Nous horaris Rodalies RENFE

Rodalies RENFE, FGC Vallès i Llobregat, Metro de Barcelona, Trammet.
Cercanías RENFE, FGC Vallés y Llobregat, Metro de Barcelona, Trammet.
Respon
Lluis
N6
N6
Entrades: 215
Ubicació: Sants Estació

Re: Horaris de feiner en cap de setmana

Entrada Autor: Lluis » Dimarts 25/10/2016 15:38

No se si era el fil més addient, perque és un canvi permanent en festiu. Faran parar els SVC a Viladecans els caps de setmana (només). No calia Outlet per veure que les freqüències en cap de setmana eren massa pobres per a una població metropolitana tan gran.

http://www.vilaweb.cat/noticies/el-serv ... e-loutlet/
El servei de Rodalies entre Barcelona i Viladecans es reforça per l’obertura de l’outlet
La Conselleria de Territori i Sostenibilitat incrementarà els serveis ferroviaris de Rodalies a Viladecans (Barcelona) amb 58 trens més els caps de setmanes i festius que faran parada al municipi per atendre la demanda que generarà el Viladecans The Style Outlets, el nou centre comercial de la companyia Neinver que obrirà les portes aquest dijous.


"Les vaques volen? Si ho diu La Retaguadia. Creu-t'ho."... I així tot.

Granolleri

Entrada Autor: Granolleri » Dimarts 25/10/2016 17:21

Lluis ha escrit:No calia Outlet per veure que les freqüències en cap de setmana eren massa pobres per a una població metropolitana tan gran.
I que té l'estació en una punta del nucli urbà, allunyada del centre i té una potent xarxa d'autobusos amb frequències de pas molt elevades.

Això significa trens més lents per al Garraf i el Baix Penedès, per tant gent d'aquestes comarques que deixarà de fer servir el tren i es passaran a la C-32.

Ja de pas:
Sagrerenc ha escrit:Avui he volgut demanar el fulletó horari de l'R2. Primer a l'estació de Gavà m'han dit que ja no en tenien. Després al punt d'atenció de Rodalies de Sants m'han dit el mateix, però en castellà, quan jo els he fet la pregunta en català. Seguidament m'he adreçat a l'oficina d'atenció al client i m'han contestat que "la Yeneralitá ya no hace horarios, no tienen dinero". I finalment he provat sort a les guixetes d'informació i m'han dit el mateix, però aquesta vegada en català, que la Generalitat ja no editava horaris. Li he preguntat si la Generalitat tenia oficina a Sants i m'ha dit que no, i que com a molt em podia imprimir els horaris d'un trajecte concret en una data concreta (la noia m'ha ensenyat que m'ho imprimiria de la web de Renfe).

Tan ruïnoses estan les finances públiques de la Generalitat, com per deixar d'editar els fulletons horaris per tal d'estalviar?
Aquest missatge d'aquest mateix fil és de fa uns quants anys, però ara tornem a estar igual doncs no hi han horaris enlloc. Sembla que volen que tothom cerqui els horaris per internet o la seva aplicació, quan el cercador massa fiable no és i no és a l'abast de tothom ni molt menys. I FGC igual, a la línia del Vallès no fan horaris i a la Llobregat-Anoia només en fan de les línies R5 i R6.



Lluis
N6
N6
Entrades: 215
Ubicació: Sants Estació

Entrada Autor: Lluis » Dimecres 26/10/2016 14:54

Que calguessin més freqüències no vol dir que aconsegui-les a base de fer parar SVC's sigui la opció òptima. Ara com ara és l'opció còmoda per a l'operador, però en algun moment els trens terminals a Castelldefels haurien de circular també en cap de setmana, però clar, enllaçats amb serveis amb prou demanda per la banda nord, i per a això caldria l'intercanviador de Torrassa.


"Les vaques volen? Si ho diu La Retaguadia. Creu-t'ho."... I així tot.

Avatar de l’usuari
Javi M
N9
N9
Entrades: 1618
Ubicació: Sant Feliu

Entrada Autor: Javi M » Dijous 27/10/2016 0:19

Doncs això: l'Estació de Franca encara existeix (de moment) i és operativa. No cal l'intercanviador de La Torrassa per a poder augmentar freqüències al tram de la R2S al Baix Llobregat.



Lluis
N6
N6
Entrades: 215
Ubicació: Sants Estació

Entrada Autor: Lluis » Dijous 27/10/2016 10:51

Doncs tens tota la raó Javi. :ok


"Les vaques volen? Si ho diu La Retaguadia. Creu-t'ho."... I així tot.

Granolleri

Entrada Autor: Granolleri » Dijous 10/11/2016 23:43

Ja han sortit els nous horaris en PDF de la línia R2, disponibles al web de rodalies.

Tots els trens s'aturaran a Viladecans els caps de setmana, excepte algun tren (per exemple els regionals Barcelona-Reus i Barcelona-Lleida que fan parades com un rodalies que només s'aturaran els caps de setmana). Alguns Sant Vicenç també s'aturaran a Platja de Castelldefels en feiner. En cap de setmana s'afegeix algun tren més des de Sant Vicenç de Calders (per exemple un Sant Vicenç de Calders-Barcelona amb sortida a les 21:32 i a primera hora cap a 2/4 de sis del matí també en sentit Barcelona).

A la R2 Nord hi ha algun ajust mínim. Per exemple, els trens sortiran en sentit Barcelona un minut abans que actualment de Sant Celoni, Palautordera, Llinars, Cardedeu i Les Franqueses-Granollers Nord, mantenint l'horari actual entre Granollers i Barcelona. En sentit invers, els trens que arriben a Sant Celoni passen un minut més tard entre Sants i Montmeló, i un minut abans entre Granollers i Palautordera (els trens passen a tenir 8' assignats entre Montmeló i Granollers a tenir-ne 6').



trenesrenfe123
N6
N6
Entrades: 183

Entrada Autor: trenesrenfe123 » Divendres 11/11/2016 12:52

El que em sembla més exagerat de tot és que, tot i que ADIF ja ha reparat la limitació de velocitat de Barcelona Estació de França, tots els trajectes dels R2, R13, R14 i R15 ha augmentat uns 5 minuts entre França i Passeig de Gràcia.



albe6
N8
N8
Entrades: 1035
Ubicació: Almacelles (Lleida)

Entrada Autor: albe6 » Divendres 11/11/2016 14:23

trenesrenfe123 ha escrit:El que em sembla més exagerat de tot és que, tot i que ADIF ja ha reparat la limitació de velocitat de Barcelona Estació de França, tots els trajectes dels R2, R13, R14 i R15 ha augmentat uns 5 minuts entre França i Passeig de Gràcia.
Deu ser per ajustaments entre els trens que segueixen cap al Clot i els que enfilen a EdF.

Hi ha possibilitat tècnica de fer la Bifurcació Aragó (Passeig de Gràcia - EdF) amb salt de moltó?
O la zona ja està massa "gruyère"?



437.001
N10
N10
Entrades: 5038
Ubicació: Tarragona

Entrada Autor: 437.001 » Divendres 11/11/2016 15:46

albe6 ha escrit:Hi ha possibilitat tècnica de fer la Bifurcació Aragó (Passeig de Gràcia - EdF) amb salt de moltó?
O la zona ja està massa "gruyère"?
Sí, és possible, tot i que s'hauria de veure com quedaria el túnel, havent-hi la L2 pel mig...

De tota manera, els plans de la Generalitat semblen ser uns altres. Veurem si es poden canviar o no.



Avatar de l’usuari
fgc113
N8
N8
Entrades: 1033
Ubicació: Borriana-les Alqueries (C6)

Entrada Autor: fgc113 » Dimarts 31/01/2017 16:27

Dimarts, 31 de gener de 2017

Modificació de l’horari de les línies R1, R3, R4, R7, R8 i R12 de Rodalies de Catalunya

• A partir del 6 de febrer sortirà un nou tren en dies laborables de Ripoll a les 5.30 hores que permetrà arribar a Barcelona abans de les 7.30 hores • A l’R4 l’eliminació de diverses Limitacions Temporals de Velocitat permet reduir el temps de viatge de Manresa cap a Barcelona

La línia R3 de Rodalies de Catalunya (l’Hospitalet de Llobregat – Puigcerdà) disposarà d’un nou servei a primera hora del matí en dies laborables a partir d’aquest dilluns 6 de febrer, que permetrà arribar a Barcelona abans de les 7.30 hores. Concretament, sortirà un nou tren de Ripoll a les 5.30 hores que arribarà a l’intercanviador de Sagrera Meridiana a les 7.22 hores i a Sants a les 7.34 hores, amb un temps de viatge de menys de dues hores.

Així mateix a partir del dia 5 de febrer, a l’R4 (Sant Vicenç de Calders – Manresa) es modificaran provisionalment els horaris per adaptar-los a les condicions de la infraestructura després que l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif) hagi eliminat diverses Limitacions Temporals de Velocitat (LTV). D’aquesta manera, els trens en sentit Barcelona reduiran uns quatre minuts de mitjana el temps del trajecte.

Aquests horaris es mantindran fins a la finalització de les actuacions que l’Adif està duent a terme o té previstes per a l’eliminació de diverses LTV existents i altres actuacions de millora als trams:

Sant Vicenç de Calders - Martorell– L’Hospitalet de Llobregat
Barcelona-Manresa-Lleida
Barcelona-Mataró-Maçanet

Un cop finalitzades aquestes actuacions es podran millorar parcialment els temps de viatge dels serveis en aquesta línia.

D’altra banda, per incorporar aquests horaris cal realitzar alguns ajustos en el servei de les línies R1 (Molins de Rei – Maçanet-Massanes) i R12 (L’Hospitalet – Lleida), que també circulen a través del túnel de Plaça de Catalunya, així com a les línies R7 (Barcelona St. Andreu Arenal – Cerdanyola Universitat) i R8 (Martorell – Granollers Centre).
Rodalies de Catalunya

S'afegeix un nou tren a primera hora del matí a la R3 (Ripoll - Barcelona), es suprimeix la R7 del 8 al 17 d'abril i tot l'agost; es redueix lleugerament el temps de trajecte dels R4; i es fan xicotets ajustos a les línies R1, R7 i R12.


Metrovalència et recorda que viatjar sense títol de transport validat suposa el pagament d'un suplement de cent euros.

fubang
N5
N5
Entrades: 149
Ubicació: vic

Entrada Autor: fubang » Dimecres 01/02/2017 12:30

Bon dia.

Realment, a la R3 només s'afegeix un tren nou entre Ripoll i Vic, ja que entre Vic i L'Hospitalet actualment ja circula un tren amb el mateix horari: Vic 6.11 - L'Hospitalet 7.41.



joan89
N5
N5
Entrades: 94
Ubicació: FGC S1 R2N-R8

Entrada Autor: joan89 » Dimecres 01/02/2017 23:36

una pregunta llavors aquets horaris son per una temporada o ja es queden aixi ? sobretot els de la R8



Avatar de l’usuari
fgc113
N8
N8
Entrades: 1033
Ubicació: Borriana-les Alqueries (C6)

Entrada Autor: fgc113 » Dimecres 01/02/2017 23:54

joan89 ha escrit:una pregunta llavors aquets horaris son per una temporada o ja es queden aixi ? sobretot els de la R8
Es queden així fins que tornen a canviar-los, però és de suposar que passaran mesos.


Metrovalència et recorda que viatjar sense títol de transport validat suposa el pagament d'un suplement de cent euros.

joan89
N5
N5
Entrades: 94
Ubicació: FGC S1 R2N-R8

Entrada Autor: joan89 » Dijous 02/02/2017 0:43

Se suposa que fan aquets ajustos per treure les limitacions de velocitat no ? doncs he mirat els horaris de la R8 i m'agraden bastant , bueno esperem que tot vagi millorant i es redueixi els temps dels trajectes



Avatar de l’usuari
m.h.t.
N9
N9
Entrades: 2208
Ubicació: Badalona

Entrada Autor: m.h.t. » Diumenge 05/02/2017 19:37

Avui han entrat en vigor els nous horaris. S'ha aprofitat per modificar els fulls informatius al web i estacions:

Als horaris de l'R1 s'han tornat a senyalitzar els RG1. :plas Des de l'actualització del setembre, els RG1 van desaparèixer dels horaris, sense poder saber quins trens continuàven cap a Figueres/Portbou. Ara s'han tornat a indicar, tot i què d'una forma més discreta.

Als horaris de l'R4 s'han inclòs, per fi, els R12. :brindis Tot un encert tenint en compte que comparteixen tram i parades comunes entre L'Hospitalet i Manresa, i molts usuaris del Vallès i el Bages deixen passar els R12 pensant-se que no admet bitllet de Rodalia o que no para a la seva estació.

I als horaris de l'R12 s'han afegit els horaris dels busos interurbans intercalats amb el tren al tram Lleida-Cervera, com a la Línia de La Pobla. :ok Bastant més útil tenint en compte les baixes freqüències de la línia.


Salvem l'Estació de França!

Avatar de l’usuari
fgc113
N8
N8
Entrades: 1033
Ubicació: Borriana-les Alqueries (C6)

Entrada Autor: fgc113 » Diumenge 05/02/2017 20:03

m.h.t. ha escrit:I als horaris de l'R12 s'han afegit els horaris dels busos interurbans intercalats amb el tren al tram Lleida-Cervera, com a la Línia de La Pobla. :ok Bastant més útil tenint en compte les baixes freqüències de la línia.
Això no és nou, els horaris ja són així des de fa un parell de canvis.


Metrovalència et recorda que viatjar sense títol de transport validat suposa el pagament d'un suplement de cent euros.

trenesrenfe123
N6
N6
Entrades: 183

Entrada Autor: trenesrenfe123 » Diumenge 05/02/2017 20:45

Fantàstics aquests canvis d'horari... però pel que he pogut comprovar la majoria dels R4, en comptes d'escurçar el temps de trajecte, l'allarguen 4 minuts :x :x :x

I si aquests canvis es fan per l'eliminació de LTVs... per què quan van eliminar la LTV d'Estació de França (es perdien 3-5 minuts), van allargar els horaris dels R2 i RegSud fins a 5-6 minuts? :nose :x :x Logica not found.



Avatar de l’usuari
fgc113
N8
N8
Entrades: 1033
Ubicació: Borriana-les Alqueries (C6)

Entrada Autor: fgc113 » Diumenge 05/02/2017 20:56

trenesrenfe123 ha escrit:Fantàstics aquests canvis d'horari... però pel que he pogut comprovar la majoria dels R4, en comptes d'escurçar el temps de trajecte, l'allarguen 4 minuts :x :x :x
El que guanyen per un extrem de la línia el perden per l'altre, perquè lleven LTV a una part però adapten els horaris a les LTV de l'altra.


Metrovalència et recorda que viatjar sense títol de transport validat suposa el pagament d'un suplement de cent euros.

Miquel
Administrador
Entrades: 4420
Ubicació: Barcelona

Entrada Autor: Miquel » Diumenge 05/02/2017 21:42

trenesrenfe123 ha escrit:Fantàstics aquests canvis d'horari... però pel que he pogut comprovar la majoria dels R4, en comptes d'escurçar el temps de trajecte, l'allarguen 4 minuts :x :x :x

I si aquests canvis es fan per l'eliminació de LTVs... per què quan van eliminar la LTV d'Estació de França (es perdien 3-5 minuts), van allargar els horaris dels R2 i RegSud fins a 5-6 minuts? :nose :x :x Logica not found.
Doncs a la R12, tot el que guanyem camí a Manresa (eliminant el coixí de temps a Sant Vicenç de Castellet, on el tren s'aturava 7-5 minuts per anar avançat), ho perdem a Calaf ja que s'han posat mooooooolt generosos amb el temps per creuar allà. Per més inri, li sumen més minuts per la plana de Lleida i ara s'arriba "oficialment" tres minuts més tard tenint en compte que s'han ventilat un mínim de 5.

I pel que veig és la tónica d'inflar l'horari si hi ha encreuament, pel matí han fet el mateix amb el encreuament a Tàrrega.

Tren 15633
Abans: Cervera 06:55 - Lleida 07:48
Ara: Cervera 06:55 - Lleida 07:47

Surt igual, arriba 1 minut abans. Hi ha encreuament a Tàrrega.

Tren 15631
Abans: Cervera 07:35 - Lleida 08:28
Ara: Cervera 07:35 - Lleida 08:25

Surt igual, arriba 3 minuts abans. No te encreuaments.

El graciós es que el que més interessa, és arribar amb el 15633 uns minutets abans, per fer enllaç amb la LP de les 07:50. Hem guanyat oficialment 60 segons, però coi, realment perdem 2 minuts si comparem amb la següent circulació. I aquests 2 minuts són crucials. Podrien haver fet sortir el de Lleida un parell de minuts abans per agilitzar-ho tot una mica.


El metro de Barcelona amb motoristes!

trenesrenfe123
N6
N6
Entrades: 183

Entrada Autor: trenesrenfe123 » Diumenge 05/02/2017 22:30

fgc113 ha escrit:
trenesrenfe123 ha escrit:Fantàstics aquests canvis d'horari... però pel que he pogut comprovar la majoria dels R4, en comptes d'escurçar el temps de trajecte, l'allarguen 4 minuts :x :x :x
El que guanyen per un extrem de la línia el perden per l'altre, perquè lleven LTV a una part però adapten els horaris a les LTV de l'altra.
Aleshores a què ve aquesta publicitat de Territori i de la premsa de que els trens de la línia R4 redueixen fins a 4 minuts el temps de trajecte? En tot cas l'allarguen!



Respon

Torna a “Ferrocarril àrea Barcelona / Ferrocarril área Barcelona”