Retards, avaries i deficiències a FGC

Rodalies RENFE, FGC Vallès i Llobregat, Metro de Barcelona, Trammet.
Cercanías RENFE, FGC Vallés y Llobregat, Metro de Barcelona, Trammet.
Respon
Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23204
Ubicació: Fabra i Puig

Re: Retards, avaries i deficiències a FGC

Entrada Autor: metring » Divendres 03/12/2021 18:06

Esllavissada important a Terrassa:
437.001
N10
N10
Entrades: 5038
Ubicació: Tarragona

Entrada Autor: 437.001 » Divendres 03/12/2021 20:55

Pel què sembla, FGC ha tallat el tram sencer entre Terrassa Nacions Unides i... Sant Cugat!!! :o

Passatgers de Terrassa de cap cap a la R4 des de Terrassa-Estació del Nord, ja sigui per seguir cap a Barcelona sense transbordament, o per canviar a FGC a Sabadell-Nord.

Per altra banda, si es confirma que el tall és fins a Sant Cugat, a Rubí hi haurà emprenyada.

Haver tingut millors intervals de pas a la R8 per Rubí, o que la R1 s'hagués perllongat des de Molins fins a Cerdanyola-Universitat i fusionada amb la R7, també hauria alleujat una mica el merder.

Recomanació per a passatgers a/de Rubí:

a) des de Manresa, Sant Vicenç de Castellet, Castellbell i el Vilar: FGC línia R5 fins a Martorell-Central, i de Martorell a Rubí amb la R8 de Rodalies (no hi ha cap altra opció d'arribar en tren a Rubí ara mateix).

b) des de Barcelona, Rodalies R4 fins a Castellbisbal, i d'allà a Rubí amb la R8.

c) des de Sant Cugat, Volpelleres i UAB: bus, i/o Rodalies R8.

d) des de Sant Quirze i Bellaterra: bus o cotxe.

e) des d'Hospital General: recordar que l'estació de Rodalies de Rubí no queda excessivament lluny, ni tan sols a peu.
437.001 l’ha editat per darrera vegada el dia: Divendres 03/12/2021 21:09, en total s’ha editat 3 vegades.mohn902
N4
N4
Entrades: 66

Entrada Autor: mohn902 » Divendres 03/12/2021 21:07

Efectivament, la caiguda del mur ha afectat la catenària d'ambdues vies des de Fonts fins Terrassa, fent que un tren hagués de ser desallotjat en plena via.

A més els trens no poden arribar a Rubí per una enganxada de pantograf a Sant Cugat, suposo que en l'instant en què es trencava la catenària a Terrassa.

Per tant només són possibles les circulacions, amb creuament de via única de Barcelona a Sabadell.

Servidor que ho ha viscut de prop.França451
N9
N9
Entrades: 2155
Facebook: Mikel Eric Redondo Santoyo (Pluma de Hierro)
Ubicació: Tota TUS excepte: 11,80,15,23
Contacta:

Entrada Autor: França451 » Dissabte 04/12/2021 10:51

Me acabo de enterar esta mañana. Hoy el servicio era: S1 hasta Les Fonts, autobús hasta Rambla y Servei Llançadora Rambla-N.U.

La verdad es que lo de ayer, dejaba mucho que desear. Lo que me hace gracia es que una de las opciones era "Desde Sant Quirze a Rubí: coche o bus". ¿Cómo? Existe un bus desde Sant Quirze a Rubí?


Los tiempos de Calígula se van acabando... Según la Historia, en el 41 vino Claudio. Vamos a ver si es verdad. Al menos para una parte...

437.001
N10
N10
Entrades: 5038
Ubicació: Tarragona

Entrada Autor: 437.001 » Dissabte 04/12/2021 16:25

França451 ha escrit:
Dissabte 04/12/2021 10:51
Me acabo de enterar esta mañana. Hoy el servicio era: S1 hasta Les Fonts, autobús hasta Rambla y Servei Llançadora Rambla-N.U.

La verdad es que lo de ayer, dejaba mucho que desear.
Es lo que contaba mohn902, que al derrumbe se le unió un enganchón de catenaria.
França451 ha escrit:
Dissabte 04/12/2021 10:51
Lo que me hace gracia es que una de las opciones era "Desde Sant Quirze a Rubí: coche o bus". ¿Cómo? Existe un bus desde Sant Quirze a Rubí?
No, no, eso de "de Sant Quirze a Rubí: coche o bus" y las demás recomendaciones es cosa mía, no de FGC, como no estaba seguro de si había bus, pues por eso puse "coche o bus" sin indicar la ruta.
Por otra parte... ¿de verdad de verdad, que no hay buses entre Rubí y Sant Quirze? :oAvatar de l’usuari
Renfe445
N10
N10
Entrades: 4411
Ubicació: ??!!!#=?¿****!!! ©
Contacta:

Entrada Autor: Renfe445 » Dissabte 04/12/2021 16:51

Puedes combinar B8+B9 de Sarbus para ir de Rubí a Sant Quirze, haciendo transbordo en Terrassa.

Ahora bien los horarios ni idea.


frankrodriguez.net
Halt mal meine Jahresfahrkarte! Oh, schade. Da gibt es keine!

geekest_cat
N4
N4
Entrades: 55
Ubicació: Terrassa

Entrada Autor: geekest_cat » Diumenge 05/12/2021 17:25

Doncs sembla ser que demà a la 1 del migdia ja reobriran la línia:

La reobertura de la via de FGC a Terrassa, qüestió d’hores
Ja s'han netejat les vies i s'està estabilitzant el talús, per evitar noves esllavissades

La reobertura de la via de Ferrocarrils de la Generalitat a la Rambla de Terrassa, tallada des del passat divendres, és qüestió d’hores. Segons ha pogut saber Món Terrassa, gràcies a l’esforç en les tasques de manteniment i d’estabilització del talús durant aquests dos dies, on els operaris han treballat sense interrupció, FGC espera que aquest mateix dilluns, 6 de desembre, pels volts de la una del migdia, es restableixi el trànsit ferroviari entre l’estació de Terrassa Rambla amb Les Fonts. Si no hi ha imprevistos d’última hora, aquesta és la darrera estimació. S’ha treballat sense fre per recuperar tant aviat com ha estat possible la circulació i d’aquesta manera s’haurà pogut retallar els dies inicialment donats (s’havia anunciat que fins al 9-10 no es podria tornar a la normalitat).

Aquest mateix dissabte, ja s’havia procedit a retirar tota la terra i s’havien alliberat les vies. Des de Ferrocarrils abans d’obrir però, s’asseguraran que la resta del mur sigui totalment segur. Com a primera solució per permetre el pas dels trens i restablir el servei en òptimes condicions, el talús que ha quedat al descobert per la caiguda del mur s’ha estabilitzat i s’ha protegit amb malla i s’han revisat els adjacents.

Cal recordar que aquest dissabte es va optar per tallar el carril que restava obert en sentit nord perquè les màquines poguessin treballar més còmodament, i per la seguretat de tothom mentre s’estan duent a terme les obres resta tallada l’entrada des de la C-58 a Terrassa Centre, des de la Rambleta del Pare Alegre. D’altra banda, es mantenen els busos llançadora per unir les estacions de FGC entre Terrassa Rambla i Les Fonts, arran de l’esllavissada. Són autobusos que estan marcats per les mateixes hores que surten els trens, i que es poden agafar a la parada de la Rambla cada menys de 10 minuts.

Font: La reobertura de la via de FGC a Terrassa, qüestió d’hores.França451
N9
N9
Entrades: 2155
Facebook: Mikel Eric Redondo Santoyo (Pluma de Hierro)
Ubicació: Tota TUS excepte: 11,80,15,23
Contacta:

Entrada Autor: França451 » Dijous 09/12/2021 12:18

Renfe445 ha escrit:
Dissabte 04/12/2021 16:51
Puedes combinar B8+B9 de Sarbus para ir de Rubí a Sant Quirze, haciendo transbordo en Terrassa.

Ahora bien los horarios ni idea.
De Sant Quirze a Rubí pasa lo mismo que de Sabadell a Rubí, no hay conexión directa. El B8 creo que circulaba cada media hora en laborables y cada hora los findes. El B9 hace en laborables cada 80 minutos y en findes cada 70 o algo así era. Sí, sí, los findes tiene mejor horario que los laborables. Lo de hacer trasbordo en Terrassa, si mal no recuerdo cuenta 3 zonas ya que repetir zona cuenta diferente, por lo que como opción no creo que convenga a los usuarios de T-61 y tarifa plana, es decir, a casi nadie. Lo único útil entre esos municipios es FGC y tirar de R8 o en su defecto, B8. Yo recomiendo la UAB ya que en FGC es menos trayecto y la distancia a pata o en bus a Renfe es más o menos la misma que Volpelleres.

Però sí... Ya dije que en el Vallés Moventis tiene grandes carencias por las carreteras comarcales.


Los tiempos de Calígula se van acabando... Según la Historia, en el 41 vino Claudio. Vamos a ver si es verdad. Al menos para una parte...

França451
N9
N9
Entrades: 2155
Facebook: Mikel Eric Redondo Santoyo (Pluma de Hierro)
Ubicació: Tota TUS excepte: 11,80,15,23
Contacta:

Entrada Autor: França451 » Divendres 25/02/2022 18:02

Buenas tardes,

Quería comentar una incidencia vivida ayer por la noche en FGC, línea S2. La unidad afectada llevaba el coche 112.08 en cabeza.

Cogí este tren en Sant Cugat a las 22:46, iba bastante lleno de jóvenes, este es otro punto que comentaré después. Se terminó de llenar hasta el punto de ir lleno a reventar. La mayoría de esos jóvenes se iban de botellón y fiesta a la Universidad Autónoma, hecho que también comentaré después. Al llegar a la Autónoma, las tres puertas del primer coche, abrieron un palmo más o menos, y quedaron como bloqueadas. Un segundo después cerraron, y volvieron a abrir, esta vez normalmente. Hasta ahí todo bien. La gente salió en riadas, cuando terminaron de salir todos, el tren cerró puertas y siguió camino de la siguiente estación.

Serían casi las 23:00 cuando el tren llegó a la estación de Sant Quirze. Había algunas personas en el andén, y en el tren, calculo que unas 30 bajaban en esta estación (en mi coche, el primero, unas diez). Al llegar al andén, el tren paró, se oyó el sonido de abrir puertas, la tercera del primer coche sólo abrió un palmo y... El resto de puertas del tren directament ni abrieron. La que estaba "bloqueada" cerró, pasaron unos cinco o seis segundos, y después escuchamos el pitido de cierre de puertas, y los de dentro quedaron encerrados, hasta Sabadell. Resultado: Nadie pudo ni entrar ni salir. Lo que recientemente pasó en Clot, en el Metro, ahora se repite en FGC.


Ahora os explico en este mismo mensaje una cosa que me pareció de libro, acerca del protocolo de Seguridad de FGC, que deja mucho, pero mucho que desear.

Fui primero con el S1 de las 22:08 en Provença hasta Sant Cugat. Debido a la huelga, vi personal de FGC y gente con los chalecos naranjas en las estaciones, algo que llevaba ya viendo toda la semana.
Bueno, pues al llegar a Sant Cugat, me llamó la atención el dispositivo desplegado en esta estación. En la entrada, junto a los tornos, cinco trabajadores de FGC con el uniforme gris-azulado. Repartidos por los andenes, cuatro personas de chaleco naranja por andén, es decir, ocho en total. Más dos agentes de Seguridad. Llegamos a Sant Cugat a eso de las 22:30 pasadas. como esperé unos minutos fuera leyendo, pude ver con detalle el despliegue de personal en esta estación. Hasta aquí, vamos bien.
Bueno, sobre las 22:40 bajó el S1 a Barcelona, del que bajaron un buen número de jóvenes que se fueron al otro andén. Llega el S2, como dije antes, bastante lleno de jóvenes, la gran mayoría con bolsas llenas de botellas. En total el tren, cuando salimos de Sant Cugat, lleno a reventar, podría tener allí diez licorerías internacionales, tranquilamente, con gradaciones desde la Litrona hasta el Strongh. Estando aún el tren parado en Sant Cugat, dos de los agentes de Seguridad, vi cómo uno de ellos recibió un mensaje por el Walkei y se subieron al tren.

Minutos antes, pude escuchar a los de FGC del uniforme gris comentando algo tipo "estos chavales van a Vollpelleres, seguro, habrá problemas". Lo digo porque me figuro que los de seguridad se subieron al tren para vigilar a los jóvenes.

Durante el trayecto, los jóvenes que petaban el tren hablaban entre ellos, y se podía apreciar perfectamente frases como "los exámenes de Biología o química", o "nos esperan en la facultad X de la Uni". Vale que los de seguridad hayan recibido una orden, y estén en su burbuja, pero leñe... Se bajaron en Vollpelléres, donde había otros dos agentes de seguridad, y en esta estación por ejemplo de mi coche, el primero, sólo bajaron tres personas, y no subió nadie. Los cuatro agentes se quedaron en el andén y el tren lleno de jóvenes siguió su marcha.

Cuando llegamos a la Universidad Autónoma, los jóvenes empezaron a bajar, chillando y empujándose. Pude comprobar cómo no había ni Cristo en la estación: ni personal de chaleco naranja, ni agentes de seguridad ni personal de FGC con uniforme gris. En Provença, había personal, en La Floresta había personal, en las estaciones de Sabadell ha habido personal. En la Autónoma, los jóvenes podrían haber incendiado la estación aquella noche, mientras los de seguridad cazaban moscas en el aire de Vollpelleres y blindaban la estación de Sant Cugat. Tanto personal ¿para qué? ¿Si pasa algo en la Autónoma, quiénes son los responsables?
En Cerdanyola Universitat de Rodalies, hay personal de seguridad, al menos un agente hasta el final del servicio. En FGC, no hay na de na, ni en huelga, ni sin ella, y mucho menos ante algo como lo que pasó el jueves: una macrofiesta de botellón en el campus.

No he acabado, aún me falta la guinda al pastel.

Pero esto no es todo. No he acabado todavía. Viniendo en el S1 me llamó una compañera del trabajo, preguntándome cómo iba la huelga de FGC. Le dije que hasta las 23 horas, el servicio era normal y que yo iba en el FGC que llegaba a las 23 a Sabadell. Otra vez el Manresa que sale de Sants a las 22:00 iba con más de media hora de retraso y la chica estaba en el R7 a la UAB. Me preguntó si le daba tiempo a coger mi tren, le dije que ya había hecho ese trasbordo mil veces y daba tiempo de sobra: hay casi media hora de margen.
Cuando se metió en mi tren en la Autónoma, me dijo que estaba el campus lleno de jóvenes reunidos aquí y allá haciendo botellón. Le pregunté intencionadamente si había visto coches de vigilancia de seguridad de la uAB, Policía local o Mossos. Nada de nada, lo mismo que en la estación de FGC. No me sorprendí en vista de lo que vi en FGC.
Si hubo redadas o controles luego en el campus, no lo sé, pero juntando lo que yo vi y lo que vio la compañera del trabajo, se pueden sacar conclusiones muy interesantes.
Desde luego, desde el punto de vista del protocolo COVID, tanto las autoridades locales como universitarias como el personal de FGC han quedado en el más completo descrédito después de lo sucedido hace dos noches. Desconozco si ayer viernes en la mañana, al bajar los jóvenes borrachos como cubas al primer tren de FGC, habría o no controles en la Uni, pero desde luego, deja mucho que desear tener taaaanto personal en una estación como Sant Cugat, que parece que estuvieran buscando a Bin Laden, y que en la Autónoma, llena de jóvenes sin mascarilla, chillando y con intención de hacer botellón, no haya absolutamente nadie para controlarlos. Y lo más grave es que a los de seguridad los mandan a Vollpelleres, donde un jueves por la noche no hay absolutamente nada, cuando todos sabemos que la fiesta gorda se monta los viernes y sábados, pero no un jueves.

Yo no voy a exigir responsabilidades a nadie, es un tema que ni me va ni me viene. Yo sólo cuento los hechos que vi tal como sucedieron. El que quiera pedir responsabilidades en base a estos hechos, que lo haga, pero desde la noche del jueves, tengo muy claro una cosa: que FGC ha pasado a ser una empresa de transportes al mismo nivel que Rodalies, TMB, Renfe, Metro de Madrid u otras, es decir, que eso de dárselas de empresa que funciona mucho mejor, es postureo puro y duro, la realidad, es bien distinta.

Y por último sólo una cosa. Comentando con mi compañera lo de Sant Quirze, ella me planteó la posibilidad de que el conductor lo hubiera hecho a propósito por lo del tema de la huelga. No puedo decir ni que sí ni que no porque no sé qué es lo que falló, pero dejo caer el comentario.


Los tiempos de Calígula se van acabando... Según la Historia, en el 41 vino Claudio. Vamos a ver si es verdad. Al menos para una parte...

campbell
N5
N5
Entrades: 118
Ubicació: Beverly Sants

Entrada Autor: campbell » Dilluns 05/09/2022 14:37

Avui de luxe la línea del vallès, eh? :|França451
N9
N9
Entrades: 2155
Facebook: Mikel Eric Redondo Santoyo (Pluma de Hierro)
Ubicació: Tota TUS excepte: 11,80,15,23
Contacta:

Entrada Autor: França451 » Dimarts 06/09/2022 14:35

Ni idea de qué ha pasado, esperaba que alguno de vosotros lo contara. Mi compañera de curro ha llegado hora y media tarde, pero me dijo que estuvieron una hora parados en Sant Cugat, pero que nadie explicaba nada de lo que sucedía. Yo entré a las cinco en la web de FGC y sólo decía que el servicio se estaba restableciendo poco a poco, pero no explicaba por qué tampoco. Yo tuve que hacer unas gestiones en Barcelona y ya estaba aquí desde las 9 de la mañana y por eso no me tocó a mí, pero no sé qué ha pasado.

Off topic: lo que sí sé es lo que me pasó el viernes por la noche en Rodalies, pero eso os lo contaré en su hilo correspondiente cuando acabe de terminar y pulir la crónica de mi odisea de regreso del curro a casa. Aún la tengo en preparación.


Los tiempos de Calígula se van acabando... Según la Historia, en el 41 vino Claudio. Vamos a ver si es verdad. Al menos para una parte...

Avatar de l’usuari
Sèrie EV-E801
N5
N5
Entrades: 82

Entrada Autor: Sèrie EV-E801 » Dimarts 06/09/2022 16:15

França451 ha escrit:Ni idea de qué ha pasado, esperaba que alguno de vosotros lo contara.
Va caure un arbre a la via a l'entrada del Baixador de Vallvidrera, total que van tallar la línia una bona estona. Després van tornar a circular trens, però tots paraven a totes i L6 suprimits (el que fan sempre quan hi ha problemes, vaja).
I, a més, les noves pantalles de color negre no anaven massa fines. Les de la via 2 de diverses estacions eren fiables, però a les de la via 1 només hi apareixia 1 tren i que no existia (fins i tot quan encara anaven bé d'horaris).
No sé si res més.
Salut


:riure

França451
N9
N9
Entrades: 2155
Facebook: Mikel Eric Redondo Santoyo (Pluma de Hierro)
Ubicació: Tota TUS excepte: 11,80,15,23
Contacta:

Entrada Autor: França451 » Dijous 08/09/2022 14:54

Sèrie EV-E801 ha escrit:
Dimarts 06/09/2022 16:15
França451 ha escrit:Ni idea de qué ha pasado, esperaba que alguno de vosotros lo contara.
Va caure un arbre a la via a l'entrada del Baixador de Vallvidrera, total que van tallar la línia una bona estona. Després van tornar a circular trens, però tots paraven a totes i L6 suprimits (el que fan sempre quan hi ha problemes, vaja).
I, a més, les noves pantalles de color negre no anaven massa fines. Les de la via 2 de diverses estacions eren fiables, però a les de la via 1 només hi apareixia 1 tren i que no existia (fins i tot quan encara anaven bé d'horaris).
No sé si res més.
Salut
Muchas gracias, no sabía eso. Gracias por aclararlo.


Los tiempos de Calígula se van acabando... Según la Historia, en el 41 vino Claudio. Vamos a ver si es verdad. Al menos para una parte...

Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23689
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Divendres 18/11/2022 18:49

Tres ferits lleus per l’incendi d’un patinet elèctric en un vagó d’FGC
El vehicle individual es va cremar a l'interior d'un vagó que en aquell moment era a Sant Boi de Llobregat
https://www.vilaweb.cat/noticies/tres-f ... vago-dfgc/


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

campbell
N5
N5
Entrades: 118
Ubicació: Beverly Sants

Entrada Autor: campbell » Dimecres 07/12/2022 22:01

Ara Mateix no va be la cosa per la linia de plç Catalunya.

Retards i el L7 desde Tibidabo ha acabat a Gracia, tothom fora i adeu.Nen de Gràcia
N4
N4
Entrades: 51

Entrada Autor: Nen de Gràcia » Dilluns 15/05/2023 16:40


https://www.eltriangle.eu/2023/05/15/un ... -terrassa/
Un tren de Ferrocarrils de la Generalitat s’equivoca de via i envia els passatgers a Sabadell quan volien anar a Terrassa

Indignació dels usuaris que han hagut de tornar amb un altre tren a Sant Cugat mentre la companyia deia que el servei funcionava segons l’horari establert

Redacció
maig 15, 2023
3:00 pm


Nova incidència als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya que se suma a les moltes que s’estan produint els darrers dies. Un tren de la línia S1 que havia de portar els passatgers a Terrassa s’ha equivocat aquest matí de via i se n’ha anat direcció Sabadell en la bifurcació de Sant Cugat. Diversos usuaris han mostrat la seva indignació a Twitter mentre que el perfil oficial de la companyia no n’ha informat i ha pujat un missatge dient que “el servei de trens funciona segons l’horari establert”.

“Incidència al tren BCN-Terrassa. Hem hagut de baixar a Vollpelleres, tornar a Sant Cugat i agafar el proper tren a Terrassa”, ha escrit a Twitter una usuària que es defineix com a “catalana i anfifeixista”. “Que el Terrassa de les 7:20 hores des de Plaça Catalunya s’equivoqui de via, enviï els usuaris cap a la UAB, i s’adoni que l’ha liat a Vollpellleres… no és ‘incidència’ sinó falta de professionalitat”, ha comentat una altra.

L’opacitat habitual de Ferrocarrils de la Generalitat a l’hora d’informar d’aquestes incidències i simular que no existeixen ha provocat la queixa d’un altre usuari. A les 8:11 del matí, uns minuts després que els passatgers que anaven a Terrassa haguessin de tornar a l’estació de sant Cugat per recuperar el seu recorregut previst, ha recriminat l’actitud del community manager de FGC: “No enganyeu!!!! Ara mateix tots els trens arribant tard a Sant Cugat Centre. S2 no passa i tots els trens a petar de gent…”. Hi ha afegit una emoticona amb cara enfadada. Un altre usuari de Twitter s’ha queixat del servei en aquesta línia. A les 8:21 hores ha fet aquesta piulada: “El tren S1 a Terrassa Nacions Unides de les 7:50 ha sortit amb tres minuts de retard de Plaça Catalunya. Això que funciona segons l’horari establert no és cert”.

FGC havia respost cinc minuts abans a un dels usuaris que s’havia queixat. La raó adduïda per FGC per explicar l’incident és que “a causa d’un acte vandàlic a un tren de l’estació de Vollpelleres, s’han produït alteracions puntuals. Lamentem els inconvenients que t’hagi pogut ocasionar. Gràcies”. Una resposta que no ha convençut el passatger perjudicat per la incidència: “És vergonyós el que esteu fent amb el servei, cada dia a pitjor…”.
Com estaven posades les agulles en aquest moment? I no ha pensat en fer inversió de marxa i anar a Terrassa? Per no parlar de la comunicació...
Molt mala gestió de la línia per part d'FGC, tot plegat.Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23689
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Divendres 11/08/2023 13:13

Els trens de la S1 i S2 dels Ferrocarrils no circulen entre les Tres Torres i Sarrià i el servei es fa amb busos especials
Una màquina d'obres ha descarrilat de matinada i és que la línia sigui tallada en aquest tram tot el dia
https://www.vilaweb.cat/noticies/trens- ... especials/


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
albert28
N9
N9
Entrades: 2126

Entrada Autor: albert28 » Dissabte 12/08/2023 2:01

Doncs podria haver sigut força pitjor vistes les imatges :(
Avatar de l’usuari
oscar440
N8
N8
Entrades: 669
Ubicació: Vilapicina i la Torre Llobeta (Nou Barris, Barcelona)

Entrada Autor: oscar440 » Dimecres 01/11/2023 1:17

L´avaria d´un tren de l´S2 de Ferrocarrils obliga a evacuar els passatgers caminant pel túnel.

Un tren ha quedat aturat a Can Feu i els passatgers han hagut de sortir a peu fins a l'estació de Plaça Major de Sabadell.

https://www.ccma.cat/324/lavaria-dun-tr ... a/3258295/Avatar de l’usuari
genissimon
N10
N10
Entrades: 3044
Ubicació: La Selva marítima i el Berguedà prepirinenc

Entrada Autor: genissimon » Dilluns 20/11/2023 9:26

Regió-7, 20 de novembre de 2023 ha escrit: Alteracions en les línies l'R5 i l'R50 de FGC per una avaria entre Sant Vicenç de Castellet i Castellgalí i Manresa
Cal fer un transbordament a Sant Vicenç de Castellet i agafar un tren llançadora fins la capital del Bages
[...]


Reposició del Tramvia Blau.
Manteniment del servei ferroviari a l'Estació de França i connexió decent amb el metro.
Corredor mediterrani per a mercaderies amb via d'ample normal (UIC 1435mm), apartadors llargs (>1000m) i pendents suaus (<15‰).
Desdoblament de la C-55 entre Manresa i Abrera.

Respon

Torna a “Ferrocarril àrea Barcelona / Ferrocarril área Barcelona”