Parades anul·lades sense informació

Autobusos, carrils VAO, taxi, cotxe compartit i resta de transport públic.
Autobuses, carriles VAO, taxi, coche compartido y resto de transporte público.
Avatar de l’usuari
Ecomobisostrans
N10
N10
Entrades: 3713
Facebook: https://facebook.com/FerranVeganSpirit
Ubicació: Barcelona
Contacta:

Re: Parades anul·lades sense informació

Entrada Autor: Ecomobisostrans » Dijous 07/12/2017 1:00

Han renovat la parada de Mossèn Amadeu Oller-Gran Via per afegir el V5 i han tornat a afegir el N13, que fa mesos que el van treure d'allà ! Acabo d'avisar a TMB, a veure quan triguen a canviar-ho!
Fitxers adjunts
N13 sobra.jpg
N13 sobra.jpg (83.71 KiB) Visualitzat 2086 cops



Avatar de l’usuari
Renfe445
N10
N10
Entrades: 4436
Ubicació: ??!!!#=?¿****!!! ©
Contacta:

Entrada Autor: Renfe445 » Dijous 07/12/2017 1:14

Ecomobisostrans ha escrit:Han renovat la parada de Mossèn Amadeu Oller-Gran Via per afegir el V5 i han tornat a afegir el N13, que fa mesos que el van treure d'allà ! Acabo d'avisar a TMB, a veure quan triguen a canviar-ho!
Pero si la N13 es la línea que no pasa habrá que avisar a la AMB, o a Mohn.



Avatar de l’usuari
Ecomobisostrans
N10
N10
Entrades: 3713
Facebook: https://facebook.com/FerranVeganSpirit
Ubicació: Barcelona
Contacta:

Entrada Autor: Ecomobisostrans » Dijous 07/12/2017 1:49

Creo que el responsable de las paradas de Barcelona es TMB aunque pasen también otras líneas. En su día ya hubo un aviso de Baixbus y taparon el número , ahora TMB ha renovado la parada y lo ha vuelto a poner



Avatar de l’usuari
Fran-Ikarus
N11
N11
Entrades: 5690
Ubicació: Allá donde se cruzan los sagaleses, donde el mar no se puede concebir
Contacta:

Entrada Autor: Fran-Ikarus » Dijous 07/12/2017 15:34

Ecomobisostrans ha escrit:Creo que el responsable de las paradas de Barcelona es TMB aunque pasen también otras líneas. En su día ya hubo un aviso de Baixbus y taparon el número , ahora TMB ha renovado la parada y lo ha vuelto a poner
¿Y si sólo paran líneas que no son de TMB, también?


Exhiba abono o pase antes de que se lo exijan

Avatar de l’usuari
Ecomobisostrans
N10
N10
Entrades: 3713
Facebook: https://facebook.com/FerranVeganSpirit
Ubicació: Barcelona
Contacta:

Entrada Autor: Ecomobisostrans » Dijous 21/12/2017 11:53

TMB em va dir que m'adrecés a l'AMB, i la resposta d'aquesta ha sigut:
Benvolgut senyor,

En resposta a la vostra comunicació, manifestada l’11 de desembre passat, referent al recorregut de la línia N13 que presta l’empresa MOHN. S.L , passem a exposar-vos el següent:

Us agraïm el seu interès en el transport públic per fer-nos notar aquesta errada en la informació de la línia. Segons ens ha indicat la citada empresa, el departament de planificació de xarxes rectificarà el més aviat possible la informació de la parada.

Referent a la possibilitat que la línia N13 torni a realitzar el recorregut anterior, us informem que aquesta la línia realitza un trajecte metropolità de llarg recorregut, que arriba fins a Sant Boi de Llobregat, i que és necessari garantir certa velocitat comercial en aquestes connexions. En aquest sentit, el recorregut pel lateral de la Gran Via penalitzava molt en temps de recorregut i que les noves parades de Gran Via segueixen permetent una cobertura adequada al barri de la Bordeta. A més a més, el recorregut anterior no era simètric, de manera que la connexió dins de la Bordeta era només en sentit Sant Boi però no en sentit contrari, i que en aquest sentit es treballa perquè les línies de bus siguin el més simètriques possibles per a facilitar la seva comprensió del recorregut.

Lamentem que la línia no compleixi amb les seves expectatives en relació al recorregut dins del barri de la Bordeta i que, en qualsevol cas, seguim treballant, en la mesura del possible, per intentar satisfer les necessitats de tots els usuaris de transport públic.

Agraïm el vostre interès i col·laboració en la millora del transport públic metropolità i aprofitem l’ocasió per a saludar-vos atentament.
Absurd. Per començar, a aquelles hores no hi ha gens de tràfic amb lo que anant pel lateral no es triga ni 2 minuts més. Lo del traçat simètric una altra estupidesa com una catedral, tracten a la gent d'idiota com si no sapiguessim consultar els plànols, a sobre jo estava proposant un recorregut simètric de tornada per Gavà i Moianès... pfff cada dia més patètica l'AMB



Respon

Torna a “Autobusos i resta t. públic / Autobuses y resto t. público”