Notícies línia de La Pobla de Segur

RENFE regionals i línies FGC de fora de l'àrea de Barcelona.
RENFE regionales y líneas FGC de fuera del área de Barcelona.
Respon
Avatar de l’usuari
Sky
N9
N9
Entrades: 1889
Ubicació: Lleida

Re: Notícies línia de La Pobla de Segur

Entrada Autor: Sky » Divendres 03/02/2017 15:56

Atenció! Demà dissabte 4 de febrer el servei de tren entre Balaguer i la Pobla de Segur es farà amb bus (03/02/2017)

La línia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya entre Balaguer i la Pobla de Segur es realitzarà amb un autobús substitutori, per treballs de millora en les unitats dels trens. El servei habitual de tren entre Balaguer i Lleida es mantindrà sense variacions.

L'autobús substitutori serà de l'empresa ALSA i s'aturarà a tots els municipis que tenen servei de tren. La parada es realitzarà a la parada de bus més propera que hi hagi dels baixadors/estacions, excepte als municipis de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya on només es farà parada sota demanda trucant al telèfon 973 445 503 o bé mitjançant els intèrfons de les estacions.

L'horari de pas del bus serà el mateix que l'horari de pas del tren.

S'adjunta nota informativa de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

http://www.atmlleida.cat/d/NMtuueWhic/d ... -17_tz.pdf

http://www.atmlleida.cat/noticies/367



Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 22809
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Divendres 03/02/2017 16:24

I quins treballs de millora són? Això per no comprar un parell més d'unitats...



Avatar de l’usuari
bigcoaster
N8
N8
Entrades: 911

Entrada Autor: bigcoaster » Divendres 03/02/2017 17:11

je je je, això dels treballs de millora ens ho anirem coneixent veig. Cada vegada que peti algun tren, treballs de millora...


This is the Southern service to London Victoria. We're now approaching London Victoria. Change here for the Victoria, Circle and District lines, National Rail services and the Victoria Coach Station.

Miquel
Administrador
Entrades: 4139
Ubicació: Barcelona

Entrada Autor: Miquel » Divendres 03/02/2017 17:23

bigcoaster ha escrit:je je je, això dels treballs de millora ens ho anirem coneixent veig. Cada vegada que peti algun tren, treballs de millora...
O simplement una revisió de la unitat.

Si es que n'hi ha per estar tot el dia picant-los a cop de clatellots. El mínim havien de ser 3 trens, especialment aprofitant que ens haviem adherit a una comanda ja sol·licitada. Si es que no escarmentem.... :emprenyat


El metro de Barcelona amb motoristes!

marc_valldo
N3
N3
Entrades: 32
Ubicació: Sabadell

Entrada Autor: marc_valldo » Divendres 03/02/2017 18:27

Pero amb un dissabte arreglaran els dos trens? Pel que diuen sembla com si un dels dos continuarà funcionant demà. Llavors, un altre dissabte ho faran amb l'altre?



Avatar de l’usuari
UT440_132M
N10
N10
Entrades: 3744
Ubicació: Tona. C-17 s. 49/51 N152A KM. 59
Contacta:

Entrada Autor: UT440_132M » Dissabte 04/02/2017 2:02

Els Stadler GTW no son precisament un tren que requereixi poc manteniment. El personal de Núria cada dos per tres, ha d'estar revisant els boogies dels A10 i A11, i si fos per ells, aquestes dues unitats no circularien, donada la poca fiabilitat comparada amb els veterans BEH 4/8.


Visiteu: http://www.youtube.es/rodaliesvicc3 - http://www.flickr.com/photos/ut440_132m

PACO "Plataforma per l'Abolició del Cotxe Oficial", Soci núm. 3

http://www.nouferrocat.foroactivo.com

Avatar de l’usuari
Sky
N9
N9
Entrades: 1889
Ubicació: Lleida

Entrada Autor: Sky » Dissabte 04/02/2017 16:31

Una pedrada deixa sense servei el tren de la Pobla

S'ha hagut de canviar un vidre a causa d'una gran esquerda que dificultava la visió del conductor

El tren de la Pobla ha hagut d'interrompre el seu servei aquest dissabte a causa d'un acte vandàlic produït aquesta setmana. Segons apunta l'alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, a Balaguer TV, un nen va tirar una pedra contra un vidre d'un comboi i va provocar una esquerda que, amb els dies, s'ha anat fent gran.

La magnitud del trencament havia arribat a ser tan gran que dificultava la visió del maquinista, per la qual cosa s'ha procedit a canviar el vidre. D'aquesta manera, el servei del trajecte entre Balaguer i la Pobla s'ha hagut de fer amb autobús, mentre que el comboi que cobria la línia Balaguer-Lleida ha circulat amb normalitat.

http://www.naciodigital.cat/lleida/noti ... tren/pobla



Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 22809
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dissabte 04/02/2017 18:03

En fi... Sense trens de recanvi per un vidre... Ja veurem com va la gestió del tren a la T1...



Avatar de l’usuari
bigcoaster
N8
N8
Entrades: 911

Entrada Autor: bigcoaster » Dissabte 04/02/2017 21:08

Una pedrada? Cullons com estem...

Però una pedrada si que els fotia jo als de la Gene per comrar només dos trens...


This is the Southern service to London Victoria. We're now approaching London Victoria. Change here for the Victoria, Circle and District lines, National Rail services and the Victoria Coach Station.

Avatar de l’usuari
Sky
N9
N9
Entrades: 1889
Ubicació: Lleida

Entrada Autor: Sky » Dimecres 08/02/2017 18:05

Surt a concurs la reforma de l'estació de tren de la Pobla de Segur

Compta amb un pressupost d'uns 328.000 euros, finançats majoritàriament amb fons europeus

S'hi ubicarà una oficina de turisme, un centre d'interpretació i un de bicicletes de muntanya


El ple del Consell Comarcal de Pallars Jussà ha aprovat per unanimitat aquest dimarts en sessió ordinària la sortida a contractació de l'obra de remodelació de l'edifici de l'estació de tren de la Pobla de Segur, que permetrà acollir una oficina de turisme, un centre d'interpretació de Boumort i Collegats i un de bicicletes de muntanya.

El pressupost de l'obra és d'uns 328.000 euros, que seran finançats majoritàriament amb fons europeus i també amb una partida de la Generalitat. El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, ha expressat el seu desig perquè comencin les obres i poder donar el servei "el més aviat possible". El termini per a la presentació d'ofertes és de 26 dies.

El ple del Consell també ha aprovat una moció relativa a la campanya d'acollida de refugiats "Casa nostra, casa vostra" amb els vots a favor de tots els partits. També s'han aprovat diferents mocions relatives als pressupostos de la Generalitat 2017, entre les quals destaquen una partida per desencallar la reforma de Comiols.

http://www.naciodigital.cat/lleida/noti ... obla/segur



Avatar de l’usuari
Sky
N9
N9
Entrades: 1889
Ubicació: Lleida

Entrada Autor: Sky » Dijous 23/02/2017 11:18

Tres enginyeries opten al disseny del baixador de Lleida

Tres enginyeries amb seu a Barcelona opten a adjudicar-se tant la redacció de l’estudi informatiu com del projecte constructiu de l’estació de la línia de tren de la Pobla de Segur al polígon El Segre de Lleida. Es tracta d’un baixador pensat per donar servei a uns 43.000 viatgers al llarg de l’any.

En els tres casos, són enginyeries amb experiència en projectes i obres vinculades al transport ferroviari, tant dins de l’Estat com a nivell internacional. Alguna ja ha treballat a Lleida, com és el cas de Dopec, responsable del projecte de la prolongació del pont de Príncep de Viana fins a l’N-II (avinguda Victoriano Muñoz). També va formar part de l’equip que va dissenyar la reforma de l’avinguda Diagonal de Barcelona sota el mandat de Trias, que no es va portar a terme. A més de Dopec, Auding Intraesa i GPO, Ingeniería y Arquitectura, també són candidates a projectar l’estació del polígon, la primera ferroviària a Lleida a la zona industrial per a passatgers. En el cas d’Auding Intraesa, ha participat en projectes i obres de la línia 9 del metro de Barcelona, en el TramBaix o en infraestructures de transport del Brasil i la República Dominicana. GPO, al seu torn, també ha participat en l’L-9, al metro de São Paulo o al tramvia de Cadis, segons figura en les respectives pàgines web corporatives.

Serà la primera estació per a viatgers al polígon i tindrà una andana de 80 metres per 3

El disseny del nou baixador de la línia de la Pobla a Lleida s’adjudicarà durant les properes setmanes, costarà uns 50.000 euros i l’elaboració té un termini màxim de deu mesos, amb la qual cosa podria estar enllestit a començaments del 2018.

El polígon El Segre concentra unes 300 empreses i 6.000 treballadors. L’actuació haurà de preveure la construcció d’una andana amb longitud útil de vuitanta metres i un ample de tres, així com el condicionament de l’accés per a vianants des de l’avinguda de la Indústria. Així mateix, la resta d’actuacions en obra civil i instal·lacions hauran de garantir que l’estació tingui els mateixos estàndards de qualitat de la resta de les estacions de la línia.

http://www.lleida.com/noticia_canal/tre ... -de-lleida



Pau Noy
N1
N1
Entrades: 2

Entrada Autor: Pau Noy » Dissabte 25/02/2017 11:33

wefer ha escrit:
Granolleri ha escrit:Si un tren dorm a La Pobla, el maquinista i l'interventor també han de dormir a La Pobla i suposo que això FGC ho vol evitar tant com pugui.
Poden tornar perfectament en taxi a Lleida. Tan cutres són a FGC que no es poden gastar el que costa un taxi La Pobla-Lleida? :x
M'encanta aquest país on ens gastem centenars de milions d'euros en obres absurdes i després no tenim 50 euros per millorar un servei cabdal. Patètic.
Oblideu que hi ha una part no poc important d'operaris de la línia que són del Pallars. Quan acaben el servei a la Lleida han de prendre els seus automòbils per tornar a casa, i quan comencen el servei igual, 80-90 km. Jo conec un que és de Talarn.



Avatar de l’usuari
Sky
N9
N9
Entrades: 1889
Ubicació: Lleida

Entrada Autor: Sky » Diumenge 12/03/2017 9:27

Treballs de nit per reformar dos túnels de la línia

FGC porta a terme en horari nocturn treballs de reforma dels túnels número 3 i número 6 de la línia de la Pobla, entre les 21.30 i les 5.30 hores per no pertorbar els horaris de circulació de viatgers. Durant part de les hores de treball es trasllada material com ara travesses de tren des de l’estació de Lleida. Posteriorment s’emprendran també treballs de senyalització de la línia.

http://www.lleida.com/noticia_canal/fgc ... dels-llacs



oriolp13
N9
N9
Entrades: 2181
Ubicació: L7 - El Putxet

Entrada Autor: oriolp13 » Diumenge 12/03/2017 21:56

Sky ha escrit:Treballs de nit per reformar dos túnels de la línia

FGC porta a terme en horari nocturn treballs de reforma dels túnels número 3 i número 6 de la línia de la Pobla, entre les 21.30 i les 5.30 hores per no pertorbar els horaris de circulació de viatgers. Durant part de les hores de treball es trasllada material com ara travesses de tren des de l’estació de Lleida. Posteriorment s’emprendran també treballs de senyalització de la línia.

http://www.lleida.com/noticia_canal/fgc ... dels-llacs
Algú sap en que consistiran aquests treballs de senyalitzció?
Tenen pensat substituïr el BT actual per algun altre tipus?


Salutacions,

Oriol

albe6
N8
N8
Entrades: 966
Ubicació: Almacelles (Lleida)

Entrada Autor: albe6 » Dilluns 13/03/2017 8:19

La idea és posar intal•lació de fibra òptica i telecomandar-ho tot des del COR de Rubí



Avatar de l’usuari
122-042-132
N9
N9
Entrades: 1343
Ubicació: (Barcelona CAT, Austin i Houston TX, Washington DC)

Entrada Autor: 122-042-132 » Dilluns 13/03/2017 14:17

Però per ara Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) només substituirà trams de via deteriorats a l’interior dels túnels de la línia de la Pobla. La primera actuació està prevista al túnel de coll del Porte, entre Sant Llorenç de Montgai i Vilanova de la Sal, i el més llarg de la línia, amb tres quilòmetres i mig. FGC va treure a concurs la renovació dels carrils i del balast de sota amb un pressupost de més de dos milions. Aquesta és la obra que s'està executant en aquest moments. Salut!



Miquel
Administrador
Entrades: 4139
Ubicació: Barcelona

Entrada Autor: Miquel » Dilluns 13/03/2017 14:58

Coi, i al final aquell tema del túnel de Sant Llorenç que tenia una caverna profunda sota les vies com va acabar?


El metro de Barcelona amb motoristes!

Avatar de l’usuari
122-042-132
N9
N9
Entrades: 1343
Ubicació: (Barcelona CAT, Austin i Houston TX, Washington DC)

Entrada Autor: 122-042-132 » Dilluns 13/03/2017 18:04

De Ràdio Balaguer:

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha iniciat les obres de renovació de la via del túnel 3 de la línia Lleida-la Pobla de Segur, conegut com el coll de Porte, a la Noguera. En total, es renovaran 3.000 metres entre els punts quilomètrics 38 i 41. El túnel 3 està situat entre les estacions de Sant Llorenç de Montgai i de Vilanova de la Sal, i amb una longitud de 3.495 metres és el més llarg de la línia.

Les obres de renovació tenen un termini de 3 mesos. Durant el mes de febrer s’han realitzat les tasques de preparació de la zona d’aplec de Sant Llorenç de Montgai.

El pressupost de licitació de les obres ha estat de 1.691.096,28 €.



La reproducció de continguts de la pàgina web de Ràdio Balaguer
queda subjecta a la llicència (CC BY-NC-SA 3.0)

En cas de fer-ne us en un altre mitjà, cal que en reconeixeu l'autoria



Avatar de l’usuari
Sky
N9
N9
Entrades: 1889
Ubicació: Lleida

Entrada Autor: Sky » Dimecres 15/03/2017 9:28

Accionen de forma incorrecta un mecanisme del tren de la Pobla i el convoi queda inutilitzat

Un bus porta els 30 viatgers de Térmens a Lleida


Un convoi del Tren de la Pobla va patir ahir a les 11.40 hores una avaria a l’alçada de Térmens, que va obligar als passatgers a continuar el viatge fins a la ciutat de Lleida en autobús. Segons van explicar fonts de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, organisme que gestiona la línia, un agent de seguretat del tren va fer un accionament incorrecte d’un mecanisme sembla ser que per atendre a un viatger amb problemes de mobilitat

http://www.lamanyana.cat/comarques/publ ... utilitzat/



Miquel
Administrador
Entrades: 4139
Ubicació: Barcelona

Entrada Autor: Miquel » Dimecres 15/03/2017 15:36

Sky ha escrit:Accionen de forma incorrecta un mecanisme del tren de la Pobla i el convoi queda inutilitzat

Un bus porta els 30 viatgers de Térmens a Lleida


Un convoi del Tren de la Pobla va patir ahir a les 11.40 hores una avaria a l’alçada de Térmens, que va obligar als passatgers a continuar el viatge fins a la ciutat de Lleida en autobús. Segons van explicar fonts de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, organisme que gestiona la línia, un agent de seguretat del tren va fer un accionament incorrecte d’un mecanisme sembla ser que per atendre a un viatger amb problemes de mobilitat

http://www.lamanyana.cat/comarques/publ ... utilitzat/
No se si n'és derivat o no, però dissabte, el tren de les 08:25 de Balaguer a La Pobla, i la seva tornada es farà en autobús.

http://www.fgc.cat/downloads/avisos_fgc ... lleida.pdf


El metro de Barcelona amb motoristes!

Respon

Torna a “Ferrocarril a Catalunya / Ferrocarril en Cataluña”