Incidències a ferrocarrils fora de Catalunya

Serveis de RENFE fora de Catalunya i resta de companyies i països, així com temes ferroviaris sense ubicació geogràfica concreta.
Servicios de RENFE fuera de Cataluña y resto de compañías y paises, así como temas ferroviarios sin ubicación geográfica concreta.
Respon
437.001
N10
N10
Entrades: 5038
Ubicació: Tarragona

NOTA DE PREMSA | Tall Buñol-Utiel i Cocentaina-Alcoi.

Entrada Autor: 437.001 » Dilluns 19/12/2016 16:25

Renfe (19/12/2016)
Suspendida la circulación de trenes entre las estaciones de Utiel y Buñol y en la línea Xàtiva-Alcoi

Se establece un plan alternativo de transporte por carretera entre las estaciones de Utiel y Buñol y Cocentaina y Alcoi


Renfe ha establecido un plan alternativo de transporte por carretera entre las estaciones de Utiel y Buñol, desde primera hora de hoy, con el fin de garantizar la movilidad a los viajeros de los servicios de la línea C-3 y los trenes de Media Distancia que unen Valencia con Cuenca.

Por lo que se refiere a las líneas en la Comunidad Valenciana, las inundaciones provocadas por las fuertes lluvias del fin de semana han afectado a la infraestructura ferroviaria, por acumulación de agua y barro, entre las estaciones de El Rebollar y Buñol. La persistencia del temporal durante la noche de hoy mantiene la interrupción del tráfico ferroviario entre ambas estaciones. La compañía Renfe mantiene el servicio de cercanías de la línea C-3, entre Utiel y Buñol, con transbordos por carretera.

Asimismo, el tránsito ferroviario entre Xàtiva y Alcoi se ha visto interrumpido debido a la caída de un árbol entre Cocentaina y Alcoi esta madrugada. Los viajeros de Media Distancia realizarán el trayecto entre ambas ciudades en autobús.

Técnicos de Adif (Administrador de Infraestructuras Ferroviarias), entidad pública responsable de la gestión de las infraestructuras ferroviarias, trabajan en la zona desde esta madrugada para despejar las vías y poder reanudar el servicio ferroviario en los dos tramos citados.

Los viajeros que quieran recabar información sobre la situación del servicio pueden consultar en el teléfono de información 902 320 320 ó bien las páginas web de las compañías, http://www.renfe.com y http://www.adif.es, así como en la aplicación de Adif "App en tu móvil" o en el twitter @adif_es



Avatar de l’usuari
fgc113
N8
N8
Entrades: 1033
Ubicació: Borriana-les Alqueries (C6)

Entrada Autor: fgc113 » Dilluns 19/12/2016 17:59

També està tallada la circulació ferroviària entre Alacant i Murcia.


Metrovalència et recorda que viatjar sense títol de transport validat suposa el pagament d'un suplement de cent euros.

437.001
N10
N10
Entrades: 5038
Ubicació: Tarragona

Entrada Autor: 437.001 » Dimarts 20/12/2016 17:14

Adif (20/12/2016)
Restablecido el tráfico ferroviario en las líneas Buñol-Utiel y Xàtiva-Alcoi

La circulación de trenes se encontraba suspendida por acumulación de agua, arrastre de materiales y caída de árboles

• Se han reparado 300 metros de vía dañada entre las estaciones de Buñol y El Rebollar y retirado árboles de la vía entre Cocentaina y Alcoi.

• Se han visto afectados 26 trenes de cercanías y Media Distancia por las restricciones de circulación en las citadas líneas, cuyos viajeros han utilizado los medios alternativos de transporte por carretera


20/12/2016. Desde las 5.00 horas de la mañana de hoy se ha reanudado el tráfico de trenes en las líneas Buñol-Utiel y Xàtiva-Alcoi, que permanecía suspendido debido al arrastre de materiales producido por el temporal de lluvias.

Desde que se interceptó la vía se han visto afectados por las restricciones de circulación entre Utiel y Buñol un total de 14 trenes de cercanías de la línea C-3 y 6 servicios de Media Distancia que unen Cuenca y Valencia, cuyos viajeros han utilizado los medios alternativos de transporte por carretera programados entre ambas ciudades. Por lo que se refiere a la línea Xàtiva-Alcoi han siso transbordados por carretera los viajeros de los 6 trenes que circulan diariamente entre ambas ciudades.

En el trayecto Buñol-Utiel los trabajos han consistido en la reparación de un tramo de vía de 300 m de longitud que había quedado desguarnecido por el arrastre de las lluvias entre los pp. kk. 30/400 al 30/700, situado entre las estaciones de Buñol y El Rebollar. Para ello, ha sido necesario un nuevo aporte de balasto, así como la sustitución de traviesas y elementos de vía deteriorados.

Por lo que se refiere a la línea Xàtiva-Alcoi, se han retirado algunos árboles de la vía, localizados principalmente entre las estaciones de Cocentaina y Alcoi, y se han reparado los daños causados por el arrastre de las aguas.

La compañía Renfe ha mantenido hasta ahora el servicio de trenes de Media Distancia entre ambas localidades con transbordos por carretera.

Adif y Renfe han informado de las afectaciones al servicio a través del personal de atención al cliente en trenes y estaciones, así como en el teléfono 902 320 320, las webs http://www.renfe.com y http://www.adif.es (apartado “Estado de la Red”), en las apps “Adif en tu móvil” y “Renfe Horarios” y en redes sociales (@renfe y @adif_es).
437.001 l’ha editat per darrera vegada el dia: Dimarts 20/12/2016 17:55, en total s’ha editat 1 vegada.



Avatar de l’usuari
fgc113
N8
N8
Entrades: 1033
Ubicació: Borriana-les Alqueries (C6)

Entrada Autor: fgc113 » Dimarts 20/12/2016 17:22

A causa de les fortes pluges, a més dels talls de línies que ha publicat 437.001, el pas inferior de l'estació d'Alfafar-Benetússer va estar inundat durant unes hores. Els passatgers que arribaven de València, havien de seguir fins a Massanassa i allí canviar d'andana per a retrocedir i arribar a Alfafar per l'andana principal; i els qui volien anar a Silla/Xàtiva/Gandia, supose que havien d'anar fins a València-Nord i canviar de tren i sentit.


Metrovalència et recorda que viatjar sense títol de transport validat suposa el pagament d'un suplement de cent euros.

Avatar de l’usuari
Javi M
N9
N9
Entrades: 1618
Ubicació: Sant Feliu

Entrada Autor: Javi M » Dimecres 21/12/2016 0:17

fgc113 ha escrit:Els passatgers que arribaven de València, havien de seguir fins a Massanassa i allí canviar d'andana per a retrocedir i arribar a Alfafar per l'andana principal; i els qui volien anar a Silla/Xàtiva/Gandia, supose que havien d'anar fins a València-Nord i canviar de tren i sentit.
Serà els viatgers PMR o amb maniobrabilitat reduïda per altres temes (portar trastos, persones acompanyades de nens, etc.). Qualsevol altre persona, com és evident, haurà creuat les vies o sortit pel mur d'obra (que és baixet i ben fàcil de saltar) que dóna al carrer des de la via que no s'utilitza.

Edito: Potser els trens no paraven a Alfafar direcció Sud?



Avatar de l’usuari
fgc113
N8
N8
Entrades: 1033
Ubicació: Borriana-les Alqueries (C6)

Entrada Autor: fgc113 » Dimecres 21/12/2016 7:23

Crec que no paraven, perquè vaig llegir a gent queixar-se.


Metrovalència et recorda que viatjar sense títol de transport validat suposa el pagament d'un suplement de cent euros.

437.001
N10
N10
Entrades: 5038
Ubicació: Tarragona

Entrada Autor: 437.001 » Dijous 19/01/2017 19:33

Avisos de Renfe (19/01/2017)
Incidencias por climatología adversa

Suspendida la circulación de trenes en la línea Xàtiva-Alcoi por acumulación de nieve


Suspendida la circulación de trenes en la línea Xàtiva-Alcoi por la acumulación de nieve desde las 12.45 horas. Las condiciones meteorológicas adversas han provocado la caída de árboles y la acumulación de nieve en diversos puntos del trayecto, afectando a la infraestructura ferroviaria. La persistencia del temporal durante el día de hoy mantiene la interrupción del servicio entre ambas ciudades.

Por el momento, las condiciones meteorológicas adversas y el trafico restringido de las carreteras de la zona no permiten establecer un plan alternativo para garantizar la movilidad de los viajeros. Técnicos de Adif trabajan en la zona para despejar las vías y poder reanudar el servicio ferroviario.

Adif y Renfe han informado de las afectaciones al servicio a través del personal de atención al cliente en trenes y estaciones, así como en el teléfono 902 320 320, las webs http://www.renfe.com y http://www.adif.es (apartado “Estado de la Red”), en las apps “Adif en tu móvil” y “Renfe Horarios” y en redes sociales (@renfe y @adif_es).


Adif (19/01/2017)
Información del tráfico ferroviario

19-01-2017. Estado de la Red. 18:30 h.


Se encuentra interrumpida la circulación de la línea C1 del núcleo de cercanías de Valencia entre Tavernes y Cullera debido a las condiciones meteorológicas adversas.

En estos momentos se encuentra suspendida la circulación ferroviaria por ambas vías por condiciones atmosféricas adversas en la línea de ancho convencional entre La Encina y Chinchilla.

Se encuentra interrumpida la circulación entre Xàtiva y Alcoi debido a la acumulación de nieve, afectando a los trenes de la línea C2 del núcleo de cercanías de Valencia.

Se encuentra suspendida la circulación ferroviaria por alta velocidad entre Albacete y Alicante debido a las condiciones meteorológicas adversas y la avería de un tren.

La línea de ancho métrico Cartagena-Los Nietos está registrando retrasos medios de 20 minutos por condiciones meteorológicas adversas.

Las relaciones de media distancia que circulan por el tramo Madrid-Ávila verán afectados sus horarios entre el próximo 1 de febrero y el 15 de mayo por la realización de obras de mejora de la infraestructura entre Santa María de la Alameda y Herradón-La Cañada. Más información en: http://www.renfe.com.

Debido a las obras de construcción de la línea de alta velocidad Antequera-Granada, se han establecido transbordos por carretera entre Granada y Antequera Santa Ana, para las relaciones de media y larga distancia Madrid-Granada, Sevilla-Almería y Granada-Algeciras. Para más información: http://www.renfe.com.



437.001
N10
N10
Entrades: 5038
Ubicació: Tarragona

Entrada Autor: 437.001 » Dijous 19/01/2017 21:07

Avisos de Renfe (19/01/2017)
El temporal de nieve obliga a la suspensión del tráfico ferroviario en Albacete

Las condiciones meteorológicas han provocado la acumulación de hielo y nieve en diversos puntos del trayecto, afectando a la infraestructura ferroviaria y al material


19/01/2017 (20:29) El temporal de nieve en la provincia de Albacete ha obligado a la suspensión del tráfico en la línea de Alta Velocidad entre Albacete y Alicante y la línea convencional entre La Encina y Chinchilla. Las condiciones meteorológicas adversas por acumulación de hielo y nieve en diversos puntos del trayecto han afectado a la infraestructura ferroviaria y al material. La persistencia del temporal durante esta tarde mantiene la interrupción del tráfico ferroviario entre ambas ciudades.

Para garantizar la continuidad de los trenes afectados en el trayecto, Renfe ha establecido un plan de transporte con el envío de dos trenes Alvia S 730 híbridos, de tracción diesel y eléctrica, para transbordar a los viajeros hasta destino.

Técnicos de Adif (Administrador de Infraestructuras Ferroviarias), entidad pública responsable de la gestión de las infraestructuras ferroviarias, trabajan en la zona para despejar las vías y poder reanudar el servicio ferroviario en los tramos citados.

Durante la jornada de hoy se han visto afectados por el temporal 13 trenes de Larga Distancia y Media Distancia que han circulado por la vía convencional entre Alicante, Albacete y Valencia. Con retrasos entre 60 y 180 minutos

Por lo que se refiere al servicio de Alta Velocidad Alicante-Albacete-Madrid hasta el momento se han visto afectados 6 trenes con retrasos entre 90 y 200 minutos por diversas incidencias provocadas por el temporal durante el trayecto.

Los viajeros afectados por estos retrasos serán indemnizados de acuerdo con el Compromiso Voluntario de Puntualidad de Renfe. Más información en el teléfono de información 902 320 320 ó bien las páginas web de las compañías, http://www.renfe.com y http://www.adif.es y las redes sociales de las compañías, especialmente las cuentas de Twitter @InfoRenfe y @Adif_es.



trenesrenfe123
N6
N6
Entrades: 183

Entrada Autor: trenesrenfe123 » Dijous 19/01/2017 21:35

Destacar alguns retards més importants, alguns superiors a les 4 o 5 hores:
- Talgo 460 Lorca - Barcelona Sants retard de 4h 30min.
- Talgo 697 Barcelona EDF - Sevilla SJ detingut a Almansa des de les 15.00h, ha estat suprimit fa poca estona, viatgers transbordats a Altaria 227.
- Talgo 694 Sevilla SJ - Barcelona EDF retard de més de 5 hores. La 252 titular ha patit una avaria al pantògraf. Primer un TECO de Tracción Rail que es trobava aturat a Almansa des de les 10.00h l'ha apartat a la següent estació, i després la 335.025 de Logitren que també es trobava a la vora l'ha traccionat fins a València Nord, on hi ha arribat fa una estona. Té prevista l'arribada a BCN als voltants de 01.15h.
- AVE 5123 Alacant - Madrid Atocha retard de 4 hores per avaria tècnica a Albacete. S'ha efectuat el transbord a un altre tren a mitja tarda.
- AVE 5163 Alacant - Madrid Atocha detingut a Bonete des de les 18.00h fins a nou avís. Un dels S-730 enviats des de Madrid és per transbordar els viatgers d'aquest tren. A les 22.00h té previst d'arribar a Albacete.



Avatar de l’usuari
fgc113
N8
N8
Entrades: 1033
Ubicació: Borriana-les Alqueries (C6)

Entrada Autor: fgc113 » Divendres 20/01/2017 16:23

S'ha restablert la circulació entre Utiel i Cuenca aquest migida i a les 17.20 eixirà el primer tren de València cap a Alcoi, tornant a posar en servei la línia Xàtiva - Alcoi que estava tallada des d'ahir a les 12.30 per acumulació de neu. Segueix tallada tallada la C3 entre Buñol i Utiel i la línia Sagunt - Zaragoza entre Caudiel i Teruel.

També he sabut que ahir es va inundar el pas inferior de Silla i els trens de la C1 i la C2 no paraven a l'estació en direcció sud.
fgc113 l’ha editat per darrera vegada el dia: Dilluns 03/04/2017 17:56, en total s’ha editat 1 vegada.


Metrovalència et recorda que viatjar sense títol de transport validat suposa el pagament d'un suplement de cent euros.

Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Diumenge 22/01/2017 18:35

Almenys 36 morts en el descarrilament d'un tren de passatgers a l'Índia

La policia investiga les causes de l'accident i no descarta que hagi estat provocat

http://www.ara.cat/internacional/36-mor ... 27304.html


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dilluns 03/04/2017 14:19




Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Dimecres 26/04/2017 16:45

Aquesta nit passada han mort dues persones i tres han quedat ferides de gravetat quan un tren d'obres s'ha desfrenat i ha acabat xocant contra maquinària de construcció a Brixen (Tirol del Sud), en un dels trams de més pendent de la línia del Brenner. El trànsit està tallat entre Brixen i Franzensfeste. A més de cobrir els serveis regionals amb bus substitutori, també s'han creat cinc connexions diàries en autocar entre Innsbruck i Bozen. Fins demà dijous, no es preveu que es restableixi el servei en via única, i divendres en via doble.

Informació extreta del diari austríac Der Standard (en alemany): http://derstandard.at/2000056563178/Zug ... tverletzte


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Divendres 12/05/2017 12:37

http://www.elnacional.cat/ca/societat/d ... 2_amp.html

Descarrila L'AVE que anava de Sevilla a Barcelona

L'AVE que sortia de Sevilla a les 8.50 hores i viatjava a Barcelona passant per Madrid i Zaragoza està aturat entre Brazatortas i Puertollano (Ciudad Real) des de fa més d'una hora perquè el tren ha descarrilat, tot i que no hi ha cap ferit.

Segons informa Renfe, s'ha sortit un rodal del cotxe número 8 "impedint-li continuar la marxa i sense ocasionar danys personals".

En aquests moments, els passatgers esperen un nou comboi per fer el transbord i continuar el trajecte. La demora prevista és de 2.30 hores, segons informa la companyia, que també ha assegurat que tornarà els diners íntegres del bitllet.

Al cap d'una estona d'estar aturats han obert les portes del tren, segons ha informat un passatger a El Nacional, que ha explicat que, al principi, "l'ensurt ha estat gran", però s'ha alegrat que, com a mínim, "la gestió de la informació està sent bastant bona" perquè el revisor ha passat pels diferents vagons a informar-los.

Quan els passatgers encara no tenien cap tipus d'informació, s'han espantat al veure que al comboi hi havia diferents vidres trencats.



Avatar de l’usuari
Renfe445
N10
N10
Entrades: 4436
Ubicació: ??!!!#=?¿****!!! ©
Contacta:

Entrada Autor: Renfe445 » Divendres 12/05/2017 13:06

metring ha escrit:http://www.elnacional.cat/ca/societat/d ... 2_amp.html

Descarrila L'AVE que anava de Sevilla a Barcelona

L'AVE que sortia de Sevilla a les 8.50 hores i viatjava a Barcelona passant per Madrid i Zaragoza està aturat entre Brazatortas i Puertollano (Ciudad Real) des de fa més d'una hora perquè el tren ha descarrilat, tot i que no hi ha cap ferit.

Segons informa Renfe, s'ha sortit un rodal del cotxe número 8 "impedint-li continuar la marxa i sense ocasionar danys personals".

En aquests moments, els passatgers esperen un nou comboi per fer el transbord i continuar el trajecte. La demora prevista és de 2.30 hores, segons informa la companyia, que també ha assegurat que tornarà els diners íntegres del bitllet.

Al cap d'una estona d'estar aturats han obert les portes del tren, segons ha informat un passatger a El Nacional, que ha explicat que, al principi, "l'ensurt ha estat gran", però s'ha alegrat que, com a mínim, "la gestió de la informació està sent bastant bona" perquè el revisor ha passat pels diferents vagons a informar-los.

Quan els passatgers encara no tenien cap tipus d'informació, s'han espantat al veure que al comboi hi havia diferents vidres trencats.
No lo entiendo. El titular es puro clickbait? Dicen que sólo es un rodal del coche 8, cuando el titular parece que está diciendo que el tren entero descarriló?

O a lo mejor soy yo que estoy más dormido... :x



oriolp13
N9
N9
Entrades: 2191
Ubicació: Llinars del Vallès

Entrada Autor: oriolp13 » Divendres 12/05/2017 13:49

Renfe445 ha escrit:
metring ha escrit:http://www.elnacional.cat/ca/societat/d ... 2_amp.html

Descarrila L'AVE que anava de Sevilla a Barcelona

L'AVE que sortia de Sevilla a les 8.50 hores i viatjava a Barcelona passant per Madrid i Zaragoza està aturat entre Brazatortas i Puertollano (Ciudad Real) des de fa més d'una hora perquè el tren ha descarrilat, tot i que no hi ha cap ferit.

Segons informa Renfe, s'ha sortit un rodal del cotxe número 8 "impedint-li continuar la marxa i sense ocasionar danys personals".

En aquests moments, els passatgers esperen un nou comboi per fer el transbord i continuar el trajecte. La demora prevista és de 2.30 hores, segons informa la companyia, que també ha assegurat que tornarà els diners íntegres del bitllet.

Al cap d'una estona d'estar aturats han obert les portes del tren, segons ha informat un passatger a El Nacional, que ha explicat que, al principi, "l'ensurt ha estat gran", però s'ha alegrat que, com a mínim, "la gestió de la informació està sent bastant bona" perquè el revisor ha passat pels diferents vagons a informar-los.
El titular pot ser tendenciós, però diu el que ha passat: ha descarrilat el tren. Es surti un rodal o es surtin 10, descarrilar ha descarrilat. El que no entenc és com es pooden trencar els vidres del tren havent descarrilat només un rodal...
Quan els passatgers encara no tenien cap tipus d'informació, s'han espantat al veure que al comboi hi havia diferents vidres trencats.
No lo entiendo. El titular es puro clickbait? Dicen que sólo es un rodal del coche 8, cuando el titular parece que está diciendo que el tren entero descarriló?

O a lo mejor soy yo que estoy más dormido... :x


Salutacions,

Oriol

albe6
N8
N8
Entrades: 1035
Ubicació: Almacelles (Lleida)

Entrada Autor: albe6 » Divendres 12/05/2017 16:50

2.30h per canviar de tren?

Aquest a partir de Córdoba va en doble (Sevilla - Málaga)
No hi havia manera d'encabir a tothom al 112 no afectat i minimitzar el retard?



Avatar de l’usuari
ortegote
N8
N8
Entrades: 1231
Ubicació: a prop d' ADIF
Contacta:

Entrada Autor: ortegote » Divendres 12/05/2017 21:09

albe6 ha escrit:2.30h per canviar de tren?

Aquest a partir de Córdoba va en doble (Sevilla - Málaga)
No hi havia manera d'encabir a tothom al 112 no afectat i minimitzar el retard?
Si va completo imposible.
Otra cosa seria tener algun AVE de emergencia en Cordoba o Puertollano para servir a los puntos intermedios de la linea en casos como este.
Saludos.



Avatar de l’usuari
Renfe445
N10
N10
Entrades: 4436
Ubicació: ??!!!#=?¿****!!! ©
Contacta:

Entrada Autor: Renfe445 » Divendres 12/05/2017 21:48

oriolp13 ha escrit:El titular pot ser tendenciós, però diu el que ha passat: ha descarrilat el tren. Es surti un rodal o es surtin 10, descarrilar ha descarrilat. El que no entenc és com es pooden trencar els vidres del tren havent descarrilat només un rodal...
Quan els passatgers encara no tenien cap tipus d'informació, s'han espantat al veure que al comboi hi havia diferents vidres trencats.
Sí. Realmente el titular dice la verdad.
Me he quedado bastante sorprendido con esto de los vidrios. :o



437.001
N10
N10
Entrades: 5038
Ubicació: Tarragona

Entrada Autor: 437.001 » Dissabte 13/05/2017 2:03

Per Brazatortas els trens van com a mínim a 200 km/h.

Recordar que el tram Puertollano-Córdoba no permet velocitats máximes de més de 250 km/h degut a que la LAV ha de travessar Sierra Morena, amb força túnels, viaductes i corbes (és la LAV més antiga). De tota manera, Brazatortas és just a la sortida del darrer túnel venint de Córdoba, els següents túnels ja es troben en terme municipal de Madrid.

Afortunadament no ha passat res, però si el balast que ha sortit volant degut al descarrilament hagués arribat a trencar alguna finestra, potser estariem lamentant ferits o pitjor.

S'haurà d'esperar a veure l'informe de la incidència per saber per què ha descarrilat el tren.

==========================================================================================

Per altra banda, les retallades en personal de Renfe estan començant a afectar greument un tercer nucli de Rodalies, a més dels de València i Alacant/Murcia: el de Málaga.
S'han suprimit força trens a Málaga aquesta setmana. Els habitants de la Costa del Sol no deuen estar gens contents... :(

Per no parlar de les molt nombroses supressions de trens a la xarxa de via mètrica (ex-Feve). Tot el nord (Biscaia, Cantabria, Astúries, nord de Galícia, nord de Castella i Lleó) està que treu fum amb Renfe.

Renfe comença a necessitar personal com l'aire que respira.



Respon

Torna a “Ferrocarril en general”