor: Guigui » Dimecres 13/02/2013 21:51

Adolescent barceloní ha escrit:Carai, que aturin la circulació de trens 5 minuts, no més, agafin l'animal, l'apartin de la via i que es reprengui la circulació. Tan difícil és fer això?
Difícil no ho és gens. Però en el 99% dels casos, aturar la circulació 5 minuts tindrà el mateix efecte pràctic que no aturar-la.


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
Fran-Ikarus
N11
N11
Entrades: 5690
Ubicació: Allá donde se cruzan los sagaleses, donde el mar no se puede concebir
Contacta:

Entrada Autor: Fran-Ikarus » Dimecres 13/02/2013 22:49

Adolescent barceloní ha escrit:
UT440_132M ha escrit:Una gossa malferida passa tres dies ignorada per tothom a les vies del tren entre Gelida i Sant Sadurní
Quina història més bonica. Per sort, va acabar bé.
Malauradament no... Sí que és cert, però, que va poder morir d'una manera molt més digna que tirada a la vora de la via. Molt bé pels qui han enviat la història.


Exhiba abono o pase antes de que se lo exijan

oriolp13
N9
N9
Entrades: 2191
Ubicació: Llinars del Vallès

Entrada Autor: oriolp13 » Dimecres 13/02/2013 23:16

Adolescent barceloní ha escrit:
UT440_132M ha escrit:Una gossa malferida passa tres dies ignorada per tothom a les vies del tren entre Gelida i Sant Sadurní
Quina història més bonica. Per sort, va acabar bé. Però és que jo flipo, amb la passivitat tant dels del metro de Madrid com els de Renfe i Adif. Carai, que aturin la circulació de trens 5 minuts, no més, agafin l'animal, l'apartin de la via i que es reprengui la circulació. Tan difícil és fer això?

Com diria l'APM: "Mare de Déu, com està 'este' món..." i "¡Esto es un desmadre!"

PD: crec que s'hauria de canviar el títol del fil, que ara ja no estem parlant de Madrid ;)
Agafant el gos i apartar-lo de la via no crec que sigui la solució. I que fa el maquinista, el puja a la cabina i el porta a l'estació?? El més factible seria parar la circulació i deixar accedir a la gent a recollir-lo o portar amb un tren la gent de la protectora d'animals...

Malauradament la gossa ha mort, però amb una mort més digna. Que s'ho facin mirar les empreses i administracions com consideren tant poc la vida d'un animal...


Salutacions,

Oriol

Avatar de l’usuari
UT440_132M
N10
N10
Entrades: 3941
Facebook: https://www.facebook.com/RoadN152
Ubicació: Tona. C-17 s. 49/51 N152A KM. 59
Contacta:

Entrada Autor: UT440_132M » Dijous 14/02/2013 23:13

oriolp13 ha escrit: Malauradament la gossa ha mort, però amb una mort més digna. Que s'ho facin mirar les empreses i administracions com consideren tant poc la vida d'un animal...
Marxant una mica del tema, només cal veure el comentari que va fer fa uns dies Toni Cantó, d'UPyD, menyspreant la vida dels animals.


Visiteu: http://www.youtube.es/rodaliesvicc3 - http://www.flickr.com/photos/ut440_132m

PACO "Plataforma per l'Abolició del Cotxe Oficial", Soci núm. 3

https://www.youtube.com/c/N152a

Avatar de l’usuari
Ecomobisostrans
N10
N10
Entrades: 3713
Facebook: https://facebook.com/FerranVeganSpirit
Ubicació: Barcelona
Contacta:

Entrada Autor: Ecomobisostrans » Divendres 18/12/2015 0:44

← Entrevista al Candidato: David Martínez

TMB no se detiene los trenes aunque haya un animal en las vías

Publicado el 17 diciembre, 2015 por Partit Animalista PACMA

“Los usuarios de TMB tienen que saber que si, por mala suerte se les escapa el perro, los trenes no van a detenerse”

TMB mata perros en el MetroEl Partido Animalista considera que hay una grave falta de formación e información a los empleados de TMB de cuál es el protocolo de actuación cuando un animal se extravía en las instalaciones de TMB.

En Barcelona, el domingo 6 de diciembre a las 8 de la tarde se produjo una parda temporal del metro de la línea 3 entre las estaciones de Mundet y Trinitat Nova. “Un conductor creyó haber visto a una persona en las vías en Valldaura”, nos cuentan fuentes de TMB. Al poco tiempo se supo que no era una persona, sino un perro perdido que a los pocos minutos llegó a la zona de maniobra de Trinitat Nova. Cuatro trabajadores del Metro se acercaron para garantizar su seguridad, dos de ellos empezaron a calmar al perro cuando, de repente, otro de los trabajadores abrió la puerta de la salida de emergencia de la zona. El perro se asustó y salió huyendo a la calle. Esta salida da al lado montaña de la Avenida Meridiana, una zona con muchísimo tráfico. Según se les ha dicho a los trabajadores, había fuera un equipo de vigilantes de seguridad para encargarse de recoger al perro y llevarlo a una protectora. Los trabajadores presentes desmintieron tal hecho e incluso indicaron que los conductores de la zona se asustaron por la salida súbita del perro.

Muchos trabajadores, informados de lo acontecido, han querido saber más de lo sucedido y han descubierto que existe un procedimiento para los animales que aparezcan en las vías del metro, del cual no se les informa y al que ha tenido acceso PACMA. Este procedimiento indica que “se limitará la velocidad”, no dice cuánto, “del tramo afectado, intentando en todo momento evitar el daño al animal, sin necesidad de detener la circulación”. Lo que significa que el animal puede ser golpeado sin querer, ya que los trenes no se van a detener. También añade que: “Desdel Centro de Control se velará por que la intervención tenga la menor afectación posible en la circulación, minimizando el tiempo de parada y evitando servicios parciales”, y que: “El Supervisor del Centro de Control podrá abortar la operativa en cualquier momento”. Según fuentes de TMB esto se traduce en “la política de la empresa, que siempre es seguir con el servicio adelante, pase lo que pase y haya lo que haya en las vías”. En las observaciones de este Procedimiento se añade que: “En ningún caso se dispense maltrato al animal, actuando de manera proporcional para ocasionar el menor riesgo de dañar al animal”, cosa que se contradice con la insistencia en que la circulación de trenes no debe detenerse.

Desde PACMA consideramos este protocolo insuficiente y poco ético respecto al trato con los animales. Por un lado han permitido a los ciudadanos que puedan viajar con sus mascotas pero por otro lado, si la pierden por accidente, resultan atropelladas debido a la falta de sensibilización de los protocolos establecidos.

Por parte de los trabajadores de TMB muchas voces se quejan de este protocolo, y dejan claro que “No se habría detenido el servicio si el conductor no hubiera confundido al perro con una persona”, además de señalar que “Los usuarios tienen que saber que si, por mala suerte se les escapa el perro, los trenes no van a detenerse gracias a este protocolo. Así que lo más probable es que su perro muera en el metro” y añaden que “Aunque nos digan que vayamos a 15km/h a esa velocidad incluso menos, un Metro contra un perro és una muerte segura“.

También recuerdan que hace pocos años, un perro estuvo durante 12 horas en los túneles del Metro y sí se realizó este protocolo de no detener los trenes “a pesar de que los viajeros bajaban a la vía para intentar coger al perro. Los trenes hubieran podido matar a alguien pero siempre dicen que es la política de la empresa”.

http://bloc-cat.pacma.es/cast/tmb-no-se ... -las-vias/

>:( >:( >:( >:( >:(



Avatar de l’usuari
wefer
Administrador
Entrades: 6993
Ubicació: Barcelona - Fabra i Puig / Sant Andreu Arenal
Contacta:

Entrada Autor: wefer » Divendres 18/12/2015 1:09

I si un gos està 12 hores corrent per les vies com va passar, s'ha de parar la circulació 12 hores? Doncs què vols que et digui...
Això sí, si a algú se li escapa un gos al metro, el que li haurien de posar és una bona multa. A l'amo, és clar.



oriolp13
N9
N9
Entrades: 2191
Ubicació: Llinars del Vallès

Entrada Autor: oriolp13 » Divendres 18/12/2015 9:36

Bastanta demagògia conté aquesta entrevista....(TMB mata animales, etc...)
Coincideixo plenament amb en Wefer.
Aquests de PACMA s'haurien de dedicar a fer altres propostes i treballar també altres temes no relacionats amb el món animal, si es que realment algun dia tenen interés en poder tenir representació política.


Salutacions,

Oriol

Miquel
Administrador
Entrades: 4417
Ubicació: Barcelona

Entrada Autor: Miquel » Divendres 18/12/2015 9:49

Jo també penso que es massa exagerada cap als interessos particulars d'un col·lectiu.

La diferència entre un gos i una persona, es que la persona si va per la zona de vies pot tenir dos motius, el primer es fer malbé alguna cosa i la segona es suicidar-se, per tant totes dues s'han d'evitar tant ràpid com sigui possible doncs els efectes de les dues possibles accions poden comportar una paralització total del servei en molta més estona que parar un moment per detenir-lo.

En canvi, un gos només es limitarà a amagar-se o córrer, si es posa a córrer com sol passar, fent circular els trens a marcha a la vista sol ser més productiu ja que obligues a l'animal a arribar a una estació per a que el puguin agafar o pugui marxar per algun lloc on no afecti a la circulació. Fer moure un tren a 10-15Km hora no mata res, un humà corre a més velocitat que això, i ja no parlem de moltes espècies de gossos.


El metro de Barcelona amb motoristes!

Granolleri

Entrada Autor: Granolleri » Divendres 18/12/2015 11:24

La solució és tan fàcil com reinstaurar la prohibició de portar gossos al metro.



Avatar de l’usuari
Fran-Ikarus
N11
N11
Entrades: 5690
Ubicació: Allá donde se cruzan los sagaleses, donde el mar no se puede concebir
Contacta:

Entrada Autor: Fran-Ikarus » Divendres 18/12/2015 11:46

Ecomobisostrans ha escrit:Por un lado han permitido a los ciudadanos que puedan viajar con sus mascotas pero por otro lado, si la pierden por accidente, resultan atropelladas debido a la falta de sensibilización de los protocolos establecidos.
És que la clau és aquesta. S'ho diu el PACMA mateix. Els accidents són accidents. No tinc ben clar si el "TMB mata perros" és una cita literal (al text que segueix no la sé trobar) o no, però és tan clarament exagerat que penso que més aviat pot tenir un efecte contraproduent.


Exhiba abono o pase antes de que se lo exijan

Miquel
Administrador
Entrades: 4417
Ubicació: Barcelona

Entrada Autor: Miquel » Dissabte 19/12/2015 10:05

Per més inri, acabo de veure una notícia al BTV on diu que L3 va estar aturada entre Montbau i Trinitat Nova entre les 18:50 i les 19:35h. Així que aquesta notícia del PACMA la veig encara més fora de lloc, o com a mínim dona a entendre el que no es.

http://www.btv.cat/btvnoticies/2015/12/ ... itat-nova/


El metro de Barcelona amb motoristes!

Avatar de l’usuari
Fran-Ikarus
N11
N11
Entrades: 5690
Ubicació: Allá donde se cruzan los sagaleses, donde el mar no se puede concebir
Contacta:

Entrada Autor: Fran-Ikarus » Dijous 09/06/2016 11:31

Al metro de Londres han recuperat una gata després de 3 dies (en què potser ha hagut d'escapar-se de les rates...)

London Underground, via FB:

We're pleased to report that Lucky the cat was found safe and well in the early hours of this morning by one of our track patrol men in a Tube tunnel at Green Park station. She escaped onto the Victoria line tracks on Sunday evening when her owner was changing trains so has spent three days under ground.

The RSPCA took care of Lucky who appears to be 'feline' fine - a purrfect end to this tail!

Aquí amb foto inclosa:
http://www.standard.co.uk/news/london/r ... 67201.html

La propietària (o s'hauria de dir "companya", si tractem els animals com a "iguals"?) oferia fins a 1000 lliures pel rescat:
http://www.standard.co.uk/news/london/w ... 66041.html


Exhiba abono o pase antes de que se lo exijan

Respon

Torna a “Ferrocarril en general”