Autobús a Terrassa

Autobusos, carrils VAO, taxi, cotxe compartit i resta de transport públic.
Autobuses, carriles VAO, taxi, coche compartido y resto de transporte público.
Respon
Avatar de l’usuari
aarongilp
N10
N10
Entrades: 3076
Ubicació: NULL

Entrada Autor: aarongilp » Dissabte 03/02/2007 0:15

Si quieres que te diga la verdad, que suba a la Pl. del Treball a mi me va de perlas, pues mi padre vive justo en esa plaza. Lo que no encuentro muy lógico es que el 3, desde Ca n'Anglada parta hacia la Gripia, dando cincuenta vueltas más. Para eso ya tenéis la 2, como bien dices, así que si tuviese que ser la línea 3, lo mejor sería que una vez baja hacia la Ctra. Montcada, para ir hacia Vilardell y Torresana, siguiera ya hacia el hospital, como el 1.

Sobre la línea 14...no estaría mal, pero el 1 te deja cerca del mercado comarcal, no?


Imatge

Per anar a caçar autobusos, agafem la Renfe...
Per anar a caçar trens, agafem la TMG...

premixero
N8
N8
Entrades: 779

Entrada Autor: premixero » Dissabte 03/02/2007 0:42

Hola, el 1 hace expediciones al mercat comarcal (10 en todo el dia) ademas cuando lo hace primero va al mercat comarcal y luego al hospital, igual que al otro extremo que hace 5 expediciones a la residencia Mossen homs y primero va alli para a la vueta parar en su final de st. Llorenç.
Por otro lado puede que tengas razon y se pueda llevar la 3 al hospital y dejar el resto del recorrido, la verdad que entre Vilardell y la gripia no va mucha gente y se podia potenciar la 2 el problema es que ahora dejarias el CAP aislado y dentro de poco tiempo con las viviendas nuevas de torre-sana haria falta un bus por esa zona para ir al centro como minimo.
saludos
Juan



Avatar de l’usuari
aarongilp
N10
N10
Entrades: 3076
Ubicació: NULL

Entrada Autor: aarongilp » Dissabte 03/02/2007 0:52

Claro, no conozco mucho esa zona, pero se podría hace otrar cosa...cuando el 3 sube hacia la Pl. Treball, en lugar de bajar hacia abajo del todo en la Ctra. Montcada, seguir por San Damián hasta 22 de Julio, luego ir hacia la Av. Vallès, cruzar la riera y parar en la zona del Eroski y el Viena, para luego tomar la Av. Madrid hasta la Ctra. Montcada y ahí sí, dirigir-se al hospital. Y en el trayecto inverso, casi lo mismo, pero en lugar de parar en la zona del Viena, parar al otro extremo del Eroski, cruzar la riera y seguir por Sto. Tomás hasta la primera calle, girar a la derecha, cruzar Aymerich y Gilabertó y luego girar a la izquierda para entomar Jacinto Elias, y seguir recto hasta la parada actual, donde retomaría el trazado de siempre...


Imatge

Per anar a caçar autobusos, agafem la Renfe...
Per anar a caçar trens, agafem la TMG...

premixero
N8
N8
Entrades: 779

Entrada Autor: premixero » Dissabte 03/02/2007 19:55

Me gusta esta propuesta que apenas perjudicaria a nadie y haria que llegar al hospital fuese mas facil.



Avatar de l’usuari
aarongilp
N10
N10
Entrades: 3076
Ubicació: NULL

Entrada Autor: aarongilp » Dissabte 03/02/2007 20:57

Además, así en verano no tendría que ir al Eroski en coche, un golpe de bus y de puerta a puerta. Sería muy interesante, pero también era interesante una propuesta para el bus urbano de Salt, la envié e hicieron caso omiso (de hecho, ni me respondieron). Así que seguramente seguirán el plan inicial (si lo hay) y esta propuesta quedará en nada...


Imatge

Per anar a caçar autobusos, agafem la Renfe...
Per anar a caçar trens, agafem la TMG...

trainman
N9
N9
Entrades: 2365
Ubicació: Cerdanyola del Vallès

Entrada Autor: trainman » Divendres 16/02/2007 13:39

Vallès. Terrassa posa un bus nocturn els caps de setmana i incrementarà els horaris de les línies més usades

També posarà entre vuit i deu vehicles més per millorar les freqüències de pas

JORDI ALEMANY. Terrassa
L'Ajuntament de Terrassa, mitjançant l'empresa Transports Municipals d'Ègara (Tmesa), posarà en marxa al març un servei de bus nocturn amb vigilants els divendres i dissabtes a la línia 9 que fa el recorregut per les principals avingudes. L'alcalde, Pere Navarro, va reconèixer que aquesta era una petició reiterada des de fa anys pel col·lectiu de joves i, si dóna bons resultats, es pot estendre a altre línies. D'altra banda també s'ampliaran els horaris els dies laborables a aquesta línia i a la 8.


+ Enguany també es volen comprar entre vuit i deu busos. Foto: J.A.
El consistori ha elaborat una sèrie de propostes per acollir-se al març a les subvencions del pla de millora del transport urbà que promou la Generalitat i l'Associació de Municipis amb Transport Urbà (AMTU). Es calcula que arribaran entre sis i set milions fins al 2010 que permetran posar en marxa un bus nocturn a la línia 9 que funcionarà passada Setmana Santa des de les 22.20 hores fins a les 4.20 hores, una opció que fa uns anys es va descartar en considerar-se deficitària. Navarro va assegurar que aquesta era una demanda reiterada pels joves dels instituts del municipi i una aposta personal seva perquè «l'Ajuntament ha canviat i també ho ha fet la ciutat, i una de les preocupacions més importants és la mobilitat».

El servei és una prova pilot adreçada als joves que es pot estendre a altres línies depenent de la seva utilització i que costarà 61.000 euros. Funcionarà els divendres i dissabte amb una freqüència de 45 minuts i es contractarà un servei de seguretat perquè vagi dins de cada vehicle.

Amb els diners que arribin de la subvenció també es posaran en marxa altres iniciatives per millorar el servei com ara l'increment de la flota d'autobusos en vuit o deu vehicles amb l'objectiu d'arribar a tenir-ne 55 en funcionament el 2008 i completar la renovació de la flota perquè tots els de 12 metres tinguin plataforma baixa per facilitar l'accessibilitat. L'increment de vehicles permetrà incorporar-los en totes les línies perquè compleixin una freqüència de pas de 15 minuts de mitjana, a excepció de les línies 8 i 9, que ara ja tenen una freqüència d'11 minuts.

Una altra de les novetats, precisament en aquestes dues línies que recorren les avingudes –dues de les que tenen més passatgers–, és que s'incrementaran els horaris. La línia 8 començarà el servei a les 5.40 hores del matí i acabarà a les 22.40 hores, cosa que permetrà fer tres voltes més que actualment, mentre que la línia 9 iniciarà el servei a les 5.00 hores i acabarà a les 22.30 hores, fent quatre voltes més.

També es posaran 12 nous panells informatius del temps d'espera i plataformes d'accés a les parades, una nova plana web i campanyes publicitàries.

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/notic ... mp=2274652



UT596001
N10
N10
Entrades: 3664

Entrada Autor: UT596001 » Divendres 16/02/2007 15:40

Fa anys, les línies que passaven per el Parc Vallès (la 7, 8, 9 i 10) els divendres i dissabtes finalitzaven el seu servei a les 24.00 els divendres i dissabtes.

Ara surten amb aquesta proposta. Tot i que la trobo bé, crec que s'hauria de tornar al nivell de servei anterior, perquè és vergonyós que a una ciutat com Terrassa els busos acabin entre les 21.30 i les 22.00.



Avatar de l’usuari
aarongilp
N10
N10
Entrades: 3076
Ubicació: NULL

Entrada Autor: aarongilp » Divendres 16/02/2007 15:44

La veritat és que sí, el servei de Terrassa és com el d'una ciutat de 50.000 habitants...El servei acaba aviat, amb poques freqüències...la línia 3 i la línia 1 van sobresaturades la major part del temps...


Imatge

Per anar a caçar autobusos, agafem la Renfe...
Per anar a caçar trens, agafem la TMG...

premixero
N8
N8
Entrades: 779

Entrada Autor: premixero » Divendres 16/02/2007 23:46

los "expertos" deberian darse una vuelta por la estacion de Renfe a 1ª hora de la mañana y pasadas las 23 horas para ver la cantidad de "taxis,familiares" que hay esperando y llevando gente a la misma.
Por cierto el servicio de taxis en dicha estacion brilla por su ausencia casi todo el dia.
esta claro que la gente vive en la periferia de Terrassa y necesita el bus para enlazar con el ferrocarril sino mucha gente desiste y .....coche mas en la C58.
Saludos



premixero
N8
N8
Entrades: 779

Entrada Autor: premixero » Divendres 16/02/2007 23:47

por cierto la gente no solo va a la discoteca y de juerga los fines de semana, tambien se trabaja entre semana......



Avatar de l’usuari
aarongilp
N10
N10
Entrades: 3076
Ubicació: NULL

Entrada Autor: aarongilp » Dissabte 17/02/2007 9:36

No hace falta que sea tan tarde, el ultimo 3 sale de la estación hacia las 22:10 o algo así. Más de una y más de dos veces he tenido que ir andando a casa porque no hay bus, incluso días en los que me cuesta mucho andar (y no por vagancia). Pero es lo que hay...servicio deficiente total...


Imatge

Per anar a caçar autobusos, agafem la Renfe...
Per anar a caçar trens, agafem la TMG...

Avatar de l’usuari
Ecomobisostrans
N10
N10
Entrades: 3713
Facebook: https://facebook.com/FerranVeganSpirit
Ubicació: Barcelona
Contacta:

Entrada Autor: Ecomobisostrans » Divendres 23/03/2007 12:55

Terrassa posa en marxa el servei d'autobús nocturn, Funcionarà divendres i dissabtes de 22h a 4h

Minotaure en el foro de la PTP ha escrit:Terrassa posa en marxa el servei d'autobús nocturn, Funcionarà divendres i dissabtes de 22h a 4h Opcions

EL PUNT 23-3-07

CITA
Vallès. Terrassa posa en marxa avui el servei d'autobús nocturn

EL PUNT. Terrassa.
L'Ajuntament de Terrassa i Transports Municipals d'Ègara (TMESA) posen en marxa avui el Busdnit, el primer servei d'autobús nocturn de la ciutat que funcionarà els divendres i dissabtes de deu del vespre a quatre de la matinada. Amb una freqüència de pas de 45 minuts, l'autobús recorrerà el trajecte de la línia 9 (avingudes), que inclou el perllongament fins al Parc Vallès. El nou servei entra en funcionament com a prova pilot i serà gratuït fins al 21 d'abril. El primer Busdnit sortirà avui a les 22. 20 h del Parc Vallès.



http://www.terrassa.cat

CITA
L'Ajuntament de Terrassa i Transports Municipals d'Egara (TMESA) posenn en marxa aquest 23 de març, el BUSDNIT, un nou servei d'autobús nocturn per facilitar l'ús del transport públic en els desplaçaments més habituals del cap de setmana. El BUSDNIT funcionarà els divendres i dissabtes de 22h a 4h de la matinada, amb una freqüència de pas de 45 minuts i seguint el recorregut que fa habitualment la línia 9 (Avingudes) durant el cap de setmana i que inclou el perllongament fins al Parc Vallès. El primer BUSDNIT sortirà a les 22.20h de la parada del Parc Vallès.

El nou servei entra en funcionament amb caràcter de prova pilot i l'ús serà gratuït durant el primer mes, d'entre demà i el pròxim 21 d'abril. A partir d'aquí, s'abonarà la tarifa ordinària i es podran utilitzar els diferents títols de transport existents. En el vehicle, viatjarà un vigilant de seguretat.

El BUSDNIT és una de les mesures contemplades en el Pla de Millora del Transport Urbà 2007-2010 que l'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, va presentar el 14 de febrer passat. Aquest pla també preveu l'increment de la freqüència de pas dels autobusos i situar-la en 15 minuts; augmentar la franja horària al matí i vespre a les línies 8 i 9; renovar la flota d'autobusos; instal·lar més pannells informatius i marquesines, i construir més plataformes per acostar l'autobús a l'usuari.



Bona iniciativa de l'Ajuntament de Terrassa. A veure si l'Ajuntmaent de Sabadell pren exemple i posa en marxa un autobús nocturn que circuli, com a mínim, dijous, divendres i dissabte i connecti amb la Zona Hermètica.

Tot i això crec que és bastant limitat el seu horari. Trobo ridícul que el servei finalitzi tan d'hora a les 4:00 tenint en compte que la primera expedició diürna de la línia 9 els dissabtes és a les 7:45 i els diumenges a les 8:40. A part, que els serveis que passen per Parc Vallès només ho fan a la tarda (a partir de les 16:14). Això vol dir que molta gent que surt a les discoteques no li servirà per tornar a casa.
Bona la iniciativa però si poses un servei nocturn no pots deixar 3h 45 min sense servei. La gràcia és que quedin les 24 hores cobertes.
Per cert, molt bé que hi hagi un vigilant dins l'autobús, és clau per garantir la seguretat dels passatgers.

Crec que si no funciona serà culpa de l'horari limitat que té.



trainman
N9
N9
Entrades: 2365
Ubicació: Cerdanyola del Vallès

Entrada Autor: trainman » Divendres 30/03/2007 23:57

Transports Municipals d'Egara posa en circulació cinc autobusos nous
EL TEMPS D'ESPERA ES VOL REDUIR A QUINZE MINUTS

Transports Municipals d'Egara ha adquirit cinc nous vehicles amb l'objectiu de renovar la flota d'autobusos i millorar el servei. Els vehicles son de plataforma baixa i inclouen totes les mesures d'accessibilitat. També incorporen la tecnologia Euro IV que es caracteritza per ser molt més ecològica.

L'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, assegura que amb aquestes noves incorporacions ha finalitzat la renovació de la flota. Aquests autobusos ecològics aposten principalment per una millora de les condicions mediambientals. Aquesta disminució d'emissió de fums i de partícules sòlides és possible gràcies al nou disseny del sistema de combustió del motor. L'emissió de gasos també es troba per sota dels límits que estableix la Comunitat Europea.

Actualment la flota consta d'uns 56 autobusos operatius. Tot i això, es preveu que abans de finalitzar l'any s'incorporaran deu vehicles més per millorar la freqüència de pas. Es vol reduir el temps d'espera entre un autobús i l'altre a només 15 minuts. Aquesta actuació forma part del Pla de Millora del Transport Públic i ha suposat una inversió de més d'un milió d'euros.

http://www.e-newsterrassa.com/arxiu/200 ... 00307.html



Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dimarts 01/07/2008 8:55

http://www.avui.cat/article/tec_ciencia ... euros.html

Un alt càrrec de l'empresa d'autobusos de Terrassa desfalca uns dos milions d'euros

La companyia, que garanteix la seva solvència i el servei, ha acomiadat el treballador i ha iniciat una investigació


Cristina Andreu
Ajuntament de Terrassa
Ult. Act. 30.06.2008 - 20:55 hs

Un alt càrrec del departament financer de TMESA, l'empresa concessionària del servei municipal d'autobusos de Terrassa, s'ha autoinculpat d'un desfalc d'uns 2 milions d'euros a l'empresa per pagar els seus deutes. Una xifra que encara pot augmentar perquè no inclou les quantitats que hauria sostret durant aquest any.

Els fets van passat entre els anys 2003 a 2008, quan aquesta persona hauria malversat els fons de la companyia en benefici seu, segons ha reconegut per escrit el mateix implicat, que pateix una ludopatia. El treballador ha comunicat a l'empresa i al jutjat de guàrdia de Terrassa els fets i segons fonts municipals ja ha estat acomiadat.

Davant aquests fets TMESA ha garantit en un comunicat que el servei que presta a Terrassa no s'hi veurà afectat ni tampoc la seva solvència econòmica-financera. L'empresa ha posat en marxa una investigació per aclarir la quantitat exacta que s'ha malversat i evitar que pugui tornar a passar.

Des de l'Ajuntament de Terrassa, la regidora de Transport Públic de Viatgers, Lluïsa Melgares, ha assegurat que “els ciutadans poden estar tranquils perquè aquests fets no afectaran al servei d'autobusos”. Melgares ha afegit que “el soci majoritari ens ha garantit l'estabilitat de l'empresa”.

TMESA va notificar la situació irregular a l'ajuntament dimecres passat i el consistori ha informat tots els grups municipals aquest divendres en una junta de portaveus extraordinària. Els partits de l'oposició, CiU i PP s'han mostrat prudents i han demanat més informació sobre aquest fets.

El portaveu de CiU, Josep Rull, ha afirmat que en primer lloc “cal assegurar-nos que no hi haurà incidència negativa en el servei ni per l'ajuntament”. Segons Rull “tots els mecanismes de control han fallat”. Per això des de CiU “exigirem saber que ha passat perquè una quantitat com aquesta, que representa dues terceres parts de la subvenció anual de l'ajuntament s'hagi malversat”. A més, la formació nacionalista també demanarà que es modifiqui el contracte marc entre l'ajuntament i TMESA per evitar que una cosa així pugui tornar a passar.

Des del Partit Popular, el portaveu Francesc Xavier Ballbé, ha assegurat que cal “prendre paciència i estar atents a la informació que s'està recollint aquest dies”. Ballbé ha ressaltat “ens ha sorprès una mica, que en una empresa que té auditats els seus comptes pugui passar una cosa així”. Segons el PP ha quedat garantit que els fets "no afectaran el funcionament ni el servei, que és el que volem tots”, però ha afegit que cal “que facin la investigació i que depurin les responsabilitats que calguin”.

L'empresa TMESA és la responsable del transport públic col·lectiu de Terrassa des de fa 15 anys. El passat mes de novembre s'hi va produir un canvi d'accionariat i ara pertany al Grupo Avanza.



Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Dimarts 07/10/2008 23:58

Notícia de l'Avui:

El desfalc a TMESA puja a 2,5 milions d'euros

La darrera auditoria ha fet pujar mig milió d'euros la xifra de diners volatilitzats a l'empresa responsable de la xarxa de transport públic col·lectiu de la ciutat de Terrassa

Joan Manel Oller
Terrassa
Ult. Act. 07.10.2008 - 18:50 hs


Fins a 2,5 milions d’euros van volatitzar-se de TMESA, empresa responsable de la xarxa de transport públic col·lectiu de la ciutat de Terrassa, com per art de màgia. Cal recordar que un alt càrrec del departament financer es va inculpar d’un desfalc d’uns 2 milions d’euros. Una xifra que segons la darrera auditoria externa que s’ha fet, lligada a una investigació, ha pujat fins a aquests 2,5 milions, si es compta el que ha desaparegut aquest any, ha explicat la regidora egarenca Lluïsa Melgares.

Els fets van passar entre 2003 i 2008 quan aquesta persona, el director financer, a l’empresa des de 1991, suposadament hauria malversat els fons de la companyia en benefici seu, segons va reconèixer per escrit ell mateix. El treballador va comunicar a l’empresa i al jutjat de guàrdia de Terrassa els fet.

Deutes de joc
El director financer va dir que utilitzava els diners per pagar els seus deutes de joc. Segons diferents fonts consultades, pateix una ludopatia.

La darrera auditoria externa, feta per una consultoria de Madrid, ha conclòs que les irregularitats tenien dues vessants: per una part, extreia els fons de les recaptacions, i per l’altra manipulava la comptabilitat dels estats financers de l’empresa, però només en els balanços.

En les subvencions del Consistori a l’empresa i en el nombre de viatgers no s’ha detectat cap tipus d’irregularitat.

Lluïsa Melgares comenta que són comptes que sempre han estat controlats.El judici possiblement començarà aquest mateix mes d’octubre i l’Ajuntament es presentarà com acusació particular.


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

trainman
N9
N9
Entrades: 2365
Ubicació: Cerdanyola del Vallès

Entrada Autor: trainman » Dissabte 28/02/2009 1:08

Urbanisme
S’incorporen 13 nous autobusos i neix la L11
L’antiguitat mitjana de la flota de vehicles de TMESA baixa de set a cinc anys0 opinió
1' 25" 2 vots
imprimir enviar corregir laTafanera Meneame Del.icio.us ATERRASSA.cat
TerrassaUlt. Act. 27.02.2009 - 18:32 hsL'alcalde de Terrassa, Pere Navarro ha assistit aquesta tarda a la presentació dels nous 13 autobusos que s'incorporaran al servei de transport urbà que presta la companyia Transports Municipals d'Egara (TMESA), del Grupo Avanza. Aquests vehicles compten amb les darrers millores tecnològiques i es caracteritzen per ser més ecològics, segurs, confortables i més accessibles pe r les persones amb mobilitat reduïda o cadira de rodes. Dels 13 autobusos, 11 són de 12 metres de llargada i els altres dos són articulats de 18 metres.

La incorporació al servei dels nous vehicles permetrà la posada en funcionament d'una nova línia, la L11, que connectarà els barris de Poble Nou, Vallparadís, Zona Industrial, Ca n'Anglada, Montserrat i Vilardell amb l'Hospital de Terrassa. Es destinaran tres dels nous vehicles a aquesta línia. Quatre autobusos més es destinaran a millorar la freqüència de las de les línies L1, L4, L5 i L7. D'aquesta manera, aquesta passarà de ser de 17 minuts, mentre que actualment és d'entre 21 i 23 minuts, segons la línia. Amb aquesta incorporació es millora el servei i el ritme de pas d'autobusos d'aquestes línies s'acosta al de les línies circulars i de major utilització, la L8 i la L9, que és de 12 minuts.Finalment, els altres sis autobusos es destinaran a la renovació de la flota de vehicles de transport públic, de manera que l'antiguitat mitjana de la flota baixa de set a cinc anys.

Els nous autobusos reben la denominació de Vehicles Ecològicament Millorats, la tecnologia més desenvolupada de la Unió Europea i que compleix paràmetres més exigents sobre les emissions locals que els que estableix la normativa vigent. Aquest fet permet una reducció del 43% de l'emissió d'òxid de nitrogen i del 46% d'hidrocarburs.

http://www.aterrassa.cat/article/ciutat ... nia/l.html



Avatar de l’usuari
Lluita1714
N9
N9
Entrades: 1964
Ubicació: Aigüestoses

Entrada Autor: Lluita1714 » Dissabte 28/02/2009 1:15

Jo felicito als autobusos de Terrassa perquè han creat una gran xarxa i un bon servei.
D'altra banda, faig la crítica, una mica tonta i superficial; Perquè els autobusos catalans sempre tenen els laterals blancs o de colors clars? mireu l'autobús alemany que ens mostrava trainman, que maco s'el veu amb el lateral amb un color acord a la resta!


"El forense va donar un cop d’ull a les dues ratlles paral·leles, rovellades i cobertes de males herbes. «Crispadora paradoxa!», digué. «Aquesta via ha mort perquè el tren l’ha aixafada poc.»." Pere Calders.

Avatar de l’usuari
erbuki
N8
N8
Entrades: 765
Ubicació: St. Boi (L70, E79, SB1)

Entrada Autor: erbuki » Dimarts 03/03/2009 14:59

Els autobusos de Lleida tenen els busos pintats del mateix color, tant al lateral com davant i darrere (groc amb franjes blaves).

Aqui teniu un Mercedes Citaro fent la L10:
citaro L10.jpg
Citaro L10
citaro L10.jpg (30.74 KiB) Visualitzat 7654 cops



Avatar de l’usuari
Lluita1714
N9
N9
Entrades: 1964
Ubicació: Aigüestoses

Entrada Autor: Lluita1714 » Dimarts 03/03/2009 18:02

erbuki ha escrit:Els autobusos de Lleida tenen els busos pintats del mateix color, tant al lateral com davant i darrere (groc amb franjes blaves).
Gràcies per l'aclaració, les poques vegades que he estat a Lleida no m'havia fixat, bé, doncs diré que a L'AMB no hi han laterals de color! :x


"El forense va donar un cop d’ull a les dues ratlles paral·leles, rovellades i cobertes de males herbes. «Crispadora paradoxa!», digué. «Aquesta via ha mort perquè el tren l’ha aixafada poc.»." Pere Calders.

Altaria_Trianilla
N7
N7
Entrades: 454
Ubicació: Sabadell ( Barcelona )
Contacta:

Entrada Autor: Altaria_Trianilla » Dimarts 03/03/2009 22:03

Felicito a TMESA per la compra d'aquests nous autobusos, encara que com la flota de TUS.. cap :) :twisted: (si no fos pels MAN nous...)
Lluita1714 ha escrit:
erbuki ha escrit:Els autobusos de Lleida tenen els busos pintats del mateix color, tant al lateral com davant i darrere (groc amb franjes blaves).
Gràcies per l'aclaració, les poques vegades que he estat a Lleida no m'havia fixat, bé, doncs diré que a L'AMB no hi han laterals de color! :x
Home... els de la TUS porten al lateral verd, groc i color crema claret (no és blanc ben bé)

Imatge

Si no et serveixen aquests... tenim la SarBus. :) :)


Imatge

Respon

Torna a “Autobusos i resta t. públic / Autobuses y resto t. público”