Integració tarifària a Lleida

Tot el que no es pugui englobar als apartats anteriors.
Todo lo que no se pueda englobar en los apartados anteriores.
Respon
Ferry1ac1
N8
N8
Entrades: 926
Ubicació: Barcelona-Catalunya
Contacta:

Re: Integració tarifària a Lleida

Entrada Autor: Ferry1ac1 » Dijous 28/06/2012 16:30

M'ho sembla a mi o l'ATM de Lleida és la més activa de totes?



Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Dijous 28/06/2012 16:32

En termes absoluts, sí. Però en l'àmbit de Catalunya, cal excloure'n la de Barcelona perquè fa molts més anys que és en marxa, i en tot procés, és lògic que la fase inicial sigui la més intensa en activitat, mentre un cop s'ha assolit velocitat de creuer, l'acció se sol limitar a gestionar el que hi ha i a aplicar mesures correctores.

Més aviat, caldria preguntar-se per les causes de la inactivitat de les ATM del Camp de Tarragona, Girona, Comarces Centrals, etc.


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Ferry1ac1
N8
N8
Entrades: 926
Ubicació: Barcelona-Catalunya
Contacta:

Entrada Autor: Ferry1ac1 » Dijous 28/06/2012 17:04

Guigui ha escrit:En termes absoluts, sí. Però en l'àmbit de Catalunya, cal excloure'n la de Barcelona perquè fa molts més anys que és en marxa, i en tot procés, és lògic que la fase inicial sigui la més intensa en activitat, mentre un cop s'ha assolit velocitat de creuer, l'acció se sol limitar a gestionar el que hi ha i a aplicar mesures correctores.
Més aviat, caldria preguntar-se per les causes de la inactivitat de les ATM del Camp de Tarragona, Girona, Comarces Centrals, etc.
A nivell de notes de premsa i informació, Lleida i Girona fan molta feina. Comarques Centrals està morta i integrada dins de l'ATM Barcelona i la del Camp de Tarragona és la que es queda més enrere.



Avatar de l’usuari
Sky
N9
N9
Entrades: 1915
Ubicació: Lleida

Entrada Autor: Sky » Dilluns 27/08/2012 15:16

Noves tarifes dels títols integrats a partir de l’1 de setembre per l’augment de l’IVA.

Informem de la nova relació de tarifes del transport integrat de l’àrea de Lleida que s’aplicaran a partir de l’1 de setembre, donada per l’augment de l’IVA decretat pel govern central el passat juliol. En el cas dels transports, es tracta d’un tipus reduït, el qual puja del 8% actual al 10%.

Així doncs, es detallen a continuació les tarifes del sistema de transport públic col•lectiu a l’àmbit tarifari integrat de l’Àrea de Lleida: la T-10/30, 6,95 € (1 zona) i 11,00 € (2 zones); la T-10, 9,05 € (1 zona) i 13,95 € (2 zones); la T-50/30, 27,00 € (1 zona) i 39,70 € (2 zones) i la T-MES, 39,40 € (1 zona) i 57,05 € (2 zones).

El cost de les targetes passen a ser 2,10 € (anònima) i 3,15 € (personalitzada). El tipus d’IVA aplicable en aquest cas és el general, que passa del 18% actual al 21%.

D’altra banda es mantenen les bonificacions per a membres de famílies monoparentals, famílies nombroses, persones en situació d’atur, estudiants de la UdL i nens de 4 a 12 anys. Podeu consultar el fulletó de tarifes adjunt.

Avís: els títols recarregats amb anterioritat a l'1 de setembre no caducaran fins el proper canvi de tarifes a 1 de gener de 2013 i es podran utilitzar fins el 28 de febrer de 2013, data de fi del període carència.

http://www.atmlleida.cat/noticies/160



albe6
N8
N8
Entrades: 1035
Ubicació: Almacelles (Lleida)

Entrada Autor: albe6 » Dilluns 27/08/2012 18:48

Suposo que serà pel canvi de tarifes ja que avui al anar a carregar la T-10 (sense haver-se esgotat el saldo) al quiosc de sempre; si la volia carregar havia de renunciar als viatges que quedaven. Molt amablement, la del quiosc m'ha donat un comprovant de les últimes càrregues i utilitzacions i on hi consta el saldo actual. A final de setmana que he de baixar a Lleida aniré a preguntar als de l'ATM.



Avatar de l’usuari
Sky
N9
N9
Entrades: 1915
Ubicació: Lleida

Entrada Autor: Sky » Divendres 21/12/2012 13:47

L'ATM acorda l'actualització de tarifes del transport públic per a l'any 2013

· S’actualitzen les tarifes que han de regir en el transport públic durant el 2013 amb un increment mitjà del 3,5%.

El Consell d’Administració de l’ATM de Lleida, reunit avui, ha acordat la revisió de tarifes que han de regir en el sistema tarifari integrat a partir de l’1 de gener de 2013 a cadascun dels títols de transport en aquest àmbit.

Així, l’increment aprovat de la tarifa mitjana ponderada (TMP) per al conjunt del sistema (títols integrats més els títols propis dels operadors, principalment el bitllet senzill, i els títols socials) és del 3,5%.

Imatge

La revisió de preus acordada és inferior a l’augment mig autoritzat per la Comissió de Preus de Catalunya, situat en un 3,6% per al transport urbà. Així mateix, aquesta revisió és propera a l’augment mig del l’IPC del grup Transport del mes de novembre, 3,1%, i inferior a l’IPC del grup de Carburants i combustibles, 5,7% i a l’índex general de Catalunya 3,6%, publicats per l’Institut Nacional d’Estadística (INE) el passat 13 de desembre.

En el quadre següent es pot veure els preus nominals dels diferents títols de transport que regiran l’any vinent i el seu augment respecte els preus actuals.

Imatge

Pel que fa a famílies monoparentals i nombroses, els preus per al 2013 seran:

Imatge

El preu, per a l’exercici 2013, de la T-MES bonificada per a les persones en situació d’atur que compleixin els requeriments establerts serà:

Imatge

Finalment, el preu del bitllet senzill zonal de referència i monomodal per al 2013 serà:

Imatge

http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJ ... ?id=175028



Avatar de l’usuari
Sky
N9
N9
Entrades: 1915
Ubicació: Lleida

Entrada Autor: Sky » Divendres 18/01/2013 19:59

Al Facebook de l'ATM de Lleida publiquen una enquesta setmanal relacionada amb el transport públic. No sé fins a quin punt pretén ser una forma de recollir l'opinió dels usuaris o més aviat un simple entreteniment.

La d'aquesta setmana:

La pregunta de la setmana és... De les següents formes de recàrrega de targetes, quina us agradaria més que s'implantés?

Màquines automàtiques de recàrrega.

Recàrrega per Internet.

Recàrrega a través de caixers automàtics.




Avatar de l’usuari
Sky
N9
N9
Entrades: 1915
Ubicació: Lleida

Entrada Autor: Sky » Diumenge 07/04/2013 13:29

5 anys d’integració tarifària a l’Àrea de Lleida

El sistema tarifari integrat abasta geogràficament 6 comarques, 149 municipis una població total de 364.173 habitants. Ja són 80.000 les persones que es mouen per l'àrea de Lleida amb una targeta de l'ATM i es realitzen a l'any més de 8,6 milions de viatges en transport públic.

Es compleixen 5 anys d'integració tarifària a l'àrea de Lleida. Des de la posada en servei de la integració tarifària, el 31 de març de l’any 2008, s’han venut més 80.000 targetes i s’han realitzat prop de 600.000 operacions de recàrrega. Actualment 5 de cada 10 usuaris del transport públic en l’àmbit integrat utilitzen títols de l’ATM, que els permeten viatjar en tots els modes de transport: bus urbà, bus interurbà i ferrocarrils.

La integració tarifària a Lleida ha comportat també un increment de la demanda, amb un augment del 8% en tot el sistema i 8,6 milions de passatgers interanuals. El 90% dels desplaçaments són monomodals i el 10% bimodals, d’aquests la major part entre l’interurbà i l’urbà. La xarxa de venda i recàrrega de l’ATM ja disposa de més de 300 punts (quioscos, supermercats, estancs, a bord dels autobusos i centres d’atenció al client) en tot el seu àmbit d’actuació.

Al llarg d’aquests cinc primers anys el sistema tarifari integrat s’ha estès a les sis comarques de la plana de Lleida, amb 149 municipis integrats i 364.173 habitants. Hem creat també el mapa de la xarxa integrada de Lleida que recull un total de 62 línies interurbanes, 19 urbanes i la línia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya entre Lleida i Àger. Hem creat 22 parades intermodals a la ciutat de Lleida, per tal de facilitar l’intercanvi modal dels serveis interurbans als serveis urbans, també hem identificat prop de 200 marquesines amb informació de les línies que donen servei a cada municipi, informació que també es pot consultar online a través de la nostra web per mitjà del cercador d’horaris per municipi amb Google Maps.

Durant aquests anys, hem anat incorporant nous títols al sistema facilitant l’accés al transport públic de determinats col·lectius. En aquest sentit, la Generalitat de Catalunya ha creat títols socials destinats a famílies nombroses i monoparentals, com és la T-70/90 i les bonificacions sobre el títol T-MES; a infants, amb la creació d’un títol gratuït per a nens i nenes de 4 a 12 anys; i a persones en situació d’atur, amb la posada en funcionament de la T-Aturat.

En coordinació amb la Universitat de Lleida (UdL), l’Eix Comercial i l’Hospital Santa Maria hem posat en funcionament diferents targetes multiservei, pròpies d’aquestes entitats en les que es poden incorporar els títols de transports integrats de l’ATM. Aquestes targetes són el carnet universitari de la UdL, la targeta financera de La Caixa Lleida Comerç Eix i la targeta d’identificació del personal de l’hospital Santa Maria, facilitant així l’accés al transport públic al conjunt de la comunitat universitària, als treballadors de l’hospital Santa Maria i als clients de l’Eix Comercial de la ciutat.

http://www.atmlleida.cat/noticies/190



Avatar de l’usuari
Sky
N9
N9
Entrades: 1915
Ubicació: Lleida

Entrada Autor: Sky » Dimarts 09/07/2013 13:22

El Consell Territorial de la Mobilitat de l'Àrea de Lleida es constituirà al setembre

• El Consell d’Administració de l’ATM presenta també una nova targeta 100% biodegradable que serà a partir d’ara el suport per a la càrrega dels títols integrats

El Consell d’Administració de l’ATM de Lleida ha acordat avui la constitució del Consell Territorial de la Mobilitat, un òrgan de consulta i participació cívica i social en el funcionament del sistema de transport públic de viatgers i de la mobilitat, en l’àmbit competencial de l’ATM.

La creació d’aquest nou òrgan sorgeix de l’adaptació de les funcions de l'ATM com a Autoritat Territorial de Mobilitat, previstes en la Llei de Mobilitat 9/2003 de 13 de juny, que requereix una nova configuració dels seus òrgans de govern adaptat al conjunt del territori integrat. Es preveu que la constitució i celebració del primer Consell Territorial de la Mobilitat es realitzi durant el proper mes de setembre.

El Consell Territorial de la Mobilitat està integrat per representants de cadascuna de les administracions consorciades, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, representants de les organitzacions empresarials, el sindicats i les associacions de consumidors i usuaris més representatives de l’àmbit del Consorci, així com de representants d’associacions o col·lectius d’especial rellevància en el transport públic i la mobilitat.

L’ATM de Lleida avança així en el desplegament i compliment dels seus estatuts aprovats per acord de Govern 155/2011, de 13 de desembre del 2011.

Llançament d’una nova targeta biodegradable

D’altra banda, el consell d’administració també ha presentat la una nova targeta 100% biodegradable, fabricada en plàstic reciclable sense PVC, que redueix així l’impacte negatiu en el medi ambient. Aquesta targeta serà a partir d’ara el suport per a la càrrega dels títols integrats, mantenint els atributs de flexibilitat, resistència, durabilitat i qualitat en la impressió.

Amb aquesta acció, l’ATM ratifica la seva aposta pel foment de la sostenibilitat. La nova targeta es podrà adquirir als punts de la xarxa de recàrrega a partir d’aquest mateix mes de juliol.

Imatge

http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJ ... ?id=208428



Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Dimarts 09/07/2013 14:49

El Consell Territorial de la Mobilitat està integrat per representants de cadascuna de les administracions consorciades, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, representants de les organitzacions empresarials, el sindicats i les associacions de consumidors i usuaris més representatives de l’àmbit del Consorci, així com de representants d’associacions o col·lectius d’especial rellevància en el transport públic i la mobilitat.
Alguna cosa semblant existeix a l'àrea de Barcelona, ni que sigui de cara a la galeria i que puguin dir que "han consultat el territori" abans de passar per la pedra de la realpolitik qualsevol proposta assenyada?


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
Sky
N9
N9
Entrades: 1915
Ubicació: Lleida

Entrada Autor: Sky » Dimarts 03/12/2013 23:23

Publicada la memòria anual del 2012 de l'ATM de Lleida

Ja es pot consultar a través de l'apartat de publiacions de la pàgina web de l'ATM, la memòria anual d'activitats de l'exercici 2012.

El document conté la informació amb relació a la planificació i gestió del transport públic i a la promoció de la mobilitat sostenible a l'àmbit de l'ATM de Lleida.

Accés al document.

Memòria d'activitats 2012 de l'ATM de Lleida (7 MB)

http://www.atmlleida.cat/noticies/229



Avatar de l’usuari
Sky
N9
N9
Entrades: 1915
Ubicació: Lleida

Entrada Autor: Sky » Dilluns 23/12/2013 18:10

L'ATM de Lleida acorda l'actualització de tarifes del transport públic per a l'any 2014

• El preu de la T-Mes es congela per tercer any consecutiu

El Consell d’Administració de l’ATM de Lleida ha acordat la revisió de tarifes que han de regir en el sistema tarifari integrat a partir de l’1 de gener de 2014 a cadascun dels títols de transport en aquest àmbit.

Així, l’increment aprovat de la tarifa mitjana ponderada(TMP) per al conjunt del sistema (títols integrats més els títols propis dels operadors, principalment el bitllet senzill, i els títols socials) és del 3,5%. Cal destacar que per tercer any consecutiu es congela el títol T-Mes.

En el quadre següent es pot veure els preus nominals dels diferents títols de transport que regiran l’any vinent i el seu augment respecte els preus actuals.

Imatge

Pel que fa a famílies monoparentals i nombroses, els preus per al 2014 seran:

Imatge

http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJ ... ?id=238730



Avatar de l’usuari
Sky
N9
N9
Entrades: 1915
Ubicació: Lleida

Entrada Autor: Sky » Dilluns 31/03/2014 14:29

Es compleixen 6 anys d’integració tarifària a l’Àrea de Lleida

La integració tarifària permet utilitzar tota la xarxa integrada de transport públic amb una única targeta i realitzar transbordaments gratuïts entre els diferents modes de transport. El sistema tarifari integrat compleix avui 6 anys i ja són 96.000 persones que es mouen per l'àrea de Lleida amb una targeta integrada de l'ATM.

Avui es compleixen 6 anys d'integració tarifària a l'àrea de Lleida. Des de la posada en servei del sistema tarifari integrat, el 31 de març de l’any 2008, s’han venut prop de 100.000 targetes i s’ha realitzat quasi un milió d’operacions de recàrrega. Actualment 7 de cada 10 usuaris del transport públic utilitzen títols integrats, que els permeten viatjar en tots els modes de transport: bus urbà, bus interurbà i ferrocarrils de la Generalitat. Cada any es registren a l’àrea integrada prop de 8 milions de viatges en transport públic, amb un índex d’intermodalitat del 10%.

L’ATM disposa de més de 300 punts (quioscos, supermercats, estancs i a bord dels autobusos), 3 centres d’atenció al client, un telèfon gratuït d’atenció a l’usuari (900 106 848) i un portal web de referència amb tota la informació d’horaris, targetes i tota l’actualitat relacionada amb els sistema de transport públic i el foment de la mobilitat sostenible en el seu àmbit d’actuació.

Al llarg d’aquests sis anys, el sistema tarifari integrat s’ha estès a les sis comarques de la plana de Lleida, amb 149 municipis integrats i 367.984 habitants. S’ha creat el mapa de línies de la xarxa integrada de Lleida i 34 parades intermodals a la ciutat de Lleida, per tal de facilitar l’intercanvi modal dels serveis interurbans als serveis urbans; s’han identificat també prop de 200 marquesines amb informació de les línies que donen servei a cada municipi, informació que també es pot consultar online a través de la nostra web per mitjà del cercador d’horaris basat en Google Maps.

Durant aquests anys, s’han anat incorporant nous títols al sistema facilitant l’accés al transport públic de determinats col•lectius. En aquest sentit, la Generalitat de Catalunya ha creat títols socials destinats a famílies nombroses i monoparentals, com són la T-70/90 i les bonificacions sobre el títol T-MES; a infants, amb la creació d’un títol gratuït per a nens i nenes de 4 a 12 anys; i a persones en situació d’atur, amb la posada en funcionament de la T-Aturat.

En coordinació amb la Universitat de Lleida (UdL), l’Eix Comercial i l’Hospital Santa Maria hem posat en funcionament diferents targetes multiservei, pròpies d’aquestes entitats en les que es poden incorporar els títols de transports integrats de l’ATM. Aquestes targetes són el carnet universitari de la UdL, la targeta financera de La Caixa Lleida Comerç Eix i la targeta d’identificació del personal de l’hospital Santa Maria, facilitant així l’accés al transport públic al conjunt de la comunitat universitària, als treballadors de l’hospital Santa Maria i als clients de l’Eix Comercial de la ciutat.

http://www.atmlleida.cat/noticies/251



Avatar de l’usuari
Sky
N9
N9
Entrades: 1915
Ubicació: Lleida

Entrada Autor: Sky » Dimecres 16/07/2014 11:51




trainman
N9
N9
Entrades: 2365
Ubicació: Cerdanyola del Vallès

Entrada Autor: trainman » Dijous 20/11/2014 18:52

20-11-2014 12.04

El conseller Vila presenta els serveis de transport públic a la Rodalia de Lleida

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, presentarà demà divendres, 21 de novembre, els serveis de transport públic a la Rodalia de Lleida.

La presentació tindrà lloc, a les 13.00 hores, a la Delegació del Govern a Lleida (C. Lluís Companys, 1).

21-11-2014 13.00 | Delegació del Govern a Lleida (c. Lluís Companys, 1) | Lleida (Segrià) | Lleida

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, presentarà els serveis de transport públic a la Rodalia de Lleida.

http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJ ... ?id=158103



Avatar de l’usuari
fgc113
N8
N8
Entrades: 1033
Ubicació: Borriana-les Alqueries (C6)

Entrada Autor: fgc113 » Dijous 20/11/2014 19:34

Ja veurem demà si és una bona notícia.


Metrovalència et recorda que viatjar sense títol de transport validat suposa el pagament d'un suplement de cent euros.

Toni
N8
N8
Entrades: 766

Entrada Autor: Toni » Dijous 20/11/2014 22:28

fgc113 ha escrit:Ja veurem demà si és una bona notícia.
Pel contribuent segur que serà una noticia molt i molt dolenta. Serà un servei d´allò més útil, inclús una mica més que les rodalies de Tarragona i Girona. Evidentment és una ironia:

Rodalies de Girona. Un esperpèntic tren de rodalia que fa 150 km aturant-se a totes les estacions, que lògicament no arriba ni un dia a l´hora (pel camí li passa de tot). I d´utilització.... un èxit rotund, crec que a la Renfe es forren amb els bitllets....
Rodalies de Tarragona. Una línia Tarragona - Reus que ja estava molt servida i que porta a la gran majoria dels trens menys gent que un autobus. De la línia RT2 ja ni parlo, és una veritable barbaritat que no només té una utilització lamentable sino que a més arriba tots i cada un dels dies tard lògicament al passar per la via única.

Rodalies de Lleida. La guinda, la joia de la corona, la que segur que tindrà millor ocupació donant en conseqüència un servei públic excel.lent. A mi només m´interessa una cosa (a part de que em costi el mínim possible): serà capaç la Generalitat de posar un tren a Binèfar o Monzón?.



Avatar de l’usuari
Trenscat
N10
N10
Entrades: 2742
Ubicació: Terrassa-Estació del Nord
Contacta:

Entrada Autor: Trenscat » Divendres 21/11/2014 13:26

Al final no és més que crear noves línies de bus exprés i no tocar ni un pèl els serveis ferroviaris, ni creant noves nomenclatures. Simplement s'integren tarifàriament els trens R12, R13 i R14 entre Sant Guim/Vinaixa i Lleida.



Ayerbe-Zuera
N6
N6
Entrades: 299

Entrada Autor: Ayerbe-Zuera » Divendres 21/11/2014 14:22

Em sembla increïble que tot aquest foc d'encenalls es limit a fer un bus express solapat amb la línia ferroviària Lleida-Cervera, en detriment, lògicament, de l'ús d'aquesta.



Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Divendres 21/11/2014 15:07



a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Respon

Torna a “Transport en general / Transporte en general”