Nitbus

Autobusos, carrils VAO, taxi, cotxe compartit i resta de transport públic.
Autobuses, carriles VAO, taxi, coche compartido y resto de transporte público.
Respon
trainman
N9
N9
Entrades: 2365
Ubicació: Cerdanyola del Vallès

El nitbus de Montcada amplia recorregut i freqüència de pas

Entrada Autor: trainman » Dimecres 22/11/2006 23:18

Data publicació: 21/11/2006 10:58:58

El nitbus de Montcada i Reixac amplia el seu recorregut i freqüència de pas



El proper dijous 23 de novembre s’ampliarà l’itinerari de la línia d’autobusos nocturns N3, que uneix Barcelona i Montcada i Reixac. Amb aquesta ampliació s’estendrà el recorregut del servei nocturn per la part alta de Ciutat Meridiana i per l’interior del barri de Can Cuiàs concretament, pels carrers Petúnies, Camèlies i Circumval·lació. A més, la última parada estarà situada a la plaça Espanya, ampliant així el final de la línia, que fins ara acabava a la plaça Lluís Companys. Els carrers nous per on passarà el nitbus seran Jaume I, avinguda de La Ribera i rambla dels Països Catalans.


A partir d’aquesta mateixa data la línia N3 també incrementarà la seva freqüència i passarà cada 20 minuts els dijous, divendres, dissabtes i vigílies de festius per la nit. La resta de la setmana mantindrà l’actual interval de 30 minuts. A més, s’afegeixen noves expedicions al final del servei durant el cap de setmana, a fi d’adaptar-se millor a l’horari d’obertura del metro i del servei d’autobusos diürns.


La regidora de l’Àrea Interna, Carme Porro, ha afirmat que "amb l’ampliació del recorregut i freqüència de pas del nitbus es millorarà el servei de transport nocturn als barris de Can Cuiàs i Pla d’en Coll i la connexió amb Barcelona". L’Entitat Metropolitana del Transport ha decidit dur a terme aquestes millores després de realitzar diversos estudis de viabilitat a petició de l’Ajuntament de Montcada i Reixac.

http://www.montcada.org/?go=MEaFVSvx5Ss ... 52XYe8j/4=



Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dijous 23/11/2006 11:35

De La Vanguardia:

Más Nitbus en Barcelona
La red metropolitana de autobuses nocturnos aumenta las líneas y mejora la frecuencia de paso


Barcelona. (EFE).- La red metropolitana de autobuses nocturnos de Barcelona amplía, a partir de mañana, la oferta de su servicio, con nuevas líneas, más horarios, la mejora de las frecuencias de paso y la remodelación de algunas líneas.

Según ha informado Àrea Metropolitana de Barcelona en un comunicado, la mejora incluye la puesta en marcha de una nueva línea, la N5, con un recorrido que irá desde Plaza Catalunya hasta el Carmel, y que pasará por el Passeig de Gracia y la calle Balmes.

Se mejorará la frecuencia de paso de las líneas N0, N1, N2, N3, N4, N5, N6, N7, N8, N9 y N11, que a partir de ahora pasarán cada 20 minutos los jueves, viernes, sábados y la vigilia de los festivos.

Las líneas N1, N2, N3, N6, N8, N9 y N11 ampliarán su horario de servicio y empezarán más pronto o terminarán más tarde, para adaptarse a los horarios del metro y los autobuses diurnos.

Se modifican y amplían, asimismo, para llegar más lejos y dar servicio nocturno a zonas que hasta ahora no tenían, los recorridos de las líneas N2, N3, N4, N6, N8 y N11, y se remodela completamente la línea N7, que pasará, a partir de mañana, por la Plaza Catalunya y se prolongará por los extremos hacia Diagonal Mar y el Fòrum, por un lado, y hasta Sarrià y Pedralbes, por el otro.

Los cambios de recorrido de estas líneas suponen algunas modificaciones en sus puntos de parada en Plaza Catalunya, de los que informarán un equipo de ocho informadores que se situarán en las distintas paradas de esta céntrica plaza.

Los cambios en la red de autobuses nocturnos implican la entrada en funcionamiento de nuevos vehículos, 21 en total, que sumados a los ya existentes los jueves, viernes, sábados y vigilias de festivos, suman un total de 101 vehículos destinados al transporte nocturno.

La Entidad Metropolitana del Transporte está preparando para la próxima primavera otro conjunto de mejoras, que se sumarán a las que entrarán en funcionamiento mañana.



Avatar de l’usuari
Denisuko
N7
N7
Entrades: 487
Ubicació: Buscant codis ATP
Contacta:

Entrada Autor: Denisuko » Dijous 23/11/2006 23:33

y perque no poden ampliar el servei els altres dies? hi ha gent que treballa per les nits i que no té un transport públic decent per tornar cap a casa


Transporte Barcelona - http://www.transportebcn.es

Més Trens = Més Capacitat = Més Freqüència = Més Lentitud = Més Calor = Més Incidències = Més Carteristes.....

buertu
N7
N7
Entrades: 384
Ubicació: Sant Joan Despí

Entrada Autor: buertu » Dijous 23/11/2006 23:47

suposo que el tema de les freqüències vindrà donat per la gran diferència de demanda entre diumenge-dimecres i dijous-divendres-dissabte. D'altra banda, trobo a faltar un increment de freqüències en les línies barcelona-llobregat, que són les úniques que tenen freqüències de 30-60 min tots els dies de la setmana. De tota manera, crec que les modificaciones que han fet estan bastant bé tot i que encara cal treballar en millorar la xarxa.



Avatar de l’usuari
mikado
N9
N9
Entrades: 1844

Entrada Autor: mikado » Divendres 24/11/2006 6:56

Sí, parece que los usuarios de MOHN no tenemos derecho a mejoras. En fin . . . esperaremos.



alexbn
N6
N6
Entrades: 230

Entrada Autor: alexbn » Divendres 24/11/2006 11:04

Sí, yo hasta ahora podía escoger para ir a Hospi entre el N13, N14 ó N15, cada uno cada hora y saliendo los tres a la vez. También puedo coger el N3, que me deja en Barcelona pero cerca de casa (la mejor opción porque va cada 30 min), ó el 153 que es una basura con su fabulosa frecuencia de 75 min. Ahora por suerte, el N2 me deja casi en la puerta y encima cada 20 min. Menos mal, ya era hora. Lo más original de todo es ver un TUSGSAL circulando por Hospi.



buertu
N7
N7
Entrades: 384
Ubicació: Sant Joan Despí

Entrada Autor: buertu » Diumenge 26/11/2006 2:22

Atenció que he escoltat l'anunci a la radio més d'un cop i amenacen amb nous canvis d'aquí a poc temps. Quines sorpreses ens esperen a la xarxa Nitbus?



Avatar de l’usuari
mikado
N9
N9
Entrades: 1844

Entrada Autor: mikado » Diumenge 26/11/2006 9:32

alexbn ha escrit:Sí, yo hasta ahora podía escoger para ir a Hospi entre el N13, N14 ó N15, cada uno cada hora y saliendo los tres a la vez. También puedo coger el N3, que me deja en Barcelona pero cerca de casa (la mejor opción porque va cada 30 min), ó el 153 que es una basura con su fabulosa frecuencia de 75 min. Ahora por suerte, el N2 me deja casi en la puerta y encima cada 20 min. Menos mal, ya era hora. Lo más original de todo es ver un TUSGSAL circulando por Hospi.
He estado inspeccionando las paradas del hipotético N2 en Avda Isabel la Catolica (Zona Farga) y Avda Carrilet (final(origen junto a la 110 diurna) y no he encontrado pegatinas del N2.

Desde aquí un llamamiento a los Sres de emt o TUSGSAL para q se pongan las pilas y nada dos/tres pegatinas y planos en las paradas estarían bien . . .

P.D Yo diría que el N15 va cada media hora . . .



Avatar de l’usuari
Fran-Ikarus
N11
N11
Entrades: 5690
Ubicació: Allá donde se cruzan los sagaleses, donde el mar no se puede concebir
Contacta:

Entrada Autor: Fran-Ikarus » Diumenge 26/11/2006 22:18

A mi l'N8 em continua anant igual de bé (la millora és que l'horari bo ara s'amplia als dijous, però abans, divendres i dissabte, ja m'anava de conya, perquè passa cada 20 minuts i en qüestió de 25 em deixa a la porta de casa meva), però casualment el primer divendres que l'utilitzo després de la mini-reforma, van treure un torn i em vaig haver d'esperar 40 minuts :evil:


Exhiba abono o pase antes de que se lo exijan

buertu
N7
N7
Entrades: 384
Ubicació: Sant Joan Despí

Entrada Autor: buertu » Dilluns 27/11/2006 0:18

mikado ha escrit:P.D Yo diría que el N15 va cada media hora . . .
Así es, el N15 que es "el mío", pasa cada media hora desde las 23.00 hasta las 4.30 aprox.



Dabi
N4
N4
Entrades: 69

Entrada Autor: Dabi » Dilluns 27/11/2006 1:01

El N1 sempre ha tingut una freqüència de pas de 20 minuts. No estaria malament que la tingues de quinze ja que almenys a la ZF no tenim metro i molta gent l'agafa per anar a Mercabarna.

Abans quan vivia a Cornellà agafava el N15 però trigava moltissim de tota la volta que feia per Barcelona i Hospitalet.

Salutacions



Avatar de l’usuari
Ecomobisostrans
N10
N10
Entrades: 3713
Facebook: https://facebook.com/FerranVeganSpirit
Ubicació: Barcelona
Contacta:

Entrada Autor: Ecomobisostrans » Dilluns 27/11/2006 9:58

buertu ha escrit:suposo que el tema de les freqüències vindrà donat per la gran diferència de demanda entre diumenge-dimecres i dijous-divendres-dissabte.
La nit de dijous a divendres hi ha gaire demanda? Jo diria que no gaire mes que la nit de diumenge a dilluns, o la de dilluns a dimarts.



Avatar de l’usuari
entfe001
N10
N10
Entrades: 3589

Entrada Autor: entfe001 » Dilluns 27/11/2006 11:22

Les nits universitàries són els dijous. Els divendres la demanda de l'S55 baixa ostensiblement.



Avatar de l’usuari
George85
N8
N8
Entrades: 700
Ubicació: BCN, Eixample
Contacta:

Entrada Autor: George85 » Diumenge 24/06/2007 18:02

L'EMT ha iniciat una nova campanya del NitBus.

Suposo que ja havieu vist l'antic anunci del NitBus que s'emetia als cines. Doncs ja l'han canviat. Divendres ja vaig veure el nou a Diagonal Mar.

L'anunci comença amb les imatges d'algunes persones asentades dormint mentre se sent com algú xiula una canço de cuna. Entre les imatges de la gent, s'intercalen imatges d'un volan, el carrer,... fins que al final es veu que qui canta la nana és el conductor del NitBus qui condueix tot procurant no despertar als seu passatgers.

A mi em va semblar força encertat. Al principi sembla ben bé un anunci de trànsit en contra el accidents per quedar-se adormit al volant.

Avui a la web d'un diari hi havia aquest banner d'anunci:

Imatge



Hi ha 3 seqüències diferents resultat de combinar els 2 primers amb un dels 3 segons. Cada vegada que s'entra a la pàgina, surt una combinació diferent.

edito per afegir nous eslogans
George85 l’ha editat per darrera vegada el dia: Diumenge 24/06/2007 20:07, en total s’ha editat 3 vegades.



Avatar de l’usuari
Guigui  
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Diumenge 24/06/2007 18:19

George85 ha escrit:Avui a la web d'un diari hi havia aquest banner d'anunci:
Imatge
Doncs més real hauria sigut que s'empesquessin alguna forma d'estrella o semblant, perquè amb el sistema ultraradial que té el NitBus, el lema bé podria ser: "Arriba't a la Plaça Catalunya i comencem a parlar-ne"


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
entfe001
N10
N10
Entrades: 3589

Entrada Autor: entfe001 » Diumenge 24/06/2007 22:01

ÀMB?



victorcasta
N10
N10
Entrades: 4267
Ubicació: Horta

Entrada Autor: victorcasta » Diumenge 24/06/2007 22:04

Àrea Metropolitana de Barcelona. És la nova imatge visual de la mancomunitat de municipis.



Avatar de l’usuari
entfe001
N10
N10
Entrades: 3589

Entrada Autor: entfe001 » Diumenge 24/06/2007 22:11

Ah, no hi havia caigut :oops:

És que això de veure el mot accentuat m'ha fet mal a la vista...



UT596001
N10
N10
Entrades: 3664

Entrada Autor: UT596001 » Diumenge 24/06/2007 22:40

Guigui ha escrit:Doncs més real hauria sigut que s'empesquessin alguna forma d'estrella o semblant, perquè amb el sistema ultraradial que té el NitBus, el lema bé podria ser: "Arriba't a la Plaça Catalunya i comencem a parlar-ne"
Doncs el bus nocturn de la RMB, a part de certs recorreguts que semblen líines turístiques, també pateix aquest sistema ultra-radial, per doble vessant: totes les línies van a Barcelona, i a més totes van a Plaça Catalunya.



Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dissabte 21/07/2007 14:24

De EPC:

El Nitbus reformará las paradas para atraer a más pasajeros

1. La EMT confía en aumentar los viajeros un 25% con la mejora de luces y carteles

DAVID PLACER
BARCELONA

El Nitbus quiere dar mayor vistosidad a las paradas y mejorar la información que ofrece a los usuarios sobre los horarios y los recorridos de los autobuses. Una encuesta realizada por la Entidad Metropolitana de Transporte (EMT) que gestiona el servicio, demuestra que los viajeros tienen un alto desconocimiento del servicio y tienen muchas dificultades para encontrar las paradas.
Cada noche en la plaza de Catalunya cientos de usuarios consultan mapas y suben y bajan a los autobuses para preguntar a los conductores si pasan cerca de su destino. La EMT cree que la falta de un sistema de información eficiente ha hecho que el Nitbus no aproveche buena parte de los viajeros de transporte nocturno. Para resolver el problema, la entidad ha planteado a los técnicos de los ayuntamientos metropolitanos la necesidad de un cambio radical de los carteles y mapas de las paradas.
"Queremos lograr un sistema potente de información. Por la noche, la falta de iluminación dificulta encontrar las paradas y la gente no tiene a quién preguntar. Analizaremos la idea de que las paradas del Nitbus incorporen algún indicador luminoso de bajo consumo que ayude a los usuarios a encontrarlas", dijo Pelayo Martínez, gerente de la Entidad Metropolitana de Transporte.

4.000 CONSULTAS AL MES
Por sencillo que parezca, el cambio de sistema en las paradas de Nitbus requerirá poner acuerdo a todos los ayuntamientos metropolitanos y será necesaria la modificación de más de 3.000 paradas, gestionadas por diferentes concesionarias. Los operadores del servicio esperan lograr un acuerdo técnico y político sobre el tema a finales de año para poder ejecutar las modificaciones en el 2008.
La medida no tendrá un coste elevado en comparación con el mantenimiento del sistema. "Es una medida barata que puede aumentar en un 25% el uso del servicio, según nuestros cálculos", opinó el gerente.
Como medida provisional, el Nitbus ha mantenido un camión de información en la plaza de Catalunya, que permanecerá hasta que entre el funcionamiento el nuevo sistema. Los jueves y los fines de semana se forman algunas colas para preguntar los recorridos de los autobuses y las paradas. El Nitbus estima que cada mes unos 4.000 usuarios formulan preguntas en ese punto.

RUTAS DIRECTAS
El Nitbus también tiene pendiente la reducción de paradas en las rutas metropolitanas. Muchos usuarios de Castelldefels y Badalona viajan más de una hora para llegar a su destino. La EMT es consciente de que para lograr una comunicación más rápida con los municipios metropolitanos habrá que modificar todas las rutas, lo que también implicará que haya más líneas y buses. "Esa es la tercera fase de mejoras. Primero se redujo la frecuencia de paso de 30 a 20 minutos en abril y ahora mejoraremos los sistemas de información. Después, ya pensaremos la creación de rutas más directas", concluyó el gerente del servicio.



Respon

Torna a “Autobusos i resta t. públic / Autobuses y resto t. público”