R2 Granollers Centre - Estació de França

Rodalies RENFE, FGC Vallès i Llobregat, Metro de Barcelona, Trammet.
Cercanías RENFE, FGC Vallés y Llobregat, Metro de Barcelona, Trammet.
Respon
Jordilar

R2 Granollers Centre - Estació de França

Entrada Autor: Jordilar » Divendres 03/11/2006 23:34

Fa dies un amic meu que estudia a Castelldefes em ve advertint que els divendres a la nit quan ell arriba a Sant Andreu Comptal, anuncien un tren que va a Estació de França. Mirant els horaris em diu que el tren coincideix en horari amb un que ve de Granollers i acaba a SAC a les 21:09.

Poc crédul que sóc jo, decideixo presentarme a aquesta hora a Sant Andreu per agafar el suposat tren amb prolonongació "fantasma". A les 21:09 es presenta un tren per via 1 format per una doble de 447s, en el teleindicador del tren hi figura "Barcelona" a seques i no es anunciat per megafonia ni teleindicadors, així, doncs, prou sospitós per pujar-hi. Avancem lentament tota la zona de la Sagrera fins arribar a l'entrada del túnel ons ens quedem parats uns 5 minus. Pasa 1 tren i ens adelanta un C1. Seguidament el tren arranca i es posa a la velocitat de passar pels canvis i, en efecte el tren comença a canviar de vies fins situar-nos a la via 3 de Clot Aragó. Ara sí que puc confirmar que no anem a Barcelona - Sants :victoria Arribem a Clot aragó, s'aununcia per megafonia del tren l'estació, tot normal i corrent, el teleindicadr continua figurant com a destinació "Barcelona". Un cop a Clot, el tren és completament fantasma: als teleindicadors de l'estació no posa res i no hi ha gent que s'hi pugi. Així, doncs arranquem. Ara al teleindiacar ja no apareix la destinació, si no el mític missatje prueva de envío forzado a cartelería. Fem la bifuració de Marina cap a Estació de França, l'existència del tren está confirmada :D . Arrivem a Estació de França sobre les 21:30. Viatjers despistats dient que això no era Sants, alguns pensan-se que era el tren procedent d'Aeroport ( coincidia en horari ). Desacoplen les dues unitats i arriba la 440R d'Aeroport i m'hi pujo per tornar a casa, fent transbord a Paseig de gràcia i allà amb Clot aragó per agafar el tren que em durá a Badalona.

Com podeu veure, no tan sols els R10 acaben a EdF, si no, almenys un cop a la semana, hi ha un tren de la R2 que fa el trajecte Granollers Centre - Estació de França :)

Salut,
Jordilar l’ha editat per darrera vegada el dia: Dissabte 04/11/2006 10:56, en total s’ha editat 1 vegada.



Avatar de l’usuari
entfe001
N10
N10
Entrades: 3589

Entrada Autor: entfe001 » Dissabte 04/11/2006 0:34

Als horaris de la C2 consta com un Granollers Centre - Sant Andreu Comtal.

Per altra banda, recordar que els dos últims trens que surten de l'aeroport segueixen per la C2 nord, el penúltim fins a Sant Celoni i l'últim fins a Granollers, resultant cadascun d'ells l'últim tren a les respectives destinacions.



Avatar de l’usuari
Mako448
N10
N10
Entrades: 3248

Entrada Autor: Mako448 » Dissabte 04/11/2006 12:37

Deurien fer això perqué els sos últims serveis des de l'aeroport cap a Sant Celoni i Granollers-Centre és facin amb 447,i el día següent,els sos primers serveis de la R2 provinents de Granollers i Sant Celoni és faci amb 447,ho dic perqué si ho fa una 440R,el dia següent veiem 440R fent Sant Celoni-Vilanova,i clar,això segons renfe no encaixa.
Aixó sí,els caps de setmana no s´com s'ho faran.perqué em sembla(no n'estic segur,que le tren que cites"Granollers-St.Andreu Comtal"no circula els caps de setmana ni festius.



davida
N9
N9
Entrades: 1793
Contacta:

Entrada Autor: davida » Dissabte 04/11/2006 14:02

Precisament el 2 últims de tren de la C2 abans de la inaguracació de la C10 tambe tenien recorregut fantasma, enlloc de començar a l'Aeroport començaven el seu recorregut a l'Hospitalet. Mes d'un dia la gent de circulació Adif es liava i el tren entrava per la via 2 i per megafonia anunciaven el canvi de via una vegada el tren ja havia arribat.



Avatar de l’usuari
mikado
N9
N9
Entrades: 1844

Entrada Autor: mikado » Dissabte 04/11/2006 16:37

davida ha escrit:Precisament el 2 últims de tren de la C2 abans de la inaguracació de la C10 tambe tenien recorregut fantasma, enlloc de començar a l'Aeroport començaven el seu recorregut a l'Hospitalet. Mes d'un dia la gent de circulació Adif es liava i el tren entrava per la via 2 i per megafonia anunciaven el canvi de via una vegada el tren ja havia arribat.

Malgrat que aquests trens, a diferència del que diuen els companys dels descendents, si que s'anunciaven al teleindicador de sortides direcció Barcelona de L'Hospitalet. Jo la primera vegada que ho vaig veure i com que no tenia coneixement d'aquests trens vaig pensar , aquests de RENFE s'han tornat "Gilipolles" anunciant un L'H-Sant Celoni.



Respon

Torna a “Ferrocarril àrea Barcelona / Ferrocarril área Barcelona”