Proposta de tramvia per a Lleida (fantasia)

Propostes dels usuaris per a fer millores a les xarxes ferroviàries existents o per crear-ne de noves / Propuestas de los usuarios para hacer mejoras en las redes ferroviarias existentes o para crear nuevas
Avatar de l’usuari
sortrens
N8
N8
Entrades: 765
Ubicació: BARCELONA (Catalunya)

Entrada Autor: sortrens » Dissabte 22/09/2007 13:40

aarongilp ha escrit:
sortrens ha escrit:D'aquesta manera les àrees metropolitanes de tarragona i lleida poguin ser les més importants després de la de barcelona.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: I els que estem perduts por ahi que ens bombin, no? :evil: :evil: :evil: :evil:

Per cert, per dir això cal reflotar un fil de fa 2 anys?
Perdoni senyor, no hi había cap intenció d'ofendre ningú.

I per el que dius del fil de fa dos anys... No crec que tinguis raó. Qualsevol fil és adecuat si una resposta es contesta directament al que s'ha llegit en un mateix fil, a més no m'allunyo del tema.


Salvem l'ESTACIÓ DE FRANÇA!!! En el cas de l’estació de França ens haurem de plantejar que fem. Una opció, no la única, és dedicar part de l’edifici a museu i la resta a serveis Ferroviaris de cada una de les linies de Suport a la Sagrera-Sants a l'EDF Servei Ferroviari!! Cal Millorar l'accés a la L4 Barceloneta i fer arribar la L8 FGC a l'estació de França i també adaptar vies UIC a l'Estació de França!!!

Avatar de l’usuari
entfe001
N10
N10
Entrades: 3589

Entrada Autor: entfe001 » Dissabte 22/09/2007 17:18

Una cosa és certa: l'àrea metropolitana de Tarragona no té res a veure amb la de Girona. Diferent seria que la distància entre Girona i Figueres fos com la que hi ha entre Tarragona i Reus i a més Bescanó, Quart, Fornells i Sarrià fossin tres o quatre vegades més grans.

Desconec el cas de Lleida.



Avatar de l’usuari
Sky
N9
N9
Entrades: 1915
Ubicació: Lleida

Entrada Autor: Sky » Dimecres 26/09/2007 14:17

Quin clàssic, aquest fil. :P

De tota manera no crec que arribem a veure mai quelcom així... Més que res perquè ningú no ho demana. Com ja vaig dir abans, als 90 un regidor de l'ajuntament va viatjar a Lisboa i es va quedar meravellat amb el sistema tramviaire de la ciutat, fins al punt de deixar anar (no va ser cap proposta en ferm, ni molt ments) la idea que Lleida podria tindre quelcom semblant.... Doncs bé, tothom s'ho va prendre com si fos una broma ridícula, fins al punt que avui (10, 15 anys després) encara hi ha gent que se'n i se'n fot d'ell.

En fi... :?



Jordi Freixas

Entrada Autor: Jordi Freixas » Dimecres 26/09/2007 14:41

Sky ha escrit:Doncs bé, tothom s'ho va prendre com si fos una broma ridícula, fins al punt que avui (10, 15 anys després) encara hi ha gent que se'n i se'n fot d'ell.
La ignorància és així d'agosarada...



fredebcnteatre
N7
N7
Entrades: 323
Ubicació: R1

Entrada Autor: fredebcnteatre » Dilluns 08/10/2007 16:49

Jo personalment no conec Lleida i crec que no hi he anat mai, pero crec que sería oportú millorar el Transport public ferroviari de allá , com de Girona, Tarragona i Barcelona(que encara es deficient pero no cal tanta millora suposo que a la resta), crec, que caldrien més linees ferroviaries de properia, linees comarcals o inter-comarcals, per aixi dir-ho o trens - tranvia o lo que sigue necesari, pero soc partidari de que totes les capitals de comarca si més no tinguen una estació ferroviaria ni que sigui de segon grau o de linees inter-comarcals o provincials o de "rodalies", aixó es la meva opinió i per aixó crec que tota millora plantejada per els desplaçaments ferroviaris de una ciutat com de una provincia, son benvingudes... Pero crec que l'objectiu seria unir ferroviariament totes les capitals de comarca. I no deixar algunes comarques sense tren, com passa en algunes de lleida... El tren a la Vall d'Aran per exemple? El fet de que no hi hagi tren, fa que no em tempti visitarlo ja que no m'agrada el cotxe. Be, aqui deixo la meva opinió



Avatar de l’usuari
Sky
N9
N9
Entrades: 1915
Ubicació: Lleida

Entrada Autor: Sky » Dimecres 21/11/2007 19:59

Un tranvía conectará el polígono Torreblanca y el centro de Lleida

Un tranvía o metro ligero conectará el nuevo polígono industrial de Torreblanca-Quatre Pilans con Lleida y con otras localidades próximas, según avanzó ayer el arquitecto leridano Carles Llop, del estudio barcelonés Jornet-Llop-Pastor, que se encargará de la urbanización de esta nueva zona industrial de 500 hectáreas que doblará la superficie fabril y logística de Lleida y debe estar lista en 2010.

El tranvía cruzará la más importante de las cinco avenidas longitudinales paralelas que atraviesan el área y conectará con Lleida ciudad y con un nuevo vial previsto en el Plan Territorial de Ponent que unirá la autopista AP2 con la carretera de Tarragona y la A2. Cuando deje el polígono, el tranvía circulará paralelo al nuevo vial y permitirá conectar la zona con otras localidades del área metropolitana de Lleida.

Al utilizar el concepto “área metropolitana”, Llop avisa sobre lo que la nueva zona industrial supondrá para Lleida y su entorno. En sí, y como apuntaba ayer al presentar el proyecto en la Paeria el subdirector del Incasòl Miquel Bonilla, “se trata de un área industrial que acaba con los pequeños, ineficientes y mal comunicados espacios que ahora conocemos”. El área, dice Llop, “complementará a polígonos como El Segre o Els Frares y a zonas en desarrollo como Gardeny y concentrará con ellos la actividad empresarial del área de Lleida”. El concepto es distinto al que inspiró las zonas industriales de los 70 y 80 y, así, en Quatre Pilans, “los servicios se construirán antes y las empresas llegarán después”. Con ello, explica, “conseguiremos un lugar más agradable para trabajar”.

Además del tranvía -que está sólo contemplado porque debe ser objeto, dice Llop, “de un proyecto específico”- Torreblanca incluye una estación de ferrocarril sobre la línea Lleida -Tarragona, un hotel, zonas de servicios comunes y, explican los responsables de la planificación, “dos corredores ecológicos”. (...)

http://www.lamanyana.es/web/html/lanoti ... a=00:00:01



Avatar de l’usuari
Sky
N9
N9
Entrades: 1915
Ubicació: Lleida

Entrada Autor: Sky » Dimecres 21/11/2007 20:38

^^ Suposo que això tindrà un xic menys de fantasia que la meua... 8-)



Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23724
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Dimecres 21/11/2007 21:45

Un tranvía o metro ligero
Això del metro ligero em sona molt a la democracia orgánica del Franco.

:blah :blah :blah :blah :blah


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
Ecomobisostrans
N10
N10
Entrades: 3713
Facebook: https://facebook.com/FerranVeganSpirit
Ubicació: Barcelona
Contacta:

Entrada Autor: Ecomobisostrans » Dijous 22/11/2007 11:14

Un tranvía o metro ligero
Aunque el tramvia se vista de metro tramvia es y tramvia se queda. :(



Túnels del Garraf
N7
N7
Entrades: 385
Ubicació: Sitges BCN

Entrada Autor: Túnels del Garraf » Dijous 22/11/2007 16:54

:plas :plas

Lleida te més o menys la mateixa població que Jaén i allà el tramvia serà una realitat d'aquí pocs anys.


67-68: Esplugues - Zona Universitària
L3: Zona Universitària - Sants Estació
R2: Barcelona Sants - Sitges

Respon

Torna a “Propostes ferroviàries / Propuestas ferroviarias”