Montgat reclama a Renfe que acabi les obres de l'estació

Rodalies RENFE, FGC Vallès i Llobregat, Metro de Barcelona, Trammet.
Cercanías RENFE, FGC Vallés y Llobregat, Metro de Barcelona, Trammet.
Respon
trainman
N9
N9
Entrades: 2365
Ubicació: Cerdanyola del Vallès

Montgat reclama a Renfe que acabi les obres de l'estació

Entrada Autor: trainman » Dissabte 04/11/2006 17:35

Barcelonès Nord. Montgat reclama a Renfe que acabi les obres de l'estació



GERARD ARIÑO. Montgat

L'Ajuntament de Montgat ha reclamat a Renfe que acabi les obres de l'estació de ferrocarril, que la companyia va entregar a principi d'any sense haver instal·lat els ascensors. En una reunió amb un representant de Renfe, els membres de l'equip de govern van demanar comptes per la demora i la companyia es va comprometre a resoldre aquest tema en menys de sis mesos. Un cop s'instal·lin els elevadors, està previst posar fi als problemes d'accessibilitat que actualment presenta la infraestructura. I és que, ara per ara, és impossible travessar a l'andana direcció Mataró per a les persones amb mobilitat reduïda.

D'altra banda, en la reunió es va presentar l'avantprojecte del nou baixador de Montgat Nord, que es podria començar a construir el 2007. Aquestes obres preveuen la construcció d'un pas subterrani, un punt de venda de bitllets, un bar i un sistema de control dels accessos. Aquest avantprojecte ja ha estat valorat i aprovat per l'equip de govern municipal. Finalment, els representants montgatins van reclamar l'aturada de tots els trens a les dues estacions del municipi.

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/notic ... mp=2122810



Jordilar

Entrada Autor: Jordilar » Dissabte 04/11/2006 22:54

Lo dels ascensors es cert, i l'únic que queda per acabar. De fet hi ha el forat fet tapat amb un planxa. L'únic que falta és l'instal·lació del ascensor.

Pel que fa a Montgat Nord, espero que lo de venta de bitllets sigui cert, perque la gestió integral que hi ha ara... >:(



Respon

Torna a “Ferrocarril àrea Barcelona / Ferrocarril área Barcelona”