Autoescoles de Barcelona protesten per manca d’examinadors

Cotxes, motos, bicis, etc. i infrastructures associades (autopistes i autovies).
Coches, motos, bicis, etc. e infraestructuras asociadas (autopistas y autovías).
Respon
Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Autoescoles de Barcelona protesten per manca d’examinadors

Entrada Autor: metring » Divendres 13/06/2014 22:21

http://www.btv.cat/btvnoticies/2014/06/ ... barcelona/

Les autoescoles de Barcelona protesten per la manca d’examinadors

Actualitzat el 13.06.2014 a les 20:11

Feia temps que els empresaris d’autoescoles de Barcelona arrossegaven malestar per l’increment del temps d’espera per als alumnes que volien treure’s el carnet de conduir. En els darrers cinc anys el cos d’examinadors ha passat de 80 a 60 treballadors, un fet que ha causat que els aspirants al carnet de cotxe, moto i camió hagin d’espaiar molt més la pujada a la prova. Tot i les darreres incorporacions de personal, continua havent-hi retards. Segons Miguel Ángel Soria, gerent de l’Autoescola Bruguers de Gavà, el retard perjudica principalment els aspirants, que no poden preveure quan seran els exàmens, però també els empresaris, que han d’adaptar els horaris de feina a les necessitats, “treballant un dia 12 hores i l’altre només quatre”.

De la darrera reunió de la Federació d’Autoescoles de Barcelona (FAB) en va sortir la proposta d’iniciar les mobilitzacions perquè s’ampliï el cos d’examinadors a Barcelona o que -com fa uns anys- se’ls permeti fer hores extres per mirar de reduir la bossa d’alumnes pendents d’examen. La d’aquest divendres ha estat la primera de les protestes dels empresaris de les autoescoles de la província, que denuncien que Barcelona pateix una discriminació respecte a Madrid, on els exàmens es continuen fent amb tota normalitat cada setmana. L’Autoescola Bruguers ha portat alumnes a examen aquest mateix divendres, però Soria és pessimista i no espera poder tornar a pujar “almenys fins al 2 o 3 de juliol, d’aquí a tres setmanes”.



Avatar de l’usuari
genissimon
N10
N10
Entrades: 3142
Ubicació: La Selva marítima i el Berguedà prepirinenc

Entrada Autor: genissimon » Dijous 11/05/2017 14:19

Diari de Girona, 11 de maig de 2017 ha escrit: Els examinadors del carnet de conduir faran vaga durant cinc setmanes a l'estiu
Asextra ha convocat una mobilització per al 2 de juny a Madrid i farà l'aturada l'última setmana de juny i tot el mes de juliol.
El president de l'Associació d'Autoescoles assegura que aquesta situació provocarà un nou col·lapse per fer l'examen pràctic

[...]


Reposició del Tramvia Blau.
Manteniment del servei ferroviari a l'Estació de França i connexió decent amb el metro.
Corredor mediterrani per a mercaderies amb via d'ample normal (UIC 1435mm), apartadors llargs (>1000m) i pendents suaus (<15‰).
Desdoblament de la C-55 entre Manresa i Abrera.
Actualització de la C-26 entre Berga i Solsona.

Respon

Torna a “Vehicles privats / Vehículos privados”