L'esperit de Nadal a Móra la Nova

Propostes d'organització de "Trobades", viatges, conferències, cursos, actes inaugurals, etc.
Propuestas de organización de "Encuentros", viajes, conferencias, cursos, actos inaugurales, etc.
Respon
Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 22873
Ubicació: Fabra i Puig

L'esperit de Nadal a Móra la Nova

Entrada Autor: metring » Dimecres 24/10/2018 10:24

http://www.fcaf.cat/portal/lesperit-del ... a-la-nova/

El Museu del Ferrocarril presenta “L’Esperit del Nadal” a la Fira de Móra la Nova

La nova aposta del Museu del Ferrocarril serà presentada en el marc de la 187a Fira de Móra la Nova, a l’estand que l’entitat tindrà al Pavelló Firal, del 25 al 28 d’octubre. Es tracta del conte “L’Esperit del Nadal”, una història nadalenca ambientada a l’estació de Móra la Nova i protagonitzada per dos nens, l’Andreu i la Teresa, i el seu iaio. Els beneficis que generi la publicació d’aquest conte es destinaran integrament al Museu.

Però les novetats no acaben aquí. De fet, “L’Esperit del Nadal” és el nou esdeveniment que el Museu i el grup de teatre local “L’Estació” estan preparant de cara a les festes nadalenques de 2018. Es tractarà d’una representació teatralitzada de la història del conte, dirigida a un públic familiar. L’obra es representarà a la Cotxera del Museu i una part de la història tindrà lloc a dins d’un cotxe de viatgers restaurat els darrers mesos, que farà un petit recorregut pel recinte.

El conte ens explicarà l’aventura d’uns vells coneguts de la visita teatralitzada “Un passeig per l’Estació”, el Manolo, l’Amèlia i el Ramon, traslladats als dies de Nadal i amb l’aparició de nous personatges molt especials, alguns d’ells molt coneguts dels nens i nenes i d’altres que de ben segur també sabran guanyar-se el seu afecte.

Les dates de la representació seran el 22, 23, 29 i 30 de desembre i el 3 i 4 de gener. Properament s’anunciarà la forma d’adquisició de les entrades a través de la web www.museuferrocarril.cat.Respon

Torna a “Trobades i esdeveniments / Encuentros y eventos”