Detinguts per robar al metro

Rodalies RENFE, FGC Vallès i Llobregat, Metro de Barcelona, Trammet.
Cercanías RENFE, FGC Vallés y Llobregat, Metro de Barcelona, Trammet.
Respon
Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Sistema educatiu desastrós

Entrada Autor: Guigui » Dimecres 11/01/2012 9:47

Fran-Ikarus ha escrit:I com està de mal triat aquest títol! Suggereix que l'assalt va ser conseqüència de que el passatger aturés el tren a Besòs-Mar. Amb una coma entre "pasajero" i "que" tot canviaria.

Los chicos, de entre 14 y 17 años, asaltaron a un pasajero que paró el convoy en la estación de Besòs-Mar
El sistema educatiu d'aquest país fa tanta pena que ja ni tan sols serveix per a ensenyar correctament les coses més bàsiques de tota la vida. Si et fixes, la immensa majoria de la gent utilitza les comes com si fos una rifa.


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
mikado
N9
N9
Entrades: 1844

Entrada Autor: mikado » Dissabte 21/01/2012 23:35

http://www.elperiodico.com/es/noticias/ ... al-1342997


Unos 180 carteristas del metro se van de BCN por la presión policial

Los que resisten, unos 120, dicen a los Mossos que los huidos están en París, Roma y Grecia
La mayoría son multirreincidentes rumanos que robaban a turistas en las paradas del suburbano




Simonicita, una joven rumana, llegó a Barcelona acudiendo a la llamada de unos compatriotas. Le habían aconsejado venir a la capital catalana y sumarse a la lucrativa actividad del hurto en el metro. Era joven, atractiva y podía camuflarse bien como turista. Una semana después de estar en la ciudad y tras haber sido detenida e identificada un montón de veces por los Mossos d'Esquadra y la Guardia Urbana, Simonicita tiró la toalla y decidió regresar a su país quejándose amargamente ante sus compatriotas de la presión policial en el suburbano puesta en marcha con el operativo Xarxa. Mas conocidos por los Mossos eran Ionut y Sergiu, sobre todo por su hiperactividad como carteristas. Ellos también se han marchado. Desde el final del verano, no se les ha vuelto ni a detener ni a identificar ni en el metro, su ambiente natural, ni en la calle.


Todo este grupo se ha ido. Esta otra banda, también. De estos, solo siguen la mitad», dice Carles Vallès, jefe de Investigación del Área de Seguridad del Transporte Metropolitano de los Mossos d'Esquadra, mientras pasa páginas con fotos de multirreincidentes. Ha visto tantas veces sus fichas, ha leído en tantas ocasiones sus denuncias, que recita sus nombres de memoria: Carolina, Daniel, Stefan...

«HAN DESAPARECIDO» / En junio, cuando la actividad en el metro de estos ladrones alcanzó cotas intolerables, los Mossos calculaban que en el suburbano actuaban unos 300 carteristas. La presión policial que se ha aplicado desde entonces con el operativo Xarxa ha hecho que, según los Mossos, cerca del 60% de ellos, unos 180, se hayan marchado. «No solo se han ido del metro si no que se han ido de Barcelona. Lo sabemos porque antes les identíficábamos tres y cuatro veces al día y ahora han de-

saparecido», dice Vallès. Esa marcha se constata sobre todo en las identificaciones, es decir, cuando los mossos requieren la documentación a un individuo del que sospechan que puede intentar delinquir. «En verano, al día identificábamos a entre 150 y 200 multirreincidentes en el metro. Ahora, no pasamos de 40», dice este policía. Esa marcha se ha notado en la actividad delictiva en el suburbano que en el 2011, pese a un primer semestre de robos desbocados, acabó con un descenso de un 22% con respecto al 2010 (de 12.700 a 10.000 hurtos y robos).

Los multirreincidentes que resisten en Barcelona han reconocido a los Mossos que todos esos colegas se han marchado. Aseguran que ladrones que antes operaban aquí ahora se han desplazado a París, a Roma y, sobre todo, a Grecia. Se cumple así el deseo expresado en noviembre en una entrevista a EL PERIÓDICO por el intendente mayor de la Guardia Urbana, Evelio Vázquez: «Quiero hacer que los carteristas se vayan; no me importa adónde».



Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Dijous 02/02/2012 10:26

http://www.ara.cat/societat/mossos-deli ... 36190.html

Els Mossos detenen dos grups de carteristes que actuaven al metro de Barcelona

S'han detingut onze persones en dos operatius policials, dues de les quals han ingressat a presó

ACN
Barcelona | Actualitzada el 02/02/2012 08:52


Els Mossos d'Esquadra han detinguts dos grups de carteristes que actuaven al metro de Barcelona. Les operacions s'han fet entre l'octubre i el gener.

Els dos dispositius dels Mossos, anomenats Falcó 1 i Falcó 2, han permès, segons la policia, desarticular dos grups de furtadors molt actius, tots ells de nacionalitat romanesa.

El primer dispositiu va comportar la detenció de set persones, quatre homes i tres dones, i queda pendent per detenir una dona que va fugir d'Espanya i sobre qui s'ha emès una ordre policial de detenció.

El segon va comportar quatre persones, tres homes i una dona, i n'hi ha dues que van fugir d'Espanya.


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Divendres 06/04/2012 18:43

http://www.ara.cat/societat/Mossos-llad ... 32267.html

Els Mossos detenen cinc lladres que acumulaven 207 denúncies per furts al metro de Barcelona

Quatre dels cinc arrestats ja han ingressat a presó

ACN
Barcelona | Actualitzada el 06/04/2012 11:41

Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc lladres de nacionalitat romanesa que es dedicaven a efectuar furts de manera reiterada al metro de Barcelona. Quatre dels arrestats ja han ingressat a presó. Entre tots cinc, acumulaven 165 antecedents policials i 207 denúncies per furts. El grup, molt actiu, es movia per la línia 3 del metro i als seus intercanviadors, i triava sempre víctimes estrangeres que assaltava amb el 'mètode del tap', a les portes de vagó. Els arrestats aprofitaven les aglomeracions en el moment d'entrar o sortir del comboi i era llavors quan un dels membres del grup s'aturava bruscament davant de la víctima, que prèviament havien escollit. D'aquesta manera, provocaven el tap que dóna nom al 'modus operandi'. Aprofitant la confusió de la víctima, pendent de pujar al vagó, els lladres li sostreien les seves pertinences. Els furtadors es quedaven a l'andana i la víctima no s'adonava del furt fins que ja havia accedit al vagó i el metro es posava en marxa.

Els fets que s'imputen als ara detinguts van tenir lloc entre els dies 10 d'octubre i el 5 de novembre, però llavors no es van poder efectuar les detencions perquè les persones investigades havien fugit del país. Els lladres havien abandonat la ciutat de Barcelona després que els Mossos detinguessin dos grups de delinqüents amb els quals els arrestats es relacionaven.

El passat mes de març els Mossos van detectar que els membres del grup investigat havien tornat a Barcelona i continuaven actuant al metro de la ciutat.

Finalment, la setmana passada es va activar un dispositiu policial que va permetre detenir-los en un bar proper a l'estació de Sants, on acostumaven a reunir-se cada matí per organitzar l'activitat delictiva. A quatre dels cinc detinguts, a més dels delictes i faltes de furt, se'ls imputa també el delicte de pertinença a grup criminal.

Els detinguts són Mita T., de 26 anys i amb 28 antecedents policials; Catalin C., de 27 anys i 23 antecedents policials; Alexandru Strugurel K, de 31 anys i 55 antecedents policials; Irina M, de 31 anys i 25 antecedents policials, i Cristian N., de 26 anys i amb 34 antecedents policials. Els arrestats van passar a disposició del jutjat d'instrucció 30 en funcions de guàrdia de Barcelona, que va ordenar l'ingrés a presó dels quatre primers.


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Divendres 13/07/2012 10:43

http://www.ara.cat/societat/furts-baixe ... 26476.html

Els robatoris baixen un 19% al metro de Barcelona

Cada dia la policia deté de mitjana sis carteristes al suburbà

ARA
Barcelona | Actualitzada el 13/07/2012 10:15

El dispositiu se seguretat Xarxa al Metro de Barcelona, que la Guàrdia Urbana i la Policia de la Generalitat- Mossos d'Esquadra van posar en marxa ara fa un any, ha aconseguit que baixin els robatoris en aquest transport públic. Durant el darrer any, des del mes de juliol del l'any passat fins enguany, els delictes al suburbà han baixat gairebé un 19 per cent. S'han registrat 5.242 robatoris menys respecte el mateix període de l'any passat.

Els resultats assolits fins ara han comportat que l'Ajuntament de Barcelona i la Direcció General de Policia apostin per continuar mantenint l'operatiu policial, que amb l'arribada de l'estiu s'ha intensificat al seu nivell màxim, segons que ha explicat el propi consistori aquest divendres al matí. Així doncs, la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra ja han començat a reforçar el patrullatge uniformat i de paisà en totes les estacions i línies de metro i de Ferrocarrils de la Generalitat potenciant l'acció preventiva i de dissuasió en aquests espais.

El dispositiu combina l'actuació uniformada dels agents per prevenir i dissuadir l'acció dels carteristes, amb la vigilància realitzada per agents de paisà dels Mossos d'Esquadra desplegats pel metro amb l'objectiu d'enxampar els delinqüents habituals. Així mateix, també es realitzen controls estàtics als principals intercanviadors per tal de detectar possibles carteristes que es moguin per la xarxa. Aquests controls preventius es combinen amb agents de paisà. Cada dia els agents detenen una mitjana de sis carteristes i n'imputen tres més.


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Divendres 31/08/2012 16:56

http://www.ara.cat/societat/Empresonen- ... 23558.html

Empresonen un lladre del metro que arrencava cadenes d'or del coll als passatgers

Ja havia estat detingut i condemna pel mateix tipus d'assalt l'any 2009

ARA
Barcelona | Actualitzada el 31/08/2012 15:13

Un lladre que actuava al metro de Barcelona especialitzat en les estrebades per robar cadenes d'or als passatges ha estat empresonat provisionalment després que l'hagin detingut els Mossos d'Esquadra. La policia li atribueix deu d'aquests casos, comesos durant les últimes setmanes.

El detingut abordava passatgers que estaven sols i desprevinguts, els arrencava la cadena del coll i fugia amb facilitat, sense ser interceptat per ningú. Tanmateix, en algun cas era perseguit per algun testimoni, com es veu en imatges de les càmeres de seguretat difoses pels Mossos.

L'home seleccionava una víctima i, després de fer-li un seguiment discret i aprofitant que es trobava sola, estirava la cadena. Hi havia vegades que això passava dins del comboi i d'altres vegades feia l'estrebada quan localitzava la víctima sola asseguda en un banc de l'andana. També s'han registrat altres casos en què les víctimes estaven distretes comprant el bitllet.

En la majoria dels casos, escollia dones, d'entre 60 i 80 anys, però en una ocasió va assaltar un jove que anava amb crosses quan estava comprant el bitllet al vestíbul d'una estació.

La detenció es va fer el 23 d'agost. Els investigadors havien analitzat les imatges de les càmeres de videovigilància i havien identificat l'autor dels fets. Un cop van tenir la seva imatge, la van passar a totes les unitats de la ciutat. Així va ser com una patrulla de la comissaria de Nou Barris el va identificar quan sortia de casa d'un familiar i el va detenir.

En l'escorcoll del seu domicili, els agents van trobar la roba que hauria utilitzat en els robatoris, així com una cadena xapada d'or. La resta de joies no van ser localitzades ja que segons ha admès el mateix detingut, les venia al carrer, ni tan sols ho intentava en cap establiment de compra-venda.

Patricio T.C., de nacionalitat, ja va ser detingut l'any 2009 per estrebades de cadenes d'or al metro i va ser condemnat a dos anys de presó i a l'expulsió del país, però l'expulsió no es va executar.

Ara, el detingut ha ingressat provisionalment a la presó després de passar a disposició judicial dissabte passat.


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Dissabte 22/09/2012 15:48

http://www.ara.cat/societat/Detenen-Mol ... 22253.html

Detenen un jove acusat de cometre sis atracaments a usuaris del tren entre Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat

El lladre va assaltar onze persones en un mes i les intimidava amb un ganivet

ACN
Barcelona | Actualitzada el 22/09/2012 10:31

Els Mossos d'Esquadra han detingut Hamza E, de 18 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Molins de Rei, com a presumpte autor de sis robatoris amb violència i intimidació que van tenir lloc a dins de vagons de tren de la Renfe i a la proximitat de les estacions ferroviàries de Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat. Els Mossos van detenir el presumpte atracador a Martorell just quan acabava de cometre un dels seus robatoris. El lladre havia assaltat onze persones en un mes i les intimidava amb un ganivet per robar-los el telèfon mòbil, els diners i cadenes d'or. Després de passar a disposició judicial, el jutge ha decretat el seu ingrés a presó.

El passat 13 de setembre, a Martorell, un ciutadà va alertar els Mossos perquè li acabaven de sostreure un telèfon mòbil. Gràcies a la descripció de l'autor facilitada per la víctima, els agents van localitzar un jove que coincidia perfectament amb la descripció donada. En el moment d'identificar-lo, els agents van comprovar com al jove li constava una ordre de crida i cerca per part de la Unitat d'Investigació de Sant Feliu de Llobregat com a presumpte autor d'una sèrie de robatoris a l'agost a usuaris del tren entre Sant Feliu de Llobregat i Molins de Rei.

Tots els robatoris van succeir entre el 31 de juliol i el 28 d'agost a dins de vagons de la línia ferroviària entre Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat i en les zones properes a les estacions de tren. Gairebé totes les víctimes eren persones joves, d'entre 18 i 20 anys, usuàries del servei ferroviari, que anaven soles o en grup. L'atracador se'ls acostava i les intimidava verbalment, i en alguns casos fins i tot amb una arma blanca, per robar-los el telèfon mòbil, els diners i cadenes d'or. De vegades actuava sol i altres vegades acompanyat per un altre individu.


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Dimecres 20/02/2013 13:46

Detinguts quatre menors per tres robatoris amb violència i intimidació al Baix Llobregat

Els autors actuaven sempre en estacions dels Ferrocarrils de la Generalitat i amb el mateix 'modus operandi'

http://www.ara.cat/societat/Menors-dete ... 13191.html


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

gatvell
N8
N8
Entrades: 1151
Facebook: https://www.facebook.com/CalafontNatural
Contacta:

Entrada Autor: gatvell » Dimecres 20/02/2013 13:59

Que bé, 4 menys.
Jo aquests dies he anat informant a FGC de petites coses que succeixen a l'R5 entre Monistrol de Montserrat i Manresa.


Fabrico artesanalment, productes ecològics de neteja de la llar i d'higiene corporal.
https://calafont.cat/botiga

Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dissabte 08/06/2013 11:17

http://www.lavanguardia.com/sucesos/201 ... istas.html


La mujer patrulla del metro, la peor pesadilla para los carteristas

Eliana Guerrero echa a gritos y amenaza de rociar con pimienta a un grupo de supuestas ladronas a punto de actuar en Estació de Sants



Avatar de l’usuari
Fran-Ikarus
N11
N11
Entrades: 5690
Ubicació: Allá donde se cruzan los sagaleses, donde el mar no se puede concebir
Contacta:

Entrada Autor: Fran-Ikarus » Dimarts 06/08/2013 18:48

Vilarrubla ha escrit:
davida ha escrit:El dissbate passat anant al futbol, amb el metro ple de gom a gom, van anunciar per megafonia que havien entrat carteristes al metro i que la gent vigiles.
Seguidament el metro va quedar un petit periode de temps parat. Segons em van explicar va ser fins que les carteristes van sortir del metro.
Jo fins i tot he vist al conductor passant pels vagons advertint-ho.
Ahir al vespre, entre Passeig de Gràcia i Tetuan, vaig sentir per primera vegada un motorista donant aquest avís. Va ser força impactant: fins i tot, si no fos perquè es tracta d'un fet lamentable (que et puguin voler robar), una mica "còmic", perquè la major part dels passatgers ens vam començar a mirar els uns als altres, provant d' "endevinar" qui era la banda de carteristes.

Imagino que es trobaven entre la gent que va baixar a Tetuan, ja que l'avís no es va repetir. Molt agraït al motorista, tot i que sí que estaria bé que també el fessin en anglès (bona part dels passatgers són turistes)


Exhiba abono o pase antes de que se lo exijan

Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Dimarts 06/08/2013 19:14

Fran-Ikarus ha escrit:Imagino que es trobaven entre la gent que va baixar a Tetuan, ja que l'avís no es va repetir. Molt agraït al motorista, tot i que sí que estaria bé que també el fessin en anglès (bona part dels passatgers són turistes)
Per això, caldria que la gent en sabés. I malgrat que els alumnes es passin gairebé tota la seva carrera escolar tenint una assignatura que es diu "anglès", la veritat és que només és capaç de treure'n profit un percentatge lamentablement baix.

Tan sols cal veure el vergonyós episodi de megafonia "pitinglis" de l'AVE, a la qual hi ha un fil dedicat.


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Diumenge 01/02/2015 19:04

Una jutge prohibeix a un carterista usar les línies 3 i 5 del metro de Barcelona

Va amenaçar de mort un vigilant de seguretat quan li va impedir seguir cometent els seus furts

http://www.ara.cat/societat/jutge-prohi ... 70595.html


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
Fran-Ikarus
N11
N11
Entrades: 5690
Ubicació: Allá donde se cruzan los sagaleses, donde el mar no se puede concebir
Contacta:

Entrada Autor: Fran-Ikarus » Diumenge 01/02/2015 21:41

"...i de la direcció on pel que sembla exerceix la seva activitat laboral..."

Vaja, que és "carterista a temps parcial" :emprenyat


Exhiba abono o pase antes de que se lo exijan

Avatar de l’usuari
Renfe451
N9
N9
Entrades: 1932
Ubicació: Barcelona
Contacta:

Entrada Autor: Renfe451 » Dimarts 03/02/2015 0:22

Només a les línies 3 i 5? Pobres viatgers de la resta de línies... El que tindrien que fer és prohibir l'entrada al metro a aquest carterista!!



Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Dimarts 03/02/2015 9:59

Tal com està prohibit entrar al metro sense bitllet? Ho controlaran molt bé, això...


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
Javi M
N9
N9
Entrades: 1618
Ubicació: Sant Feliu

Entrada Autor: Javi M » Dimarts 03/02/2015 16:34

Guigui ha escrit:Tal com està prohibit entrar al metro sense bitllet? Ho controlaran molt bé, això...
Aquí expliquen per a què servirà realment l'ordre d'allunyament:
Ara ha escrit:Fonts jurídiques han explicat a Efe que les ordres d'allunyament solen ser efectives contra els multireincidents perquè si els tornen a identificar en els seus "llocs de treball" o a prop del vigilant amenaçat els poden detenir sota l'acusació de trencament, amb penes més greus que les faltes de furt, per les quals solen ser castigats amb una multa i no empresonats.



Sokjo
N5
N5
Entrades: 145
Ubicació: Sabadell

Entrada Autor: Sokjo » Dimecres 04/02/2015 12:12

Ja veus la gran condemna, una multa i prou. Si tampoc les paguen. Sincerament, el sistema judicial sembla fet expressament perquè els delinqüents surtin impunes.



Avatar de l’usuari
Javi M
N9
N9
Entrades: 1618
Ubicació: Sant Feliu

Entrada Autor: Javi M » Dijous 05/02/2015 1:45

Sokjo ha escrit:Ja veus la gran condemna, una multa i prou. Si tampoc les paguen. Sincerament, el sistema judicial sembla fet expressament perquè els delinqüents surtin impunes.
De 6 a 12 mesos de garjola, si l'enxampen a la línia L3 o L5.

El sistema judicial està fet perquè cap innocent sigui condemnat. En conseqüència, alguns delinqüents surten impunes.



Avatar de l’usuari
uriol108
N8
N8
Entrades: 919
Facebook: http://www.facebook.com/oriol.borras
Ubicació: Tres Torres (Sarrià - Sant Gervasi, Barcelona)
Contacta:

Entrada Autor: uriol108 » Dilluns 14/03/2016 17:51

Lluita contra els furts: actualment hi ha 46 ordres vigents de no-entrada al metro
Vist a la xarxa:
Veure el contingut originalhttps://noticies.tmb.cat/transport/llui ... a-al-metro

Avui el Comissionat de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Amadeu Recasens, i el director general dels Mossos d’Esquadra, Albert Batlle, han presentat les dades delinqüencials de la ciutat de Barcelona de l’any 2015. Pel que fa als furts, el fenomen que més afecta el transport públic, s'ha constatat que han crescut un 2,94%,

Aquesta pujada està motivada, en part, per l’increment de denúncies registrades al transport suburbà, fet que ja es va manifestar a finals de l’any 2014 i que es va mantenir fins al juliol de l’any passat. A partir d’aquell moment, amb la posada en marxa d’un pla estratègic en prevenció de furts als transports, la incidència delictiva va començar a disminuir, de manera que actualment s’ha aconseguit reduir notablement els delictes que afecten aquest àmbit.

El pla ha suposat mantenir reunions periòdiques amb representants de la regió policial Metrosud, la regió policial Metronord, la Guàrdia Urbana de Barcelona, i l’Àrea de Seguretat del Transport Metropolità i Divisió del Transport dels Mossos d’Esquadra. L’objectiu ha estat actuar sobre la problemàtica que existeix a tota l’àrea metropolitana, i no només a la ciutat de Barcelona, actuant de manera transversal.

També s’ha creat un equip conjunt del Grup de Multireincidents i l’Àrea de Seguretat del Transport Metropolità amb l’objectiu de:

Aconseguir el màxim de sentències condemnatòries per als autors dels furts
Treballar amb la prova preconstituïda, la qual cosa significa que les víctimes que són turistes són acompanyades als jutjats perquè declarin allà i reconeguin el carterista. Aquesta prova es té en compte durant el judici.
Emetre ordres de no-apropament al metro. Actualment hi ha 46 ordres vigents de no-entrada al metro amb una vigència d’entre 6 mesos i 2 anys.

Darrera modificació:
04.03.2016



Respon

Torna a “Ferrocarril àrea Barcelona / Ferrocarril área Barcelona”