Montserrat Classic Express

Documents, fotografies, museus i tot allò relacionat amb la història dels transports.
Documentos, fotografías, museos y todo aquello relacionado con la historia de los transportes.
Respon
jms
N5
N5
Entrades: 159

Re: Montserrat Classic Express

Entrada Autor: jms » Dissabte 23/09/2017 17:31

El passat dimecres dia 20 de setembre va circular de nou l'Aromes de Montserrat Exprés amb escassament 30 passatgers. Les previsions fins ara no s'han complert. Prova d'això és que fins a finals d'any només hi ha previstos tres viatges: 8 d'octubre, 19 de novembre i 17 de desembre. El futur dels trens turístics està en entredit per la seva falta de rendibilitat encara que solament sigui social o econòmica.

jms



Intercanviador
N4
N4
Entrades: 57

Entrada Autor: Intercanviador » Dissabte 23/09/2017 18:46

Es comença per ser molt sel·lectiu amb el públic i s'acaba per no tenir-ne. Típic. Després ho posaran com a excusa de què aquesta mena de coses no agraden per aquí i per tant no tenen futur. Home, si es fan així de malament, és clar que no.



Avatar de l’usuari
Fran-Ikarus
N11
N11
Entrades: 5686
Ubicació: Allá donde se cruzan los sagaleses, donde el mar no se puede concebir
Contacta:

Entrada Autor: Fran-Ikarus » Diumenge 24/09/2017 15:50

Us continuo devent una crònica personal del viatge pre-inaugural o de "presentació a la premsa"... A aquest pas, la redactaré quan el servei, o més aviat producte, ja no es comercialitzi... :?

Recalco que se'n parlava com a un producte adreçat a grups de creueristes, i que els viatges només es durien a terme quan hom assolís un mínim de viatgers pel dia corresponent (la qual cosa sonava a "quan estigués ple o força ple"). Que hagin fet un viatge amb només 30 viatgers pot ser força significatiu... Mesura per redreçar allò que fins ara no ha anat com s'esperaven (sembla de calaix que és més fàcil atreure creueristes al tot just extingit estiu que durant la resta d'estacions meteorològiques)

El 8 d'octubre, de moment, ja veurem com pinten les coses en molts sentits...


Exhiba abono o pase antes de que se lo exijan

jms
N5
N5
Entrades: 159

Entrada Autor: jms » Dimarts 26/09/2017 16:56

Benvolguts, doneu una ullada a la pàgina de les Aromes de Montserrat on apareix encara les pretensions inicials de circulacions setmanals "Sortida única, tots els matins dels dimecres i diumenges, durant tot l’any".

http://www.montserratclassicexpress.com/

Un altre detall, mireu les fotografies aparegudes a l'Instagram, no hi ha pràcticament ambient de gent, que seria lògic. Moltes vistes dels cotxes i poc més. Tinc la sensació que els promotors d'aquest programa, ara es diuen experiències, no tenen gaires coneixements del món del turisme.


jms
Fitxers adjunts
Instagram-Aromes.jpg
Imatge a Instagram
Instagram-Aromes.jpg (144.52 KiB) Visualitzat 5739 cops



jms
N5
N5
Entrades: 159

Entrada Autor: jms » Divendres 06/10/2017 22:05

I seguim amb el desgavell d'aquest tren. La circulació prevista pel vinent 8 d'octubre ha estat suspès per qüestions tècniques. Ja no saben que dir. Patètic.

Per cert, la URL està en manteniment. Podeu consultar a l'Instagram

jms



Avatar de l’usuari
oscar440
N8
N8
Entrades: 730
Ubicació: Vilapicina i la Torre Llobeta (Nou Barris, Barcelona)

Entrada Autor: oscar440 » Diumenge 08/10/2017 12:14

jms ha escrit:I seguim amb el desgavell d'aquest tren. La circulació prevista pel vinent 8 d'octubre ha estat suspès per qüestions tècniques. Ja no saben que dir. Patètic.

Per cert, la URL està en manteniment. Podeu consultar a l'Instagram

jms
Al facebook del "Montserrat Classic Express" diu que el viatge d´avui diumenge està suspés per motius tècnics i de manteniment. Jo penso que és per manca de viatgers, tal i com vaig poder veure durant el viatge del passat dimecres 20 de setembre, amb només una treintena de persones que van arribar a Sant Boi, i només dos aficionats esperant la seua arribada. Una llàstima de tren.

Salutacions.



jms
N5
N5
Entrades: 159

Entrada Autor: jms » Dijous 19/10/2017 1:50

Jo donaria pràcticament per liquidada aquesta aventura ferroviària. Ha durat menys que un caramel a la porta d'un col·legi.

http://www.montserratclassicexpress.com/


jms



Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dijous 19/10/2017 8:16

:o Ja no funciona ni la web??



jms
N5
N5
Entrades: 159

Entrada Autor: jms » Dilluns 30/10/2017 2:22

metring ha escrit::o Ja no funciona ni la web??


De nou la web es visible, però podeu llegir: "Motivat per un problema tècnic de manteniment de la maquinaria i material històric, ens veiem en l'obligació de suspendre el servei fins a nou avís"


jms



Respon

Torna a “Història del transport / Historia del transporte”